Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 21, 2010

Στέλνει χρήματα, κλείνει Γιορντάνοφ και Καστάρντ

Εικόνα
Ο Παναθηναϊκός έστειλε τα συμβόλαια στους δύο παίκτες και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές είναι η καταβολή των προκαταβολών στη Λέφσκι και στον Γάλλο ακραίο.

«Κομμάτι της ζωής μου ο Ηρακλής»

Εικόνα
Ο Αντρέι Κράβαρικ έχει προσφέρει τα πάντα στον Ηρακλή και επιθυμεί να συνεχίσει να το κάνει για μία ακόμα σεζόν.Μεγάλος στόχος του είναι ένας Ευρωπαικός τίτλος από οποιοδήποτε πόστ.

Μένουν οι προκαταβολές για Γιορντάνοφ, Καστάρντ

Εικόνα
  Στάλθηκαν σήμερα από τον Παναθηναϊκό τα συμβόλαια στους Μπόγκνταν Γιορντάνοφ και Λουντοβίκ Καστάρντ και μένουν οι υπογραφές των παικτών και οι προκαταβολές για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Νίκι και Τζιάνι

Ο βετεράνος Βούλγαρος κεντρικός Νίκι Ζελιάσκοφ, που πέρασε από την Ορεστιάδα, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τη Νίκαια, θα είναι προπονητής της Λέφσκι Σόφιας και παρακολουθεί το πρόγραμμα συντήρησης του Ιορντάνοφ. Βασικός διαγώνιος της Λέφσκι θα είναι ο Τζιάνι Ζελιάσκοφ, υιός του Νίκι που διακρίθηκε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων. sentragoal.gr

Συνεχίζει ο Κράβαρικ

Εικόνα
Τη φανέλα του Ηρακλή θα φοράει για μια ακόμα χρονία ο Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος συμφώνησε με το ΤΑΠ Ηρακλής για να συνεχίσει να αγωνίζεται για έναν ακόμη χρόνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ : Το ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για την επόμενη σεζόν με τον αρχηγό της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ.

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά για την ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Εικόνα
Με την τέλεση του αγιασμού όλων των Τμημάτων,ξεκίνησε και επίσημα η νέα αγωνιστική χρονιά για την ΑΡΤΕΜΙΔΑ.Την εκδήλωση παρακολούθησαν αθλήτριες από τον Α..Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ

Ε.Α.Λ: Συμφωνεί και υπογράφει!

Εικόνα
  Η Κολομβιανή ακραία, Μοντάνο, θα ενταχθεί, εκτός απροόπτου, στο έμψυχο δυναμικό του τμήματος!

21/9/2010 - Η «Γυναικεία υπόθεση» της Α1

Εικόνα
  Η μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ για τη σεζόν 2010-2011 θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Γκάζι και θα είναι συνδιοργάνωση της ελληνικής Ομοσπονδίας και της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Πειραιώς 100). Στην εκδήλωση με σλόγκαν «Γυναικεία υπόθεση» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση, η κλήρωση και η αποκάλυψη του νέου σήματος του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ: (Την Πάτησε)

Ο ΗΓΕΤΗΣ άλλα υπολόγιζε και αλλιώς του ήρθαν τα πάνω-κάτω. Την ...κοπάνησε απο το Πειραματικό ο χορηγός,μεταγραφές δεν έκανε αλλά δεν ανησυχούσε γιατί έβλεπε να μην ενισχύεται και ο Πανελλήνιος. Οι Ολυμπιονίκες.......

Επιστροφή στη Λεωφόρο των αναμνήσεων (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Μετά τη γυναικεία ομάδα και οι άνδρες γύρισαν για λίγες μέρες στον "Τάφο του Ινδού" αφού στο κλειστό της Γλυφάδας γίνονται έργα. Τα "Πράσινα Νεά" ήταν στην προπόνηση. Δείτε τα αποκλειστικά VIDEO και τις φωτογραφίες.

«Σανίδα σωτηρίας για μένα ο Ολυμπιακός»

Εικόνα
Ενα χρόνο απλήρωτος ήταν από τον Πανελλήνιο ο Ανδρέας Φράγκος και ενέδωσε στην πρόταση-πρόκληση του Ολυμπιακού για τριετές συμβόλαιο. Οπως είπε ο 22χρονος διεθνής ακραίος στην παρουσίασή του που έγινε χθες στα γραφεία του Ερασιτέχνη, ο Ολυμπιακός είναι μια νέα αρχή στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως το ελληνικό βόλεϊ θα δοκιμαστεί το προσεχές διάστημα.

Νοκ άουτ ο Γουίλκοξ!

Εικόνα
Σοκ στον ΠΑΟΚ με τον Τζέρεμι Γουίλκοξ. Ο Καναδός πασαδόρος τραυματίστηκε κατά την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του εν όψει του Μουντιάλ της Ιταλίας και φυσικά θα χάσει όχι μόνο το μεγάλο ραντεβού του παγκοσμίου βόλεϊ αλλά και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση απουσιάζοντας και από τα φιλικά με την Αυστρία και την Τυνησία. Ο Γουίλκοξ θα επιστρέψει στα γήπεδα σε 2-3 μήνες, και ο ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να στηριχτεί επάνω του θα πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση για τη θέση του πασαδόρου. Μέχρι τότε βασικός θα είναι ο Βασίλης Πλίκας.