Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 30, 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2010-2011

  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  ΘΕΣΗ          ΥΨΟΣ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ    Σωτήρης Πανταλέων        Κεντρικός   2,02    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Βασίλης Μηνούδης           Ακραίος      1,92    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Σάκης Ψάρρας                   Πασαδόρος 1,91    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στάθης Ντονάς                  Διαγώνιος   1,99    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Αχιλλέας Παπαδημητρίου Λίμπερο     1,85    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚ0ΟΣ  Γιόρντι Γκενς                   Πασαδόρος 1,90   ΠΑΝΕΛΛΗΝΟΣ Μιχάλης Κόβατς               Κεντρικός   2,07   ΕΑΠ

Αύριο η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ

Αύριο Τρίτη 31/8 και ώρα 16.00, θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, αίθουσα ‘Ηλίας Ζυγούρης') η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ. Το ΔΣ της Ένωσης θα ασχοληθεί με διάφορα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα της περιόδου 2010-2011, καθώς και με την πρόσφατη Υπουργική απόφαση η οποία αφορά τον αριθμό και τις κατηγορίες των αθλητών των ΤΑΑ της Α1 Ανδρών.

30/8/2010 - Μαυρομάτης: «Αριστα στην Κω»

Εικόνα
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κάτω 23 ετών δήλωσε: «Στην Κω έγινε ένα από τα πιο ωραία και σημαντικά τουρνουά που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Η Κως όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τις πολύ καλές υποδομές και την αγάπη των τοπικών φορέων για να διοργανώσουν ένα επιτυχημένο αθλητικό γεγονός και είχαμε αυτό το άριστο αποτέλεσμα το οποίο εισέπραξε το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ. Είμαι βέβαιος ότι διοργανώσεις τόσο υψηλού επιπέδου δίνουν πόντους στην Κω και στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ και δημιουργούν προϋποθέσεις να αναλάβουμε μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον».

O Christoph Dieckmann προσκαλεί τα ταλέντα

Εικόνα
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής των Αρβανίτη - Τσιαρτσιανη, Christoph Dieckmann και οι συνεργάτες του, προσκαλούν όσα κορίτσια επιθυμούν να δοκιμαστούν για το πρόγραμμα ανάπτυξης, να προσέλθουν στο προπονητήριο beach volley του Σ.Ε.Φ την Τετάρτη 01/09 και ώρα 10.00 με την αθλητική τους περιβολή. Τα δοκιμαστικά περιλαμβάνουν 6 προπονήσεις στο διάστημα από 01/09 -10/09 και κάποια τεστ, από τα οποία θα επιλεγούν οι αθλήτριες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Οι άντρες σε...ρυθμό Τουρκίας

Εικόνα
Μετά το ισόπαλο 2-2 στο τελευταίο φιλικό της Εθνικής Ανδρών με την Αίγυπτο οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προσαρμόζονται από σήμερα στις ώρες του επικείμενου αγώνα μπαράζ με την Τουρκία (5/9) για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκόρντον Μέιφορθ, έχει κατασταλάξει στη 12άδα που την προσεχή Παρασκευή θα μεταβεί στη γειτονική Aγκυρα και θα ανακοινωθεί επισήμως μεθαύριο. Σε αντίθεση πάντως με τους ακραίους, καθώς ενδέχεται να αποκλειστεί ο Μηνούδης, «ανοίγοντας τον δρόμο» για έναν εκ των Ευφραιμίδη-Ασπιώτη, ο Στεφάνου πιθανότατα θα προτιμηθεί του Παπαδημητρίου για λίμπερο. Το θέμα της πρόσφατης υπουργικής απόφασης (3 ξένοι ή απεριόριστοι κοινοτικοί) θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, στη Θεσσαλονίκη. ΗΛ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Πηγή: www.ethnos.gr

Μπαίνουν οι βάσεις του νέου Ολυμπιακού από την Δευτέρα

Εικόνα
Ξεκινάει την Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού και όλα τα κορίτσια θα δώσουν το παρών, με εξαίρεση την Μάγια Ογκνιένοβιτς (αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα). Ο Γιάννης Νικολάκης είχε την περασμένη Παρασκευή την πρώτη συγκέντρωση με τις παίκτριές του στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας, αλλά από αύριο (30/8) ξεκινάνε τα δύσκολα.

Γκενς νίκησε Ιβάν!

Εικόνα
Η Ισπανία του «πράσινου» πασαδόρου Γιόρντι Γκενς έδειξε τα... δόντια της εν όψει του Μουντιάλ της Ιταλίας, καθώς στο δεύτερο φιλικό με τη Σερβία του Ιβάν Μίλκοβιτς που έγινε το Σάββατο στο Ορεγιόν Ντε Αρντόζ νίκησε 3-0 (25-20, 28-26, 29-27). Στο 2ο σετ οι Σέρβοι είχαν τέσσερα σετ μπολ. Στο πρώτο φιλικό στις 27/8 η Σερβία είχε νικήσει 3-0 (25-23, 25-17, 25-20). Τρεις ξένοι αν... Την προσεχή Τετάρτη θα αρχίσει στη Γλυφάδα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, με τον Στέλιο Καζάζη να περιμένει με αγωνία την κατάσταση που θα βρίσκονται οι παίκτες του, αλλά και τις όποιες εξελίξεις από τη διοίκηση, η οποία κάνει την ύστατη προσπάθεια για να βρει έσοδα, ώστε να καλυφθεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Μετά τις εξελίξεις με τους ξένους ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη περίπτωση να πάει σε τρεις ξένους ή σε λύσεις κοινοτικών εφόσον βρεθούν χρήματα.

30/8/2010 - Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής και του Αχ. Μαυρομάτη

Εικόνα
Την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. στο ΟΑΚΑ, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ανδρών, πριν από την αναχώρηση τής αποστολής για την Τουρκία και τον πρώτο αγώνα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011. Στο πάνελ θα βρίσκονται ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκόρντον Μέιφορθ, ο αρχηγός Ηλίας Λάππας και ο διεθνής Δημήτρης Τζούριτς.

Tο "Μάθε Beach Volley με τη Θάλεια Κουτρουμανίδου" στη Ρόδο

Εικόνα
Η Ρόδος είναι ο επόμενος σταθμός του προγράμματος εκμάθησης του Beach Volley με τον τίτλο «Lipton Ice Tea Μάθε Beach Volley” που σχεδιάστηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ). Το πρόγραμμα έχει σκοπό την «μύηση» των νέων παιδιών στα μυστικά και τις τεχνικές του Beach Volley και ταυτόχρονα την μαζική ανάπτυξή του.     Επικεφαλής του προγράμματος είναι η Θάλεια Κουτρουμανίδου, η σπουδαία αθλήτρια από το Βόλο που μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσε στις ελληνικές αλλά και στις παγκόσμιες διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ. Η Θάλεια Κουτρουμανίδου μαζί με τους συνεργάτες της θα βρεθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη (30 και 31 Αυγούστου) στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ στο Καρακόνερο και θα διδάξουν στα νέα παιδιά τα μυστικά και τις τεχνικές του συναρπαστικού ολυμπιακού αθλήματος. Οι προπονήσεις στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα έχουν προγραμματιστεί -    τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 5:30μμ και -    την Τρίτη 31 Αυγούστου στις 5μμ.

Ψάρρας: «Να σκεφτούν το μέλλον»

Εικόνα
Μήνυμα προς τους εκπροσώπους των 12 ΤΑΑ της Α1 Ανδρών μία ημέρα πριν από τη συνεδρίαση του ΔΣ ΕΣΑΠ στη Θεσσαλονίκη στέλνουν οι επαγγελματίες βολεϊμπολίστες διαμέσου του Σάκη Ψάρρα, προέδρου του συνδικαλιστικού τους οργάνου (ΠΑΣΑΠ). Μετά την υπουργική απόφαση για τους τρεις μη κοινοτικούς στην Α1 Ανδρών, οι αθλητές δηλώνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω, ειδικά όταν τα ΤΑΑ τούς οφείλουν τεράστια ποσά από τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους.

Θέλει Ολυμπιακό η Γιακουμή

Εικόνα
Μπορεί στα χαρτιά και μόνο να ανήκει στο δυναμικό του Ηρακλή Κηφισιάς, αλλά η καρδιά και το μυαλό της βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό θέλει να παίξει, εκεί ονειρεύεται το μέλλον της και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει με κάθε τρόπο η Δήμητρα Γιακουμή. Η Ελληνίδα κεντρική, έδωσε το παρών στην πρώτη της γυναικείας ομάδας την Παρασκευή στα γραφεία του Ερασιτέχνη, δείχνοντας ότι για την ίδια υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.

Τα πρώτα αποτελέσματα του Προολυμπιακού τουρνουά!

Εικόνα
Γυναίκες: 24 Αυγούστου Εύκολες νίκες για τις ομάδες τις Ρωσίας απέναντι στις αδύναμες ομάδες τις Λιθουανίας.Έσωσαν την Λετονία οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του 2009 Μινούσα/Γιουρσόνε καθώς οι Κριστίνα με την Γιάνα δεν κατάφεραν να νικήσουν καμμία βουλγαρική ομάδα.