Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 13, 2010

Πήραν Δηλαβέρη οι «πράσινες»

Εικόνα
Από Φώτης Καρακούσης  Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι νταμπλούχες απέκτησαν την Αθηνά Δηλαβέρη, η οποία μιλώντας στο gazzetta.gr δεν έκρυψε την χαρά του για την μετακίνησή της στις «πράσινες». Με την απόκτηση της Αθηνάς Δηλαβέρη ολοκλήρωσαν τις μεταγραφικές τους κινήσεις στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινες» συμφώνησαν με την πρώην ακραία του Πανελλήνιου, η οποία την Παρασκευή υπέγραψε το συμβόλαιό της και αύριο θα αρχίσει κανονικά την προετοιμασία.

Έχασε τη ζωή της...

Εικόνα
Η 17χρονη βολεϊμπολίστρια της Χ.Α.Ν.Θ, Άννα Φωτεινοπούλου, έχασε τη ζωή της την Κυριακή το απόγευμα!

13/9/2010 - Την Τρίτη (13:00) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων

Εικόνα
Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος της Α' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 14/9/2010 αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί μαζί με την παρουσίαση του πρωταθλήματος στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στην Αθήνα στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Αθήνα) και ώρα 19:30. Η κλήρωση για τον καθορισμό των προγραμμάτων των πρωταθλημάτων Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος και 2ος Όμιλος), Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος και 2ος Όμιλος) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 13:00, στην Αίθουσα συνεντεύξεων του ανοιχτού

Συμφωνία «σωτηρίας» στον ΠΑΟ

Εικόνα
Από Κώστας Ασημακόπουλος Σε συμφωνία για να ξεπεραστεί η κρίση και να αρχίσει άμεσα η προετοιμασία της ομάδας κατέληξαν οι Ελληνες βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Το σύστημα του Προολυμπιακού τουρνουά της Ρόδου και ο δρόμος προς το Λονδίνο

Εικόνα
Από τις πέντε ηπειρωτικές Συνομοσπονδίες που υπάγονται στη Διεθνή Ομοσπονδία (FIVB), μόνο η Ευρωπαϊκή έχει ξεκινήσει την προολυμπιακή διαδικασία ήδη από το καλοκαίρι του 2010. Στην Ευρώπη, η πρώτη φάση των «υπό-ζωνών» ολοκληρώνεται μέχρι τον Οκτώβριο με τις ομάδες της Ευρώπης χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων χωρών έκαστος. Από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη φάση οι τρεις πρώτες ομάδες. Στη φάση αυτή των ομίλων κάθε χώρα μετέχει με δύο ομάδες, που χωρίζονται να αγωνισθούν με μία άλλη αντίπαλο χώρα. Το σύστημα -που έχει ομοιότητες με αυτό του Κυπέλλου Davis στο τένις- προβλέπει τέσσερις αγώνες σε κάθε αναμέτρηση χώρας- προς-χώρα.

«Ο ΠΑΟ πάντα ψηλά»

Εικόνα
Μόνο το όνομα Παναθηναϊκός φτάνει για να κάνει κάποιον να ξεχάσει όλα τ’ άλλα. Να βγάλει από το μυαλό του οποιαδήποτε άλλη πρόταση και να σκέφτεται μόνο το «τριφύλλι». Ο Μιχάλης Κόβατς μετά τη σεζόν 2007-08 που φόρεσε την πράσινη φανέλα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει τη φετινή προσπάθεια. Την Παρασκευή υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα αγνοώντας τις όποιες φήμες κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό.

Πορφύρας σε ΕΟΠΕ κι ΕΣΠΕΔΑ '' Υπολογίστε την προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ''

Ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας έστειλε τις εξής επιστολές στην Ελληνική Ομοσπονδία Βόλει ,με κοινοποίηση στην ΕΣΠΕΔΑ ,αλλά και στην ΕΣΠΕΔΑ .με κοιινοποίηση στην Ομοσπονδία ,ώστε να επισημανθεί το αυτονόητο .Να υπολογισθεί η προσφυγή μας προς το ΑΣΕΑΔ και να μην προχωρά χωρίς εμάς η διαδικασία . Οι επιστολές .

13/9/2010 - Κωστής Ψαρουδάκης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Εικόνα
Μπορεί ο στόχος της πρόκρισης για την Εθνική ανδρών στο Euro 2011 να μην επετεύχθη, ωστόσο, είναι γεγονός ότι η παρουσία περίπου 3.000 θεατών στο κλειστό του Ηρακλείου ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική.

"Ρισκάραμε, αλλά..."

Εικόνα
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισαν οι διεθνείς μας το κεφάλαιο Εθνική ομάδα, έστω και προσωρινά, μένοντας εκτός από κάθε ευρωπαϊκή ή παγκόσμια διοργάνωση βόλεϊ. Η όρεξη έλειπε τόσο από τους διεθνείς, όσο και από το τεχνικό επιτελείο, το έξυπνο παιχνίδι... δεν ήρθε ποτέ, αντιθέτως ήρθε η ήττα από την Τουρκία, η οποία έβαλε τέλος στα όνειρα της Ελλάδας για έξοδο στην Ευρώπη.

ΔΕΝ υπάρχει βόλεϊ...

Εικόνα
Μια σειρά γεγονότων έφεραν τον αναμενόμενο αποκλεισμό της Εθνικής από το Ευρωβόλει και το ελληνικό βόλει στο ψυγείο για τρία τουλάχιστον χρόνια, αφού θα το ξαναδούμε(αν το ξαναδούμε) στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης μόλις το 2013.

Είναι αργά, παλικάρια

Εικόνα
«Τα κάστρα πέφτουν από μέσα», είχε πως ο Αλέκος Λεώνης την άνοιξη του 2007 αναφερόμενος στον Ηρακλή, όμως αποτυπώνει ανάγλυφα την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό βόλεϊ ακριβώς δύο χρόνια (13 Σεπτεμβρίου) μετά την ανατροπή του Θανάση Μπελιγράτη από τον Στέλιο Προσαλίκα, που στη συνέχεια έκανε ό,τι μπορούσε για να «παραδώσει» στον Αχιλλέα Μαυρομάτη..........

Παναθηναϊκός: Λύση ή διάλυση

Εικόνα
Ημέρα της κρίσης σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Στις 5.30 μ.μ. θα γίνει στα γραφεία του Ερασιτέχνη η συνάντηση μεταξύ των Ελλήνων παικτών και της διοίκησης προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Τελειώνουν Μέιφορθ

Εικόνα
Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής θα πρέπει να θεωρείται ο Γκόρντον Μέιφορθ. Στον Αμερικάνο χρεώνουν μεγάλο μέρος του αποκλεισμού από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αγκάθι το συμβόλαιο και η μη διάθεση του Μέιφορθ να αποχωρήσει. Ήρθε στην χώρα μας ως ο μεγάλος δάσκαλος του βόλεϊ (η αλήθεια είναι πως όλοι οι φίλοι του βόλεϊ περίμεναν ένα σαφώς μεγαλύτερο όνομα), ωστόσο παρά την όποια προσπάθεια κατέβαλε και την οποία θα πρέπει να την κρίνουν άλλοι, δεν κατάφερε να πετύχει τον -έναν και μοναδικό- στόχο, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Γκόρντον Μέιφορθ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παρελθόν από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στον Αμερικανό χρεώνονται λανθασμένες επιλογές όπως η μη κλήση του Βασίλη Κουρνέτα,