Η επιστροφή του Λεώνη



Ο Αλέκος Λεώνης δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στον ΗρακλήΗ Πάτρα έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία στην επιτυχημένη καριέρα του Αλέκου Λεώνη στον πάγκο του Ηρακλή και ίσως να μην είναι τυχαίο που τα δύο πρώτα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του είναι με την ΕΑΠ στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο Αλέκος Λεώνης δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στον Ηρακλή



Ο Λεώνης τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του τον κατέκτησε στην Πάτρα, το 2000, κερδίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό. Ετσι, τώρα που επέστρεψε στον Ηρακλή, η επίσκεψή του στην Πάτρα είναι επιβεβλημένη. Στις 7 μ.μ. θα δώσει με την ΕΑΠ το πρώτο από τα δύο φιλικά. Για τον Ηρακλή είναι το δεύτερο φιλικό μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα στην Καλαμαριά και για την ΕΑΠ το πρώτο.
Εκτός αποστολής του Ηρακλή είναι ο Αντρέι Κράβαρικ (έχει οστικό οίδημα στην παλάμη) και οι Κιρόγκα, Γκόρτσιανουκ, Εφραιμίδης. Θα δοκιμαστούν οι Πιπεργιάς, Στάνκου, Μπαμπαλιούτας, Προύσαλης, Μπίλινιγκς, Κανέλλος, Τζιουμάκας, Στεφανίδης και ο Κουβανός Αρχιλάγκος.
«Οι παίκτες βγαίνουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και μπαίνουμε στην περίοδο των φιλικών. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά οι παίκτες θα δείξουν ορισμένα πράγματα» δήλωσε ο Λεώνης. Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο Χριστόπουλος: «Δεν κοιτάμε το αποτέλεσμα, αλλά την πορεία της προετοιμασίας μας». Στην ΕΑΠ νέα πρόσωπα είναι οι Κουρνέτας, Στεφάνου, Σουλτανόπουλος και οι Βραζιλιάνοι Κανιότο, Ντορνέλας. Θα απουσιάσει ο Σέρβος Ράντιτς που έχει πρόβλημα με τη βίζα του.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ