Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 19, 2010

Φιλικό: EAΠ - Ηρακλής 0-3

Εικόνα
Την νίκη με 0-3 σετ (24-26, 19-25, 19-25) στην Πάτρα επί της ΕΑΠ πέτυχε ο Ηρακλής, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στο μπλοκ και την άμυνα σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, ενώ αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Αρχιλάγκος. Τον Κουβανό ακραίο αντικατέστησε ο Νικήτας Εφραιμίδης στην εξάδα των φιλοξενούμενων.

Ο Plamen Dragiev στον Απόλλων Καλαμαριάς

Εικόνα
Ο Πλάμεν Ντραγκίεφ, γιός του Πέτιο Ντραγκίεφ, πρώην προπονητή του Φοίνικα Σύρου είναι ο νέος ακραίος του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Κώστας Ασημακόπουλος: Χαμένες πατρίδες

Εικόνα
Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και οι 24 καλύτερες ομάδες του πλανήτη ανεβάζουν στροφές για τη μεγάλη γιορτή που θα αρχίσει στις 25 Σεπτεμβρίου στις πόλεις της Ιταλίας. Εμείς, την ίδια ακριβώς ημέρα θα ασχολούμαστε...

Σούπερ Μόλναρ!

Εικόνα
Με κορυφαία την ακραία του Παναθηναϊκού Μπριγκίτκα Μόλναρ που σημείωσε 24 πόντους η γυναικεία ομάδα της Σερβίας νίκησε 3-2 (15-25, 22-25, 25-15, 25-21, 22-20) την Κροατία στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά του Κατοβίτσε στην Πολωνία στη μνήμη της Αγκάτα Μροζ. Δεν ήταν στη 12άδα της Σερβίας η Ογκνέγιοβιτς του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχες νίκησαν την Τσεχία 3-2 (25-14, 25-12, 19-25, 19-25, 17-15) έχοντας στη δύναμή τους και την Κλίνκα που επέστρεψε στην ενεργό δράση.

Φιλικό: Λαμία - ΣΠΑ Καρδίτσας 4-0 (Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις)

Εικόνα
Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας έδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμία, κερδίζοντας τον ΣΠΑ Καρδίτσας με 4-0 (25-13, 25-17, 25-17, 25-12), στο Χαλκιοπούλειο. Στα δύο πρώτα σετ χρησιμοποιήθηκαν οι Μαρούλης (πασαδόρος), Price (διαγώνιος), Komel, Ανάγνου (ακραίοι), Πελεκούδας, Σφενδυλάκης (κεντρικοί) και Γκαράς (λίμπερο). Στα άλλα σετ χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Ρόλιτς, Μανιάτης, Καρβούνης. Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη οι Δραγκίδης, Καραγάτσος. Δείτε σχετικό video με δηλώσεις αθλητών και προπονητών. Πηγή: www.lamiavolley.gr

Σαμικά: «Δεν είμαι γκέι»!

Εικόνα
Σε συνέντευξη εφ ’όλης της ύλης που παραχώρησε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Γκιγιόμ Σαμικά, φρόντισε να ξαφνιάσει δηλώνοντας ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος ενώ οι επιρροές από την παραμονή του στη χώρα μας είναι φανερές!

Φιλικό: Aνατόλια - Άρης 3-0

Εικόνα
Φιλική νίκη νίκη για το Ανατόλια απέναντι στην ομάδα του Άρη σχετικά εύκολα με 3-0 (25-22,25-21,25-20.   Φώτογραφίες από τον αγώνα: Μπάμπης Καρ

''Ζω απο το βόλει'',το πιο σύντομο ανέκδοτο...

Οτι γνωρίζαμε μέχρι τώρα ,όλοι όσοι είμαστε καθημερινά στο δρόμο για να δώσουμε μάχη για το μεροκάματο που πρέπει να πάμε στο σπίτι μας ,καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Η κρίση στην οικονομία δημιουργεί προβλήματα αλλά παράλληλα προσφέρει αφορμές ώστε να κλείσουν πόρτες .

Επειγόντως μετρητά...

Εικόνα
Σε αναζήτηση χρημάτων για να δοθούν οι προκαταβολές σε Γιορντάνοφ και Γκαστάρντ βρίσκονται οι «πράσινοι». Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο δυσκολεύουν οι μεταγραφές.

Δεύτερη νίκη για Ιταλία,Ρωσία και Γερμανία

Εικόνα
Η δεύτερη ημέρα του  Ευρωπαϊκού Προκριματικού Τουρνουά για 2011 FIVB World Grand Prix παρουσίασε αρκετό ενδιαφέρων αφού όλες οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες αγωνίζονται στο Κάλιαρι.Οι οικοδέσποινες Ιταλίδες,η Ρωσία και η Γερμανία βρίσκονται στη κορυφή της βαθμολογίας ,αφού σημείωσαν και δεύτερη νίκη.