Η τελετή έναρξης των ακαδημιών

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/9) στο Κατσάνειο η τελετή έναρξης των ακαδημιών του Ηρακλή. Το «παρών» έδωσαν οι νεαροί αθλητές με τους γονείς τους, ο έφορος των τμημάτων Βαγγέλης Μπερμπέρογλου αλλά και οι προπονητές αυτών.
Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση συμμετείχαν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, Θανάσης Στράντζαλης με τον συνεργάτη του Κώστα Παπαδόπουλο και οι προπονητές των ακαδημιών Μιχάλης Κυριακού, Σωκράτης Τζιουμάκας, Παναγιώτης Καλπάκης, Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου και Δήμητρα Παλαβραντζή. Ο έφορος των κυανόλευκων, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, δήλωσε: «Ξεκινάμε με νέες ιδέες και αλλαγή φιλοσοφίας. Δημιουργήσαμε μία νέα ομάδα προπονητών με ένα τριετές πρόγραμμα. Στόχος μας η αγωνιστική εξέλιξη των παιδιών και η στελέχωση των τμημάτων ανδρών και γυναικών. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου ανέφερε: «Η χρονιά είναι εναρκτήρια ενός μεγάλου προγραμματισμού για την επόμενη τριετία. Θέλουμε να είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά που κάνουμε και να αξιοποιήσουμε τις ώρες προπόνησης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ενιαίο σχεδιασμό σε όλα τα τμήματα. Όλοι οι προπονητές έχουμε συμφωνήσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς».
Στο περιθώριο της τελετής έναρξης, ο καθηγητής Σπύρος Κέλης παρουσίασε πρόγραμμα εργομετρικής εξέτασης νεαρών αθλητών.


iraklisvolley

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ