Φιλικό: EAΠ - Ηρακλής 3-1



Την ήττα με 3-1 σετ (19-25, 25-23, 25-18, 25-22) από την ΕΑΠ στην Πάτρα γνώρισε ο Ηρακλής, στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους φιλικά παιχνίδια. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν κατακτώντας το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια ορισμένα λάθη στοίχησαν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρχιλάγκος αποχώρησε με ενοχλήσεις και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες.

 
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέκος Λεώνης δήλωσε: «Για ενάμιση σετ παίξαμε καλό βόλει αλλά στη συνέχεια κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Έχω ξαναπεί ότι οι ομάδες αυτή την περίοδο θα παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρωτάθλημα και ακόμα είναι πολύ νωρίς».

ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Κουρνέτας 2, Ροντρίγκο 10, Ντορνέλας 22, Ασπιώτης 9, Κιτσαντάς 11, Σουλτανόπουλος 10, λίμπερο ο Στεφάνου με 86%, (Παπαδόπουλος 1, Λαμπρόπουλος, Πετούσης, Μακρυγιάννης).
 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Λεώνης): Προύσαλης, Μπίλινγκς 25, Κανέλλος 12, Στανκού 10, Εφραιμίδης 10, Αρχιλάγος 8, λίμπερο ο Μπαμπαλιούτας με 65%, (Πιπέργιας, Στεφανίδης, Χαραλαμπίδης).
Το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες, θα γίνει το μεσημέρι (16.00) της Κυριακής.

Πηγή: http://www.iraklisvolley.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ