Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 22, 2010

Το πρόγραμμα του Champions League

Εικόνα
Στο Μαυροβούνιο θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ο Ολυμπιακός ο οποίος θα αντιμετωπίσει την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League την Μπούντβα στις 16 ή 17 ή 18 Νοεμβρίου.

Γυναίκες εν δράσει (video)

Εικόνα
Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και η BLUEARENA σας παρουσιάζει το πώς οι κυανόλευκες προπονούνται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου .

Με Γουίντερ στην πάσα ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής των ΗΠΑ έκλεισαν οι "ασπρόμαυροι", μετά το αναγκαστικό "διαζύγιο" με τον Τζέρεμι Γουίλκοξ (VIDEO)

Ιράν και Νότια Κορέα καλούν Αρμενάκη

Εικόνα
Έτοιμος να ξενιτευτεί για τα καλά είναι ο Απόστολος Αρμενάκης. Ο διεθνής διαγώνιος έχει προτάσεις από ομάδες της Νοτίου Κορέας και το Ιράν και τις επόμενες ημέρες θα πάρει την τελική του απόφαση. Η πρώτη ομάδα εκτός Ελλάδας που του χτύπησε την πόρτα ήταν η Ιρανική Παϊκάν, η οποία είναι και η πρωταθλήτρια Ασίας. Στην Παϊκάν ο Απόστολος Αρμενάκης ενδεχομένως να είχε κλείσει αν στα

22/9/2010 - «Πρόβα» για την εκδήλωση της Α1 γυναικών

Εικόνα
  Η πρόβα εν όψει της κλήρωσης και της παρουσίασης για τη νέα σεζόν στην Α1 γυναικών του βόλεϊ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κατάστημα της Kathy Heyndels με την παρουσία των 12 αθλητριών - εκπροσώπων των ομάδων που για μια βραδιά θα γίνουν μοντέλα.