Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 2, 2010

Με τέσσερις ελληνικές ομάδες ξεκινά το Προολυμπιακό τουρνουά της Ρόδου.

Εικόνα
Με δύο ελληνικές γυναικείες ομάδες και δύο ανδρικές ομάδες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Ρόδου.Μέσα από το Προολυμπιακό τουρνουά θα πα΄ρουν το εισιτήριο για το Λονδίνο έξι ομάδες για το κάθε γένος.Οι υπόλοιπες 14 θα προκριθούν μέσα απο τη βαθμολογία της Παγκόσμιας Κατάταξης.Το ελληνικό δίδυμο των Αρβανίτη/Τσαρτσιάνη έχει τις δυνατότητες να προκριθεί με βάση τη βαθμολογία της Παγκόσμιας κατάταξης.Για τις Ρουμπάνης/Παπαγεωργίου και τις ανδρικές ομάδες είναι δύσκολο να είναι στις 14 πρώτες ομάδες της Παγκόσμιας Κατάταξης.Αναλυτικά :

Μένει στον Ερασιτέχνη το βόλεϊ των ανδρών

Εικόνα
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: "Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή του Παναθηναϊκού Α.Ο με αποκλειστικό θέμα το τμήμα βόλεϊ Ανδρών (Τ.Α.Α) του Συλλόγου.

Ευχαριστημένος ο Οικονομίδης

Ολοκληρώνεται η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας των παικτών του Άρη Μαρμούρη, οι οποίοι βρίσκονται στο γήπεδο από τις 16 Αυγούστου.

2/9/2010 - Τέλος στην οικονομική ομηρία της Ε.Ο.ΠΕ.

Εικόνα
Πανηγυρική δικαίωση για την Ελληνική Ομοσπονδία αποτελεί η υπ΄αριθμόν 1893/2010 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για απόρριψη της προσφυγής του δημοσίου κατά της ΕΟΠΕ για το θέμα των ολυμπιακών έργων που ταλάνισε για αρκετά χρόνια το ελληνικό βόλεϊ. Η δικαστική απόφαση βάζει τέλος στην οικονομική ομηρία της Ομοσπονδίας και αποτελεί την απόλυτη δικαίωση των προσπαθειών που ξεκίνησαν το 2007 με την κατάθεση αγωγής κατά του Δημοσίου από την Ε.Ο.ΠΕ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, δήλωσε για την απόφαση: «Η σημερινή απόφαση ανοίγει τον δρόμο για την οριστική επίλυση του σοβαρότατου προβλήματος των έργων που ταλαιπωρεί το ελληνικό βόλεϊ εδώ και χρόνια. Η εξέλιξη αυτή θα δώσει μια ανάσα στην Ομοσπονδία καθώς λύνεται μέρος του οικονομικού προβλήματος. Δεν πρέπει όμως να εφησυχάζουμε, γιατί και οι εκτός Ολυμπιακών έργων απαιτήσεις κατά της Ομοσπονδίας είναι τόσες που απαιτούν  συνέχιση των προσπαθειών που ξεκινήσαμε ό

2/9/2010 - Πριμ 100.000 ευρώ για πρόκριση επί της Τουρκίας

Εικόνα
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, επισκέφθηκε μαζί με τον γενικό γραμματέα, Παναγιώτη Σιδέρη, τους παίκτες της Εθνικής ομάδας στην Παιανία κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους προπόνησης επί ελληνικού εδάφους, καθώς το πρωί της Παρασκευής η ομάδα αναχωρεί για Άγκυρα.

Σταθερά τρίτο το ελληνικό βόλεϊ στην Ευρώπη

Εικόνα
Ως αποτέλεσμα αυτής της θέσης, το σύνολο των ελληνικών ομάδων που θα λάβουν μέρος στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της περιόδου 2011-2012 (όπου λαμβάνεται υπ όψιν η απόδοση των ομάδων στις περιόδους 07-08, 08-09, 09-10) θα παραμείνει στις πέντε (5) από τις οποίες οι δύο (2) θα συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο (2) στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας και μία (1) στο Τσάλεντζ Καπ.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΔΡΑΜΑΣ

Εικόνα
                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΔΡΑΜΑΣ Με βάση το τρίπτυχο ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ-ΠΑΙΖΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ ΒΟΛΕΪ ο σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των Ακαδημιών. Ξεκινούν οι προπονήσεις των Ακαδημιών του Ερμή Δράμας για την νέα περίοδο 2010/11. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

2/9/2010 - Η αναχώρηση της Εθνικής ανδρών για Τουρκία

Εικόνα
Με προορισμό την Άγκυρα αναχωρεί την Παρασκευή το πρωί η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Τουρκία.

Ανακοινώθηκε η Στέλλα Μουστάκη

Εικόνα
Ακόμη ένα μεταγραφικό χτύπημα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η Στέλλα Μουστάκη, η οποία την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Απολλώνιο Κερατσινίου, θα φοράει -πλέον- την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την πειραϊκή ομάδα. Η 26άχρονη αθλήτρια, θα πλαισιώσει τις τις Εύα Χαντάβα και Αλεξάντρα Κρσνέβιτς στην θέση της ακραίας, με το ρόστερ του προπονητή Γιάννη Νικολάκη, να ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Πράσινες ηλεκτρικές καρέκλες

Εικόνα
Δεν θυμάμαι να έχω αντικρύσει χειρότερη εικόνα στο ρεπορτάζ του βόλεϊ από αυτή με τις 13 άδειες καρέκλες στην αίθουσα του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, στον ημιόροφο του «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα. Τον μπεζ καναπέ, την παρακμιακή κουρτίνα, τον θαμπό καθρέφτη και το σήμα του Παναθηναϊκού να στέκεται περήφανο λες και βγήκε από άλλη εποχή...

Τυπικά ελεύθερος ο Φράγκος !

Εικόνα
Το προσύμφωνο του Ολυμπιακού και του Πανελλήνιου για την παραχώρηση του Ανδρέα Φράγκου έληξε χθες βράδυ και από σήμερα ο διεθνής ακραίος είναι και τυπικά... ελεύθερος. Η διοίκηση του Ολυμπιακού αναζητά επειγόντως μετρητά για να δώσει τα ανταλλάγματα στον Πανελλήνιο και εκεί οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση. Εάν και σήμερα δεν υπάρξει εξέλιξη, δεν αποκλείεται να μείνει ο διεθνής ακραίος στον Πανελλήνιο ή να εμπλακεί άλλη ομάδα στη διεκδίκησή του, ωστόσο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως το θέμα θα τακτοποιηθεί «αναίμακτα».

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη ΠΑΟ για το «ναυάγιο»

Εικόνα
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μετά τη συνάντηση που υπήρξε με τον επιχειρηματία Γιώργο Γκάμαρη. Το ραντεβού των δύο πλευρών δεν είχε ευτυχή κατάληξη και το τμήμα βόλεϊ της ομάδας παραμένει «αίολο».

Συνεχίζεται η δουλειά σε άνδρες και γυναίκες!

Εικόνα
  Συνεχίζεται η δουλειά Στο Ρέντη προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνεχίζουν τη σκληρή προετοιμασία τους εν όψει των αρχών της σεζόν.

«Ναυάγιο» με Γκάμαρη

Εικόνα
Σε ναυάγιο οδηγήθηκε και η σημερινή συνάντηση του Γιώργου Γκάμαρη με τον Ερασιτέχνη. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν εγγυητική επιστολή μέχρι τον Ιούνιο του 2011, ενώ ο νεαρός επιχειρηματίας είπε πως έχει (δεν την εμφάνισε), για τις 31/12/2011. «Δεν επανέρχομαι με νέα πρόταση» ανέφερε στο gazzetta.gr ο Γιώργος Γκάμαρης.

Τέσσερις φέτος, τρεις του χρόνου…

Εικόνα
Να υπάρξουν φέτος τέσσερις ξένους και την επόμενη χρονιά τρεις, πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης στους Παντελή Ταρνατώρο και Σάκη Ψάρρα, στην σημερινή συνάντηση της Ομοσπονδίας με την ΕΣΑΠ και τον ΠΑΣΑΠ.