Παρέδωσε την έκθεση ο Μέιφορθ




Παρέδωσε την έκθεση ο Μέιφορθ


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η αναμενόμενη έκθεση του Γκόρντον Μέιφορθ για τα πεπραγμένα της Εθνικής Aνδρών το τελευταίο εξάμηνο βρίσκεται από χθες στα γραφεία της ΕΟΠΕ και θα αποτελέσει αντικείμενο μελέτης και εξαγωγής συμπερασμάτων για την επιτροπή εθνικών ομάδων, αλλά και του ΔΣ που θα συνεδριάσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η πολυσέλιδη έκθεση του Αμερικανού δεν περιέχει αποδοχή ευθυνών, αντίθετα χρεώνει την απώλεια της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην απουσία των έμπειρων στελεχών (Σμαραγδή, Κουρνέτα, Ρουμελιώτη, Πανταλέοντα και Χριστοφιδέλη) για διαφόρους λόγους (τραυματισμοί, τιμωρίες κ.λπ.).
Επίσης αναφέρει με λεπτομέρειες τα οργανωτικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει λόγω της διοικητικής κρίσης στην ομοσπονδία και τα οικονομικά προβλήματα των παικτών που επηρέασαν την απόδοσή τους.
Παράλληλα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην έλλειψη προετοιμασίας πριν από τα προκριματικά του Μαΐου επειδή το πρωτάθλημα τελείωσε μία εβδομάδα νωρίτερα, ενώ είναι φανερό ότι θέλει να κρατήσει ισορροπίες, ώστε να πιέσει για την παραμονή του έως το 2012 ή να πάρει καλή αποζημίωση.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ