Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 7, 2010

Τετάρτη ή Πέμπτη η συνάντηση με Κίτσιο

Εικόνα
<a title="Adman Banner" href="http://ads.24media.gr/click?webspace=215&dfl=yes"><img src="http://ads.24media.gr/banner?webspace=215&dfl=yes&js=no" border="0" width="980" height="125" alt="" /></a><br /> Καμία απολύτως εξέλιξη δεν υπήρξε στο θέμα της αποχής των παικτών του τμήματος βόλεϊ από τις προπονήσεις αφού δεν πραγματοποιήθηκε την Τρίτη καμία συνάντηση που να αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

7/9/2010 - Οι κληρώσεις της ΕΠΕΣΘ

Εικόνα
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής σεζόν της ΕΠΕΣΘ αρχίζει την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, με τις κληρώσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, που θα πραγματοποιηθούν στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΓ Μίκρας. Αναλυτικά οι κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής: Παίδων (18.30): Δήλωσαν συμμετοχή 15 ομάδες, έναρξη πρωταθλήματος 9 Οκτωβρίου.

Ένα "ψεύτικο" σετ στην Άγκυρα του Σ.Λεμονίδη

Εικόνα
Αν και τραγική η Εθνική βόλεϊ, κατάφερε να πάρει ένα σετ που της δίνει ελπίδες για τη ρεβάνς του Ηρακλείου Κρήτης, αν βέβαια παίξει πολύ διαφορετικά απ ότι στην Άγκυρα. Γιατί στην Τουρκία ήταν ωσεί παρούσα και της χάρισαν οι Τούρκοι το ένα σετ.

Την Πέμπτη οι βραζιλιάνοι της ΕΑΠ

Εικόνα
Την Πέμπτη (9/9) κατά πάσα πιθανότητα, αναμένονται στην Ελλάδα οι δυο νεοαποκτηθέντες βραζιλιάνοι της ΕΑΠ, Ροντρίγκο Μοράες και Πέδρο Ντορζέλας. Η άφιξη τόσο των βραζιλιάνων, όσο και του Γκάμπριελ Ράντιτς, είχε προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα, ωστόσο ο σέρβος κεντρικός αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη βίζα του και ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε θα φτάσει στην Πάτρα

7/9/2010 - Σκληρή προπόνηση, αξονική ο Λάππας

Εικόνα
Σχεδόν δυόμισι ώρες διήρκησε η προπόνηση της Τρίτης στο Σπίτι του βόλεϊ στην Παιανία, με τον Γκόρντον Μέιφορθ να ρίχνει το βάρος στις ασκήσεις τακτικής. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Βασίλης Μηνούδης και Ακης Ασπιώτης, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει καλύτερα η προπόνηση, δεδομένης της απουσίας του τραυματία Ηλία Λάππα.

Βόλεϊ ανδρών - Πρώτη Προπόνηση Πανιωνίου

Εικόνα
Χθες Δευτέρα, 6/9/2010, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του βόλεϊ ανδρών στο γήπεδο του Πανιωνίου υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή κ.Θεοδωρόπουλου Βασίλη.Στόχος της ομάδας είναι η άνετη παραμονή αλλά δεν είναι και απίθανο να πρωταγωνιστήσει.

Τα φιλικά προετοιμασίας

Εικόνα
Τα φιλικά προετοιμασίας Στο γήπεδο της Καλαμαριάς θα δώσει η ανδρική ομάδα του Ηρακλή το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 18 και 19 του μηνός θα βρεθούν στην Πάτρα για να αγωνιστούν με την ΕΑΠ. Από τις 24/9 ως τις 26/9 η αποστολή του Ηρακλή θα βρεθεί στο Γκράμποβο της Βουλγαρίας, όπου θα συμμετέχει σε τουρνουά με τις Γκράμποβο, Πιρίν (Βουλγαρία) και Κοστάντζα (Ρουμανία). Το επόμενο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα από 1 Οκτωβρίου ως 3/10, όπου ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, την Λαμία και τον Ολυμπιακό.  Πηγή www.iraklisvolley.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Εικόνα
Όνομα:       Κώστας Επίθετο:     Προύσαλης Ημ.Γεν:       6 Οκτωβρίου 1980 Ύψος:        1,92 Θέση:         Πασαδόρος Ομάδες:      2009-2011 Ηρακλής                   2008-2009 ΠΑΟΚ                   2007-2008 Αρης                   2005-2006 ΕΑ Πατρών                   1998-2005 ΠΑΟΚ                  

Δήλωση Γιώργου Μελισσουργού για την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρισε ο κος Μαυρομάτης

Εικόνα
Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ Στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κος Μαυρομάτης, καθώς και στις θριαμβευτικές του δηλώσεις για τη δικαίωση της ΕΟΠΕ στο Εφετείο (όπου θα έπρεπε τουλάχιστον να αναφέρει ότι η επιτυχία αυτή χρεώνεται στον Στέλιο Προσαλίκα), ανακοίνωσε προς κάθε κατεύθυνση ότι...... το χρέος της ΕΟΠΕ είναι περίπου 8 εκατομμύρια (συμπεριλαμβανομένων των 2,7 εκ. των Ολυμπιακών έργων), άρα χοντρικά, το χρέος προς Σωματεία, Διαιτητές, Προμηθευτές, ανέρχεται σήμερα σε περίπου 5 εκατομμύρια.

Εφυγε ο Καζάζης!

Εικόνα
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η συνάντηση της τριμελούς επιτροπής του ΤΑΑ Παναθηναϊκός με τους παίκτες και τον Στέλιο Καζάζη για τη σωτηρία της ομάδας, η οποία στην κυριολεξία μετράει αντίστροφα!

Kήλη έδειξαν οι εξετάσεις του Ζέκοφ

Εικόνα
Από κήλη ηπίου βαθμού υποφέρει ο Αντρέι Ζέκοφ, ο οποίος υποβλήθηκε το πρωί σε εξετάσεις. Ο άσος του Θρύλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, σε υπέρηχο μαλακών μορίων και σε κλινική εξέταση από τον γιατρό του Ολυμπιακού, κ. Γιώργο Τσικούρη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Παλαιό Φάληρο, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ηπίου βαθμού κήλη αθλητών η οποία στην παρούσα φάση είναι θεραπεύσιμη με συντηρητική αγωγή. Η επάνοδό του στις προπονήσεις αναμένεται σε μερικές μέρες.

7/9/2010 - Η σημασία του προολυμπιακού της Ρόδου για την Βίκυ Αρβανίτη

Εικόνα
Την ευκαιρία να τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους θα έχουν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά του μπιτς βόλεϊ που θα γίνει το διάστημα 16-18 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο. Αυτό το διάστημα η Εθνική ομάδα βρίσκεται σε διακοπή από τις επίσημες υποχρεώσεις της,

7/9/2010 - Νέα ιστοσελίδα του ΑΘΛ.Ε.Σ.Η.

Εικόνα
Στον αέρα του διαδικτύου βρίσκεται η νέα ιστοσελίδα του ΑΘΛ.Ε.Σ.Η. με τη διεύθυνση www.athlesi.gr . Πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση με πλούσιο αρχειακό υλικό, αφιερώματα και απόψεις. Σε σύντομο χρονικό διάστημα και το site του ΑΘΛ.Ε.Σ.Η. θα συμπεριληφθεί στην ανανεωμένη λίστα των συνδέσμων της Ε.Ο.ΠΕ..

7/9/2010 - Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Ηράκλειο

Εικόνα
Σε σύσκεψη με τον υπεύθυνο ασφαλείας της διοργάνωσης, Βασίλη Κοκοτσάκη, που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, εν όψει του κυριακάτικου (17:00, ΕΤ1) αγώνα Ελλάδα - Τουρκία για τα μπαράζ Euro 2011 συμφωνήθηκαν τα κάτωθι:

7/9/2010 - Το πρόγραμμα της Εθνικής στην Κρήτη

Εικόνα
Σε ρυθμούς Ηρακλείου κινείται η Εθνική ανδρών που την Πέμπτη θα αναχωρήσει με προορισμό την Κρήτη εν όψει της κυριακάτικης (17:00, ΕΤ1) ρεβάνς με τους Τούρκους για τα μπαράζ του Euro 2011. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στο Ηράκλειο:

7/9/2010 - Εκστρατεία ενημέρωσης για το μπαράζ με την Τουρκία

Εικόνα
Ξεσηκωμός στο Ηράκλειο. Στόχος να γεμίσει το γήπεδο. Κινητοποίηση όλων των φορέων. Ο Κρήτη ΣΠΟΡ FM χορηγός επικοινωνίας.

Με Αριστέα αρχηγό

Εικόνα
Μετά τον δανεισμό της Εύης Κυριακίδου στον Ολυμπιακό η Αριστέα Γιακούμπ είναι αυτή που αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα αρχηγού στην γυναικεία ομάδα βόλει του Ηρακλή . Πρόκειται για την πιο έμπειρη αθλήτρια στους κυανόλευκους, αφού διανύει την πέμπτη της συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα. Η μέχρι πρότινος αρχηγός Κυριακίδου ξεκίνησε στον Ηρακλή ένα χρόνο νωρίτερα από την Γιακούμπ. Πηγή: www.bluearena.gr