Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 18, 2010

Έρχεται ο Γιαμπλόνσκι

Εικόνα
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φλάβιο Γκουλινέλι, έμαθε το Σάββατο ότι ο Γιαμπλόνσκι θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στο Ρέντη.

Φιλικό: Άρης - Επίκουρος 3-1

Εικόνα
Μία ακόμα φιλική νίκη, την τρίτη στη σειρά, πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης κόντρα στον Επίκουρο Πολίχνης αυτή τη φορά, ξεπερνώντας το εμπόδιο του αντιπάλου του με 1-3 σετ (22-25, 25-21, 26-28, 22-25).

Φιλικό: EAΠ - Ηρακλής 3-1

Εικόνα
Την ήττα με 3-1 σετ (19-25, 25-23, 25-18, 25-22) από την ΕΑΠ στην Πάτρα γνώρισε ο Ηρακλής, στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους φιλικά παιχνίδια. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν κατακτώντας το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια ορισμένα λάθη στοίχησαν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρχιλάγκος αποχώρησε με ενοχλήσεις και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες.

18/9/2010 - Το χρυσό πήραν οι Εσθονοί που νίκησαν την Ελλάδα στον τελικό της Ρόδου

Εικόνα
Οι Εσθονοί έπαιξαν καλύτερα από τους Έλληνες στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ρόδου και δίκαια πανηγύρισαν το χρυσό με 3-0 νίκες στις εγκαταστάσεις του «Καλλιπάτειρα» που το Σάββατο γέμισε από κόσμο. Με τον ξανθόμαλλη «γίγαντα» Ρίβο Βέσικ και τον συμπαίκτη του Καρλ Γιάανι σε μεγάλη μέρα, οι Εσθονοί έφτασαν σχετικά εύκολα στην πρώτη νίκη τους απέναντι στους Παναγιώτη Μούρτζιο και Νίκο Ζουπάνη. Ακολούθησαν οι αδερφοί Κάις, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Μάνου Ξενάκη και Γιώργου Κοτσιλιάνου για να φτάσουν στο 2-0. Τελικά το 3-0 έγινε και πάλι από τους Βέσικ / Γιάανι που πήραν εύκολα το πρώτο σετ κόντρα σε Ξενάκη και Κοτσιλιάνο, ενώ δυσκολεύτηκαν μόνο στο δεύτερο σετ.

Χρυσό για τις Ελληνίδες στο προολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ρόδου

Εικόνα
Αν και στην αρχή φάνηκε ότι θα δυσκολευτούμε, τελικά, η Ελλάδα κατάφερε να πάρει το χρυσό με 3-1 νίκες επί της Εσθονίας στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ρόδου. Στον εναρκτήριο αγώνα, Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη αντιμετώπισαν δυσκολίες μόνο στο πρώτο σετ κόντρα στις Κίενς / Κουλμ, αλλά στο δεύτερο έφτασαν σε μία εύκολη επικράτηση. Τη σκυτάλη πήραν οι Παπαγεωργίου και Ρουμπάνη που ηττήθηκαν 2-0 από τις Άνου / Γκράουνμαν.

Γ.Σ Πετρούπολης: Για εύκολη παραμονή!

Εικόνα
Επίσκεψη της «ΑΘΛΗΣΗΣ» στη Φιλοθέη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το α’ μέρος της προπόνησης της ομάδας βόλεϊ.

Η επιστροφή του Λεώνη

Εικόνα
Η Πάτρα έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία στην επιτυχημένη καριέρα του Αλέκου Λεώνη στον πάγκο του Ηρακλή και ίσως να μην είναι τυχαίο που τα δύο πρώτα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του είναι με την ΕΑΠ στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο Αλέκος Λεώνης δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στον Ηρακλή

Και ο Γιατράκος στoν Κόροιβο

Με τoν Κόροιβο Αμαλιάδας θα αγωνίζεται τη νέα χρονια ο Γιατράκος. Ο κεντρικός της Γ.Ε. Μεσσηνίας έχει ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας με τη μορφή υποσχετικής για ένα έτος. Ο προπονητής, Ανδρέας Γκρουμούσας έχει, πλέον, στη διάθεση του....

Φιλικό: ΠΑΟΚ - Απόλλωνας 3-0

Εικόνα
Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε το Σάββατο (18/9) με 3-0 σετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι την φετινή σεζόν. "Είμαι ικανοποιημένος από την υποδοχή, περιμένω περισσότερα στο μπλοκ", δήλωσε στο olaPAOK.gr ο προπονητής του "Δικεφάλου", Γιάννης Μελκάς.

Δύσκολη νίκη για Αρβανίτη/Τσαρτσιάνη

Εικόνα
Νίκη για την εθνική ομάδα των Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη ,στον τελικό γυναικών του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο,απέναντι στις Anu-Graumann . Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα   αρκετά μουδιασμένη, με αποτέλεσμα οι Εσθονές να πάρουν προβάδισμα στα σετ.Στο δεύτερο σετ οι Ελληνίδες μπήκαν αρκετά δυνατά με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν τα σετ και να στείλουν το ματς σε μπρέικ, εκεί όπου επικράτησαν δύσκολα (15-12). Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος προβλήματισαν με την αποδοσή τους ,αφού η εσθονική ομάδα των Anu-Grauman n είναι σαφώς υποδεέστερη της ελληνική.Με αυτήν την νίκη η Ελλάδα πήρε προβάδισμα 2-1 απέναντι στην Εσθονία για τον τελικό γυναικών του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο. 

Εξιτήριο σημερα για Κρσνεβιτς

Εικόνα
Η Αλεξάνδρα Κρσνεβιτς παίρνει εξιτήριο σήμερα και θα μπει στις προπονήσεις στα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Ο Μπίλινγκς σε δράση (video)

Εικόνα
Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή έδωσε ο Μπρουκ Μπίλινγκς και η κάμερα της BLUEARENA κάλυψε τις κινήσεις του Αμερικανού διαγώνιου και σας παρουσιάζει ένα απόσπασμα από την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

Όλα τα φιλικά προετοιμασίας

Εικόνα
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των  φιλικών αναμετρήσεις των ομάδων της Α1 Ανδρών 16/10/2010: Νόβι Σαντ : Μπουτβάνσκα Ριβιέρα (Μαυροβούβιο) – Άρης 15/10/2010: Νόβι Σαντ : Μπλεντ (Σλοβενία) – Άρης 14/10/2010: Νόβι Σαντ : Βοϊβοντίνα (Σερβία) – Άρης 14/10/2010: Μίκρα: Τουρνουά Ηρακλή με Ηρακλή, ΕΑΠ 13/10/2010: Μίκρα: Τουρνουά Ηρακλή με Ηρακλή, ΕΑΠ 12/10/2010: Μίκρα: Τουρνουά Ηρακλή με Ηρακλή, ΕΑΠ 09/10/10: Πάτρα: ΕΑΠ – Ολυμπιακός 08/10/10: Πάτρα: ΕΑΠ – Ολυμπιακός 03/10/2010: Καρδίτσα: Τουρνουά με ΣΠΑ Καρδίτσας, Λαμία, Ηρακλή, Ολυμπιακό 02/10/10: Καστελάνα Κρότε (Μπάρι Ιταλία): Καστελάνα – ΕΑΠ 02/10/2010: Καρδίτσα: Τουρνουά με ΣΠΑ Καρδίτσας, Λαμία, Ηρακλή, Ολυμπιακό 01/10/2010: Καρδίτσα: Τουρνουά με ΣΠΑ Καρδίτσας, Λαμία, Ηρακλή, Ολυμπιακό 01/10/10: Καστελάνα Κρότε (Μπάρι Ιταλία): Καστελάνα - ΕΑΠ 28/09/2010: Τουρνουά στο Γκράμποβο με Ηρακλή, Γκράμποβο, Πιρίν (Βουλγαρία), Κονστάντζα (Ρουμανία) 27/09/2010: Τουρνουά στο Γκράμποβο με Ηρακλή, Γκράμποβο, Πιρίν

Mια νίκη και μια ήττα για την Ελλάδα

Εικόνα
Μια νίκη και μια ήττα για την Ελλάδα,στον τελικό γυναικών του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο, απέναντι στην Εσθονία.Αρχικά οι Ελληνίδες Πρωταθλήτριες Αρβανίτη/Τσαρτσιάνη νίκησαν 2-0 (21-19,21-12) τις Kiens-Kulm,παρότι δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο σετ.Στη συνέχεια η ομάδα των Παπαγεωργίου/Ρουμπάνη ηττήθηκε από τις Anu-Graumann με 2-0 σετ (21-17,21-15).Επόμενος αγώνας για την Ελλάδα στις 18:00, όπου  οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη θα αντιμετωπίσουν τις Anu-Graumann.

Συζητήθηκε η προσφυγή του Πορφύρα στο ΑΣΕΑΔ

Στο Β΄Τμήμα του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών συζητήθηκε χθες η προσφυγή του Πορφύρα κατά της απόφασης της ΕΣΠΕΔΑ για το κύρος των αγώνων της ομάδας μας με την Φιλία στα πλαίυ οφφ του πρωταθλήματος .

Τα προγραμματισμένα φιλικά του Θρύλου

Εικόνα
Πέντε φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματισμένα ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

18/9/2010 - Χάλκινο οι Ρουμάνοι, αποκλεισμός για την Κύπρο στο προολυμπιακό της Ρόδου

Εικόνα
Την ήττα στον μικρό τελικό του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση της διοργάνωσης γνώρισε η Εθνική Κύπρου. Την πρόκριση πήραν οι Ρουμάνοι που… πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τους Κύπριους, αφού τους νίκησαν στο «χρυσό» σετ με 15-12 και πήραν την άτυπη ρεβάνς για τις γυναικείες ομάδες τους που αποκλείστηκαν με τον ίδιο τρόπο από τις Κύπριες την Παρασκευή.

Οικονομίδης: «Ιδιαίτερα ευχαριστημένος» (17/9/2010)

Ο προπονητής του ΑΡΗ Μαρμούρη προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με τη δεύτερη στη σειρά φιλική νίκη του συνόλου του απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η τελετή έναρξης των ακαδημιών

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/9) στο Κατσάνειο η τελετή έναρξης των ακαδημιών του Ηρακλή. Το «παρών» έδωσαν οι νεαροί αθλητές με τους γονείς τους, ο έφορος των τμημάτων Βαγγέλης Μπερμπέρογλου αλλά και οι προπονητές αυτών. Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση συμμετείχαν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, Θανάσης Στράντζαλης με τον συνεργάτη του Κώστα Παπαδόπουλο και οι προπονητές των ακαδημιών Μιχάλης Κυριακού, Σωκράτης Τζιουμάκας, Παναγιώτης Καλπάκης, Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου και Δήμητρα Παλαβραντζή. Ο έφορος των κυανόλευκων, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, δήλωσε: «Ξεκινάμε με νέες ιδέες και αλλαγή φιλοσοφίας. Δημιουργήσαμε μία νέα ομάδα προπονητών με ένα τριετές πρόγραμμα. Στόχος μας η αγωνιστική εξέλιξη των παιδιών και η στελέχωση των τμημάτων ανδρών και γυναικών. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα».

Χαραλαμπίδης: Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες (video)

Εικόνα
Ένας από τους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του ο Ηρακλής μίλησε στην κάμερα της BLUEARENA, αμέσως μετά την φιλική νίκη επί του Απόλλωνα στην Καλαμαριά. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη, ο οποίος μετά την περσινή εμπειρία θα επιδιώξει φέτος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο Αλέκος Λεώνης.

Παρέδωσε την έκθεση ο Μέιφορθ

Εικόνα
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η αναμενόμενη έκθεση του Γκόρντον Μέιφορθ για τα πεπραγμένα της Εθνικής Aνδρών το τελευταίο εξάμηνο βρίσκεται από χθες στα γραφεία της ΕΟΠΕ και θα αποτελέσει αντικείμενο μελέτης και εξαγωγής συμπερασμάτων για την επιτροπή εθνικών ομάδων, αλλά και του ΔΣ που θα συνεδριάσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Προπόνηση στη Λεωφόρο για τα κορίτσια του βόλεϊ του Παναθηναϊκού (Δείτε τα βίντεο)

Εικόνα
Τα έργα στο κλειστό του Μετς ανάγκασαν τις πράσινες για λίγες μέρες στον "Τάφο του Ινδού" με τις παλιές να θυμούνται τις στιγμές που έχουν ζήσει εκεί και τις νέες να παίρνουν μια γεύση από την ιστορική έδρα του Τριφυλλιού. Τα "Πράσινα Νέα" ήταν εκεί και σας προσφέρουν βίντεο από την προπόνηση των κοριτσιών.

18/9/2010 - Κριστόφ Ντίκμαν: «Το προολυμπιακό μπορεί να μας χαρίσει μια θέση για το Λονδίνο»

Εικόνα
Το δικό του στίγμα στο ελληνικό γυναικείο μπιτς βόλεϊ θέλει να αφήσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κριστόφ Ντίκμαν, ο οποίος πέρα από την ευθύνη των Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτσιάνη, στο προολυμπιακό τουρνουά της Ρόδου, επιβλέπει και την ομάδα των Τζοάνας Παπαγεωργίου / Χριστίνας Ρουμπάνη. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός, πρόσφατα μέσω της Ομοσπονδίας, άνοιξε την «πόρτα» των προπονήσεων καλώντας τα κορίτσια ηλικιών από 14 έως 19 ετών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πρόγραμμα ανάπτυξης.

Δεν έφταιξε ο... Μέιφορθ!

Εικόνα
Πέντε ημέρες μετά τον δεύτερο αγώνα μπαράζ με την Τουρκία και τον αποκλεισμό της Εθνικής βόλεϊ ανδρών από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011, ο προπονητής του εθνικού συγκροτήματος Γκόρντον Μέιφορθ παρέδωσε στη διοίκηση της ΕΟΠΕ την έκθεσή του για τον απολογισμό της σεζον.

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Διήμερο τουρνουά διοργανώνει η ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ την Παρασκευή και Σάββατο, 1-2 Οκτωβρίου.

Νίκες για Γερμανία,Ρωσία και Ιταλία στα Προκριματικά του Grand Prix

Εικόνα
Το Ευρωπαϊκό Προκριματικό Τουρνουά για 2011 FIVB World Grand Prix ξεκίνησε στο Κάλιαρι με μια σειρά μεγάλων αγώνων, η οποία μοιάζει με ένα "μίνι" Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ολοκληρωθεί σε μόλις έξι ημέρες. Η Ρωσία χρειάστηκε το τάι-μπρέικ για να νικήσει την Δευτεραθλήτρια Ευρώπης Ολλανδίας,ενώ η Γερμανία και οι οικοδέσποινες Ιταλίδες σημείωσαν νίκη 3-1 απέναντι στην Τουρκία και τη Βουλγαρία αντίστοιχα.Ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί σήμερα με τρεις αγώνες στο πρόγραμμα.

Αποχώρησε και η Κόρινθος, στον «αέρα» η Β΄ Εθνική

Εικόνα
Νέο σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών και 22 ομάδες είναι πλεόν μετέωρες. Μετά την Κερατέα που απέσυρε τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα λίγες ημέρες πριν από την κλήρωση των ομίλων την περασμένη Τρίτη, ακολούθησε η ΑΓΕ Κορίνθου η οποία δήλωσε στην διοργανώτρια αρχή ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατεί να κατεβάσει ομάδα.

Φιλικό: Άρης - Απόλλωνας 3-0

Εικόνα
Φιλική νίκη με 3-0 σετ (18-25, 23-25, 16-25) πέτυχε ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τις δύο ομάδες να παίζουν, κατόπιν συνεννόησης κι ένα τέταρτο σετ, το οποίο επίσης κέρδισαν οι «κίτρινοι» με 11-15.