Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 1, 2010

1/9/2010 - Η κοινή σύσκεψη ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ

Εικόνα
Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στα γραφεία της ομοσπονδίας, κοινή σύσκεψη παρουσία του προέδρου της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρου και του προέδρου του ΠΑΣΑΠ, Σάκη Ψάρρα που διήρκησε 2.5 ώρες. Συμφωνήθηκε να τεθεί υπ όψιν των μελών των δύο φορέων (ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ) η ακόλουθη πρόταση που κατατέθηκε από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ:

Αφιέρωμα στον Μάνο Ξενάκη!

Εικόνα
Για να δείτε το αφιέρωμα στον Μάνο Ξενάκη κάντε κλικ εδω.

Βάρεσε διάλυση το «πράσινο» βόλεϊ!

Εικόνα
Εικόνες εγκατάλειψης και διάλυσης αντίκρισε όποιος παραβρέθηκε στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού. Σίγουρα πάντως δεν ήταν οι πλέον ενδιαφερόμενοι, αφού παίκτες και τεχνικό τιμ δεν μπήκαν καν στον κόπο...

1/9/2010 - Η 12άδα της Ελλάδας για την Τουρκία

Εικόνα
Την Παρασκευή θα αναχωρήσει η αποστολή της εθνικής ομάδας για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ με την Τουρκία στην Αγκυρα (5/9, 15:00) με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011.

ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!

Εικόνα
Ιδιαίτερα αποδυναμωμένη θα εμφανιστεί η γυναικεία ομάδα του πανιωνίου για τη σεζόν 2010-2011.Από την ομάδα της Νέας Σμύρνης αποχώρησαν σπουδαίες παίκτριες.

1/9/2010 - Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μαυρομάτη

Εικόνα
Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στις πρώτες 33 ημέρες τις θητείας του στην Ομοσπονδία. Ο κ. Μαυρομάτης ανέλυσε τις προθέσεις και τα σχέδια δράσης της νέας διοίκησης, ενώ αποκάλυψε ότι το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση για το θέμα των ξένων που έχει πάρει διαστάσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαυρομάτη:

Ανοικτό ενδεχόμενο για πλέι οφ και διακοπή

Εικόνα
Ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο να γίνουν τελικά πλέι οφ στην Α1 Γυναικών αν υπάρξει λύση στο θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης και φυσικά του χορηγού, άφησε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης. Ανέφερε μάλιστα πως αν συμφωνήσουν όλες οι ομάδες μπορεί να υπάρξει διακοπή λόγω συμμετοχής αθλητριών στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας.

1/9/2010 - Η συνέντευξη Τύπου της εθνικής ανδρών ενόψει Τουρκίας

Εικόνα
Συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ στην Τουρκία (5/9) με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011 παρέθεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών, Γκόρντον Μέιφορθ και οι διεθνείς αθλητές Ηλίας Λάππας, Κώστας Προύσαλης και Γιώργος Πετρέας. Ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι ρυθμοί των προπονήσεων έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο και ελπίζει ότι κόντρα στην Τουρκία θα παρουσιαστεί η «καλή» Εθνική.

Δεν έρχεται τελικά ο Ζέκοφ

Εικόνα
Δεν έρχεται στην Ελλάδα ο Αντρέι Ζέκοφ για να εξεταστεί από τον γιατρό του Ολυμπιακού, καθώς δεν εξασφάλισε άδεια από τον προπονητή του και αναμένεται να πάει στην Βάρνα να τον συναντήσει ο Γιώργος Τσικούρης.

Κανονικά θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ

Κανονικά θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ για τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με την απόφαση της 54ης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, που έλαβε χώρα χθες (31/8) στη Θεσσαλονίκη.

Κρσνέβιτς: "Είμαι ενθουσιασμένη στον Θρύλο"

Εικόνα
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για μια "καλλονή", που συνάμα ξεχωρίζει για τα αθλητικά της προσόντα. Δεν βγήκε τυχαία η καλύτερη ακραία της περσινής Α1, επομένως η παρουσία της στο πρωτάθλημα αποτέλεσε για την ίδια "το κλειδί του παραδείσου" προκειμένου να διαβεί την ερυθρόλευκη πόρτα και να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού, έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με την φανέλα του Μαρκόπουλου. Ο λόγος φυσικά για την Αλεξάντρα Κρσνέβιτς, την 23χρονη ακραία των Πειραιωτών, η οποία μίλησε στο "ΦΩΣ των Σπορ".

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ!

Εικόνα
                                           Όνομα: Μαρία Επίθετο: Τσαρτσιάνη Ηλικία: 29 Εθνικότητα: Ελλάδα                                    Ολυμπιακοί αγώνες:      2004-2008 (9η θέση)Δυνατό στοιχείο: Μπλοκ Μεγαλύτερη διάκριση : 2η θέση στο Παγκόσμιο Σιρκουί (Μασσαλία) Για να δείτε τα συνολικά της στοιχεία κάντε κλικ εδω !