Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 31, 2010

H ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! (ΑΠΟ FREEVOLLEY)

Εικόνα
Ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΠΕ αδυνατεί νε αποβάλει τις παλιές του συνήθειες, ούτε και να ελαττώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για χάρη της ΕΟΠΕ!

Έτοιμη για τίτλους η Μλαντένοβιτς

Εικόνα
Ημέρα γυναικείου Παναθηναϊκού η σημερινή, καθώς μετά την συμφωνία με την Μαχόν, ήρθε στην Ελλάδα και η Μλαντένοβιτς. Η Σέρβα έδειξε έτοιμη για τίτλους και επισήμανε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την Μενόρκα.

Α1 Γυναικών 2009-2010

Εικόνα
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α' ΓΥΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 1 ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ           ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-3 (22-25, 08-25, 16-25) ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ                  ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ 3-1 (25-21, 25-20, 23-25, 25-22) ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ                     ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 3-1 (25-21, 25-20, 23-25, 25-22) ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ        ΑΡΗΣ 3-0 (25-12, 25-10, 25-19) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0 (25-14, 25-04, 25-07) Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ                  ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ 3-2 (25-20, 20-25, 20-25, 25-22, 15-13 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ                ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 3-0 (25-15, 25-17, 25-12) ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ                 ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2 (22-25, 25-22, 24-26, 25-22, 15-11) ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ             ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ 3-0 (25-16, 25-19, 25-08) ΑΡΗΣ                              ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 (19-25, 22-25, 16-25) Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ                ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 3-0 (25-21, 25-22, 25-20) ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ                ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3 (12-25, 20-25, 22-25) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 3 ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ               Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 1-3 (17-25, 18-25

Πήραν Μαχόν οι «πράσινες»

Εικόνα
Σε μία πολύ καλή κίνηση προχώρησαν οι «πράσινες». Οι νταμπλούχες απέκτησαν την αρχηγό της Εθνικής Καναδά Τάμι Μαχόν, η οποία θα αντικαταστήσει την Σάνια Τομάσεβιτς.

Χύμα στο κύμα…. (Αναδημοσίευση από liberovolley11.blogspot.com)

Εικόνα
Κυριακή κοντή γιορτή…. λέει ο λαός και στο Ηράκλειο η Εθνική δίνει το κρίσιμο παιγνίδι της χρονιάς .Είναι ο πρώτος αγώνας μπαράζ εναντίον της Τουρκίας και ο νικητής θα πάρει θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος Ευρώπης.

Χωρίς Μόλναρ και Ογκνιέγιοβιτς

Εικόνα
Σοβαρό ζήτημα θα προκύψει για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τη συμμετοχή δύο βασικών παικτριών τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, που θα γίνει στην Ιαπωνία 29 Οκτωβρίου με Πρόβλημα με Μόλναρ Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έχει δρομολογηθεί να αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου, αλλά οι δύο σύλλογοι για περίπου ένα μήνα -ίσως και περισσότερο- δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τις Σέρβες Μπριγκίτα Μόλναρ (ακραία του Παναθηναϊκού) και Μάγια Ογκνιέγιοβιτς (πασαδόρος του Ολυμπιακού). Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο συλλόγους δεν έχει ζητήσει, όπως δικαιούται, αναβολή των αγώνων τους και, αν το πράξουν, θα ανατρέψουν όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα. * Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού απέκτησε την ακραία Στέλλα Μουστάκη από τον Απολλώνιο Κερατσινίου. Ζήτημα αρχής Στον Παναθηναϊκό διατηρούν στάση αναμονής και με το θέμα της Στέλλας Χριστοδούλου. Η ΕΟΠΕ έκανε δεκτή την εκπρόθεσμη δήλωση του Πανελλήνιου, που περιείχε το όνομα της πασαδόρου, και το ΔΣ της ομοσπονδίας έκανε δεκτή τη γνω

Δειτε τις δέκα καλύτερες φάσεις κάθε αγωνιστικής

Για να δείτε τις δέκα καλύτερες φάσης κάθε αγωνιστικής κάντε κλικ εδώ .

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 2010-2011

Εικόνα
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τις παίκτριες  που θα αγωνιστούν αυτή την σεζόν με τη φανέλα του Μαρκόπουλου. Μεγαλύτερο μέγεθος Πηγή: http://www.markopoulovolley.gr/0000000000/index.html

Ρέφερι γένους θηλυκού

Εικόνα
Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει την άλλη εβδομάδα στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βόλεϊ η Ζόριτσα Μπιέλιτς. Η ρέφερι από τη Σερβία θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα "σφυρίξει" στην κορυφαία διοργάνωση των ανδρών ρίχνοντας τα…τείχη ενός ακόμα αντρικού κάστρου.

Συνέντευξη Ευαγγελίας Χαντάβα!

Εικόνα
Η Ευαγγελία Χαντάβα μίλησε στην εφημερίδα ο ΓΑΥΡΟΣ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Θρύλος είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω. Μπορεί πέρυσι η ομάδα μας να τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, έχασε, πάντως, τον τίτλο από τον ΠΑΟ. Παρόλα αυτά, τη νέα σεζόν ο Θρύλος παρουσιάζεται πιο έτοιμος, όπως επίσης και η Χαντάβα, που σε συνέντευξή της στον ΓΑΥΡΟ, τονίζει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω. Αναλυτικά η συνέντευξή της στη συντάκτρια του ΓΑΥΡΟΥ, Ολίβια Νικολούδη ΕΡΩΤΗΣΗ : Ετοιμη για τη νέα αρχή; ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ξεκινάμε με πολλή όρεξη για δουλειά. Κι εγώ, προσωπικά, νιώθω πανέτοιμη. Αυτό το καλοκαίρι, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια ξεκουράστηκα ένα μήνα και τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Αυτό που έχω να πω, σαν Εύα, είναι ότι θα δουλέψω πολύ. Πρώτα για τον Ολυμπιακό και μετά για εμένα. Ε : Θα αγωνιστείς για δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό. Ως «παλιά» πλέον, ποια είναι τα συναισθήματά σου; Α : Το να παίζεις σε μία τέτοια ομάδα είναι μ

Ανακοίνωσε Ογκνιένοβιτς ο Θρύλος

Εικόνα
Μια από τις κορυφαίες παίκτριες του κόσμου περνάει τις πύλες του Ρέντη και ντύνεται στα ερυθρόλευκα... Μια πασαδόρος που απέχει έτη φωτός απ' όλες τις υπόλοιπες στην -φτωχή πλην τίμια- Α1 βόλεϊ των γυναικών, αποτελεί και τυπικά μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

31/8/2010 - «Τα νησιά είναι η φυσική έδρα του μπιτς βόλεϊ»

Εικόνα
Οταν το 1987 ο Δημήτρης Βελώνης έπαιζε στη Νάξο μπιτς βόλεϊ μαζί με τους κορυφαίους βολεϊμπολίστες του ελληνικού βόλεϊ δεν φανταζόνταν ποτέ ότι 23 χρόνια αργότερα θα γίνονταν μέλος της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ της ΕΟΠΕ και μάλιστα ενώ το άθλημα στην ενδιάμεση πορεία του θα έχει καταγράψει δεκάδες επιτυχίες και θα έχει γίνει Ολυμπιακό.

31/8/2010 - Διαπιστεύσεις και διαμονή για το Προολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ρόδου

Εικόνα
Οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να διαπιστευτούν για το Προολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ρόδου, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 16-18 Σεπτεμβρίου, καλούνται να στείλουν μέχρι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου συμπληρωμένη με τα στοιχεία τους τη φόρμα διαπίστευσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@volleyball.gr και press@beachvolleyball.gr . Η φόρμα διαπίστευσης βρίσκεται εδώ Η οργανωτική επιτροπή καλύπτει τη διαμονή από τις 15 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου και τη διατροφή των δημοσιογράφων. Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Μέσο Ενημέρωσης) στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@volleyball.gr . Πηγή: www.volleyball.gr

Πρόταση για 9 συμβόλαια!

Εικόνα
Σήμερα στις 4 μ.μ. θα γίνει στη Θεσσαλονίκη η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, η οποία μεταξύ άλλων θα ασχοληθεί με το θέμα των ξένων. Στις τάξεις των ΤΑΑ υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την αδιάλλακτη στάση των αθλητών και οι πληροφορίες λένε πως εάν δεν βρεθεί συναινετική λύση, θα πέσουν στο τραπέζι ακραίες προτάσεις. Μία από αυτές αναφέρει πως τα ΤΑΑ εφόσον εγκλωβιστούν στους τρεις ξένους θα ζητήσουν αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος και κατάθεση 9 συμβολαίων στο φύλλο αγώνα από 12 που ισχύει σήμερα. Αυτό θα σημάνει την απώλεια 36 θέσεων εργασίας για τους Ελληνες στην Α1 Ανδρών. Μία από αυτές αναφέρει πως τα ΤΑΑ εφόσον εγκλωβιστούν στους τρεις ξένους θα ζητήσουν αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος και κατάθεση 9 συμβολαίων στο φύλλο αγώνα από 12 που ισχύει σήμερα. Αυτό θα σημάνει την απώλεια 36 θέσεων εργασίας για τους Ελληνες στην Α1 Ανδρών.

Σκληρή δουλειά...

Εικόνα
Στο Red Gym (Caroli Health Club) του σταδίου Καραϊσκάκης προπονήθηκαν το πρωί οι βολεϊμπολίστες μας, ενώ το απόγευμα βρέθηκαν στο Ρέντη.