Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 14, 2010

Ντα Σίλβα αντί Ντος Σάντος στο Μαρκόπουλο

Εικόνα
Σε αλλαγή ξένης αθλήτριας προχώρησε το Μαρκόπουλο, καθώς ο τραυματισμός της Βραζιλιάνας Άνα Πάολα Ντος Σάντος ακύρωσε την μεταγραφή. Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Λυκούδη ήρθε σε συμφωνία με την 22χρονη Μίλκα Ντα Σίλβα (1μ.82), η οποία αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ΕΑ Λάρισας το Σάββατο στην πρεμιέρα της Α1.

Φιλικό: AEK - Oλυμπιακός 3-0

Εικόνα
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχασε από την ΑΕΚ στην Παιανία με 3-0 σετ σε φιλικό αγώνα στην Παιανία.

«Άναψε» η συζήτηση για τα πλέι οφ

Εικόνα
Η… ένσταση που κατέθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, σχετικά με το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ήταν η αφορμή για μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ του γενικού γραμματέα της ΕΟΠΕ και προέδρου της ΚΕΠ, Παναγιώτη Σιδέρη και των προπονητών που έδωσαν το παρών στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός, αφού μοίρασε μπράβο για την προβολή που έχει το πρωτάθλημα πριν καν αρχίσει, τόνισε πως: «Έχω μια ένσταση για το σύστημα και νομίζω ότι ήθελε ένα ‘χτένισμα’, γιατί το πικ των ομάδων και του ενδιαφέροντος είναι στα πλέι οφ. Εκεί συσσωρεύεται η αγωνιστική άνοδος και η αγωνία των φιλάθλων. Επιπλέον, οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη πρέπει να πιεστούν περισσότερο γιατί όλα κρίνονται μέσα σε δύο γύρους. Το ίδιο σύστημα εφαρμόστηκε και το 2002, όταν ο Φιλαθλητικός κατέκτησε το πρωτάθλημα, αφήνοντας απέξω μεγάλες ομάδες και το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στα τέλη του Φλεβάρη χωρίς να το έχει καταλάβει κα

Οι προπονητές μίλησαν, η δράση αρχίζει...

Εικόνα
  Η αναβάθμιση του πρωταθλήματος, η ποιότητα, το επίπεδο, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Α1 γυναικών του βόλεϊ συζητήθηκαν την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΟΠΕ, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν οι προπονητές. Το πρωτάθλημα βρίσκεται λίγο πριν από το πρώτο σερβίς και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Σιδέρης , προλόγισε την εκδήλωση: