Προπόνηση στη Λεωφόρο για τα κορίτσια του βόλεϊ του Παναθηναϊκού (Δείτε τα βίντεο)


Τα έργα στο κλειστό του Μετς ανάγκασαν τις πράσινες για λίγες μέρες στον "Τάφο του Ινδού" με τις παλιές να θυμούνται τις στιγμές που έχουν ζήσει εκεί και τις νέες να παίρνουν μια γεύση από την ιστορική έδρα του Τριφυλλιού. Τα "Πράσινα Νέα" ήταν εκεί και σας προσφέρουν βίντεο από την προπόνηση των κοριτσιών.

Την ευκαιρία να πατήσουν ξανά το πόδι τους στο ιστορικό κλειστό της Λεωφόρου είχαν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ των γυναικών του Τριφυλλιού.

Οι πράσινες λόγω κάποιων εργασιών που γίνονται στο κλειστό του Μετς θα προπονούνται μέχρι τη Δευτέρα στον "Τάφο του Ινδού". Κάτι ανάλογο άλλωστε θα κάνουν και από τη Δευτέρα οι άνδρες επειδή αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδια θέμα με το γήπεδο της Γλυφάδας.

Η επιστροφή έστω και για δύο προπονήσεις στον "Τάφο του Ινδού" είναι μια ευκαιρία για τις παλιές να θυμηθούν τις στιγμές που έχουν ζήσει σε αυτό το γήπεδο, αλλά και για τις νέες να πάρουν λίγη από την αύρα του Πρωταθλητή που πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Είναι δεδομένο πως οι παλιές Μυλωνά, Τζανακάκη και Καρπουζά, αλλά ακόμα και Μαρία Χατζηνικολάου που έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος του Τριφυλλιού στο κλειστό της Λεωφόρου θα είχαν πολλά να πουν στις νέες παίκτριες της ομάδας. Άλλωστε, οι παραστάσεις που έχουν δώσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε αυτό το γήπεδο είναι μοναδικές και δεν μπορούν να διαγραφούν από την μνήμη των... φίνων κοριτσιών. 


Πηγή: www.prasinanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ