Φιλικό: ΠΑΟΚ - Απόλλωνας 3-0

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε το Σάββατο (18/9) με 3-0 σετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι την φετινή σεζόν. "Είμαι ικανοποιημένος από την υποδοχή, περιμένω περισσότερα στο μπλοκ", δήλωσε στο olaPAOK.gr ο προπονητής του "Δικεφάλου", Γιάννης Μελκάς.Ο ΠΑΟΚ επικράτησε το Σάββατο (18/9) εκτός έδρας του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 σετ (26-24, 25-17, 25-20) στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι την φετινή σεζόν. Οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα φάνηκαν πιασμένοι από την προετοιμασία και όπως τόνισε στο olaPAOK.gr ο τεχνικός του "Δικεφάλου", αυτό που τον ενδιέφερε πρωτίστως ήταν να φύγουν οι βολεϊμπολίστες των "ασπρόμαυρων" από την ρουτίνα των προπονήσεων και να αρχίσουν να μπαίνουν στην λογική των αγώνων.



Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Ήταν το πρώτο φιλικό, θέλαμε μόνο να δούμε που βρισκόμαστε και να φύγουμε από την ρουτίνα των προπονήσεων. Μου άρεσε η υποδοχή μας, λειτουργήσαμε καλά στην επίθεση. Ο Πλίκας ως πασαδόρος μοίρασε καλά το παιχνίδι. Στο μπλοκ χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά αυτό είναι λογικό. Νομίζω ότι μέσα από τους αγώνες θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και σε αυτόν τον τομέα".

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σάντερ Στέινμπεργκ, ο κόουτς του ΠΑΟΚ είπε: "Είχε πολύ καλά νούμερα, μου άρεσε πολύ στην επίθεση. Περιμένω ακόμη περισσότερα στο σερβίς, θεωρώ ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης".
 
Πηγή: www.olapaok.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ