Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 7, 2010

Φιλικό γυναικών: Λεμεσός - ΑΕΚ 1-3

Εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στα δύο πρώτα σετ πραγματοποίησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ κάτι που της χάρισε την δεύτερή της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο τουρνουά της Κύπρου με 3-1 σετ επί της ομάδας της Λεμεσού . Η Ένωση μπήκε στο παιχνίδι αρκετά δυνατά και έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της, στην συνέχεια η κούραση επηρέασε τα κορίτσια κι έτσι έχασαν το τρίτο σετ. Αφού πρέπει να τονίσουμε ότι η ΑΕΚ αγωνίστηκε και χθες ενώ η Κυπελλούχος Κύπρου ήταν ξεκούραστη. Έπειτα σοβαρεύτηκαν και άφησαν το μήνυμα ότι δεν έχουν όρεξη να μπουν σε περιπέτειες παίρνοντας έτσι τη νίκη με 3-1 σετ.   Εξαιρετική εμφάνιση από πλευράς «κιτρινόμαυρων» πραγματοποίησε η Κάταλιν Κις , η οποία σημείωσε 27 πόντους έχοντας άξια συμπαραστάτρια την Μπορόβινσεκ με 13. Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα ένα παιχνίδια δυναμική παρουσία στις εξέδρες έδωσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ από την Original Πάφου μαζί με άλλα παιδιά, που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα.     Για την ΑΕΚ ξεκίνησαν

Φιλικό: Ανόρθωση-Παναθηναϊκός 1-3

Εικόνα
Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους με αντίπαλο την Ανόρθωση. Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη έδειξε θετικά στοιχεία, αλλά την ίδια στιγμή φανέρωσε αδυναμίες τις οποίες θα πρέπει να βελτιώσει στη συνέχεια της προετοιμασίας της.

Φιλικό: Λαμία - Φοίνικας Σύρου 2-3

Η κούραση από τα συνεχή φιλικά παιχνίδια και τις καθημερινές προπονήσεις έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε ο Γ.Σ.Λαμία να γνωρίσει την πρώτη του φιλική ήττα. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Άλαν Κόμελ, έχασε από τον Φοίνικα Σύρου με 3-2 στο Χαλκιοπούλειο. Τα σετ της φιλικής αναμέτρησης: 19-25, 25-22, 25-19, 22-25 και 24-26. Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια του Γυμναστικού είναι με αντίπαλο την Παναχαϊκή την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στη Λαμία.

Oλοκληρώθηκε η τρίτη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Εικόνα
Ιταλία – Βραζιλία, Σερβία – Κούβα είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του 17 ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που προέκυψαν μετά και την ολοκλήρωση της Γ΄ φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.