Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 24, 2010

Στην Σαντορίνη για προετοιμασία Βίκυ και Μαρια

Εικόνα
                                                                       Την Τετάρτη 23/6 αναχώρησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη για την Σαντορίνη,

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: 25/06/2010 26-27 / 06 / 2010 Ανδρών Γυναικών προκριματικά (μέρα/ώρα): έλεγχος ομάδων Παρασκευή 10:00 Παρασκευή 13:00 τεχνική σύσκεψη Παρασκευή 10:15 Παρασκευή 13:15 έναρξη αγώνων Παρασκευή 10:30 Παρασκευή 13:30 κυρίως ταμπλό (μέρα/ώρα): έλεγχος ομάδων Παρασκευή 20:00 Σάββατο 12:00 τεχνική σύσκεψη Παρασκευή 20:30 Σάββατο 12:15 έναρξη αγώνων Σάββατο 10:00 Σάββατο 12:30

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΞΟ

Εικόνα
Στην καρδιά των Κυκλάδων στην καρδιά του Αιγαίου, ακολούθησε πάντα τη μοίρα της περιπέτειας των κατοίκων του Αιγαίου. Μια μοίρα συνυφασμένη με ταξίδια, ανταλλαγές, νέες τεχνικές, πρωτοπόρες ιδέες, αλλά και πολέμους, συγκρούσεις για την ηγεμονία της θάλασσας. Τα πάντα είναι μεγάλα - μνημειώδη - σε σχέση βέβαια με τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Η έκταση της είναι 435 τ.χιλ. και το μήκος των ακτών της 91 χλμ.

Δήλωση Γκόρντον Μέιφορθ

Εικόνα
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Ανδρών Γκόρντον Μέιφορθ δήλωσε σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε από την Επιτροπή Ισοτιμιών της ΓΓΑ:

Όλα έτοιμα για την συνέχεια της γιορτής!

Εικόνα
Παρουσιάστηκε σήμερα στην συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΕΟΠΕ στο ΟΑΚΑ, το πρόγραμμα και οι συνδιοργανωτές του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters 2010 και των Lipton Ice Tea Juniors Beach Volleyball. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Μελισσουργός, η brand manager της Lipton Ice Tea, Ράνια Κυριακού, οι Νίκος Μαράκης (Δήμαρχος Νάξου), Δημήτρης Σφυρής (Δήμαρχος Κρανιδίου), Μήτσας Γιάννης(Αντινομάρχης Κρανιδίου), Γιώργος Πασχαλίδης (Αντινομάρχης Καβάλας), Γρηγόρης Τριανταφυλλίδης (Δήμαρχος Κεραμωτής), Μπάμπης Γκλαβάκης (Ιδιοκτήτης beach bar Paralia ), Γιώργος Σαμπαζιώτης (Δήμαρχος Κυπαρισσίας) και ο Μιχαήλ Κορμάζος(Δήμαρχος Εχιναίων). Από την παρουσίαση δεν έλειψαν και οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, Μάνος Ξενάκης, Παναγιώτης Μούρτζιος, Αθηνά Δηλαβέρη, Νίκος Ζουπάνης, Νίκος Κωστακόπουλος, Ντίντα Νάστου και η Αθηνά Παπαφωτίου.