Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 23, 2010

Ήρθε του Γάλλου, έρχεται του Βούλγαρου

Εικόνα
Στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού βρίσκεται το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Λουντοβίκ Καστάρντ, ενώ αύριο αναμένεται και του Μπόγκνταν Γιορντάνοφ. Τη Δευτέρα θα δοθούν οι προκαταβολές, ανέφερε στο gazzetta.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος.

Την Κυριακή ο Γιαμπλόνσκι

Εικόνα
Ο Αμερικανός Τζέισον Γιαμπλόνσκι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και, αν όλα πάνε καλά με τη βίζα του, θα αναχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΣΠΕΔΑ, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και κυπέλων αντρών και γυναικών και στις δύο κατηγορίες.

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Πορφύρα

Ποδαρικό με νίκη έκανε στη σαιζόν  2010-2011 η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα που επεκράτησε με 3-1 σετ της Θέτιδας Βούλας .

Καμία ανησυχία με Μάγια

Εικόνα
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της Μάγια Ογκνιένοβιτς, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο ατζέντης της στον Ολυμπιακό.

Στις 15 Οκτώβρη το Σούπερ Καπ

Παράλληλα με τις ετοιμασίες για το πρωτάθλημα Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2010-2011, προχωρούν και οι αντίστοιχες ενέργειες που αφορούν το Σούπερ Καπ 2010.

Πρόκριση για Ιταλία, Γερμανία και Ρωσία

Εικόνα
Μετά από ένα τουρνουά που έγινε στη χώρα της ,η Ιταλία πήρε το εισιτήριο για το World Grand Prix 2011.Η αλήθεια είναι πως οι οικοδέσποινες δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα καθώς  είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.Η Ιταλία μαζί με τη Ρωσία καθώς  και τη Γερμανία θα συμμετάσχουν στο World Grand Prix όπου έχουν ήδη προκριθεί η Πολωνία (μέσω wild card) και η Σερβία (κάτοχος του Ευρωπαϊκού Λίγκ).

Φωτογραφίες: Προκριματικό Τουρνουά Για το World Grand Prix

Εικόνα
Γερμανία - Βουλγαρία

Οκονομίδης: «Ανταγωνιστικό σύνολο»

Εικόνα
Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, φιλοξενήθηκε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Σέντρα στην Ενημέρωση» με αφορμή την προετοιμασία των «κιτρίνων». Ο τεχνικός του συλλόγου αναφέρθηκε αρχικά στα φιλικά παιχνίδια του ΑΡΗ Μαρμούρη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας:

«Επιτυχημένο το… ξεμούδιασμα»

Εικόνα
Όρεξη για δουλειά, αισθητή βελτίωση, αλλά και προβλήματα που μπορούν να διορθωθούν έδειξε το «σχολικό» παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κερατέα, στα Μεσόγεια, την Τρίτη.

Ωρα... νέου πρωταθλήματος!

Εικόνα
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το νέο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1, που θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου 2010.

Προσθήκη με πολλαπλά οφέλη

Εικόνα
  Στον ΠΑΟΚ, μετά το πρώτο σοκ στο άκουσμα της είδησης ότι ο τραυματισμός του Τζέρεμι Γουίλκοξ είναι σοβαρός και δεν θα μπορέσει να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας, έδρασαν αστραπιαία, και με πρωτοβουλίες του προέδρου του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, έκλεισαν τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής ΗΠΑ, Τζόναθαν Γουίντερ.

Ο μυστικός συνδυασμός για «ερυθρόλευκες» κούπες

Εικόνα
Τις τελευταίες ημέρες, η Αλεξάντρα είναι σαν θηρίο στο κλουβί. «Λοίμωξη του αναπνευστικού» της είπαν οι γιατροί και την έστειλαν σπίτι. Η Σέρβα ακραία του Ολυμπιακού περιμένει να ακούσει τα καλά νέα για να επιστρέψει στις προπονήσεις αφού… δεν κρατιέται πλέον. Ηρθε στο Λιμάνι για να σηκώσει κούπες και δεν πρόκειται να αφήσει έναν ιό να της ανατρέψει τα σχέδια. Η 23χρονη με τα λακκάκια στα μάγουλα και το επώνυμο γλωσσοδέτη (Κρντσεβιτς; Τσρντσεβιτς;) δηλώνει ότι ξέρει το… μυστικό συνδυασμό που θα φέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Και είναι έτοιμη να τον χρησιμοποιήσει…

Λύση η Παιανία για την ΑΕΚ

  Από την στιγμή που το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν έχει βρει γήπεδο οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται στην Παιανία - Ελπίδες από το γήπεδο του Μετς

Αναχωρεί για Βουλγαρία ο Απόλλων

Εικόνα
Για τη Βουλγαρία αναχωρεί την Τετάρτη (22/9) ο Απόλλων Καλαμαριάς, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Γκάμπροβο. Μετά από αρκετά φιλικά με ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Αρη, οι Πόντιοι φεύγουν για τη γειτονική χώρα, όπου την Πέμπτη (23/9) στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν τη βουλγαρική Μάρεκ, την Παρασκευή την Μπουλ από το Βουκουρέστι και το Σάββατο τη διοργανώτρια του τουρνουά, Γκάμπροβο.

Δελτία με διαβατήριο!

Εικόνα
Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις που είχαμε το καλοκαίρι στα διοικητικά πράγματα της ΕΟΠΕ, η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τις αναβολές στις μεταγραφικές περιόδους φόρτωσαν το τμήμα του μητρώου της ΕΟΠΕ, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει, δεν προλαβαίνει να εκδώσει δελτία στους αθλητές όλων των κατηγοριών.

Και επίσημα «Πατρινός» ο Ράντιτς

Εικόνα
Παίκτης της ΕΑΠ είναι και τυπικά από σήμερα ο Γκάμπριελ Ράντιτς, με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Την Κυριακή έρχεται ο Σέρβος και από Δευτέρα αρχίζει προπονήσεις. Το ότι ο Γκάμπριελ Ράντιτς θα συνέχιζε την καριέρα του στην ΕΑΠ ήταν γνωστό εδώ και εβδομάδες, καθώς ο Σέρβος είχε συμφωνήσει με τους Πατρινούς. Από σήμερα ωστόσο ο… γάμος αποκτά και επίσημο χαρακτήρα, καθώς οι «μελανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας

Φιλικό: Άρης - Επίκουρος 3-0

Εικόνα
Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης, παίρνοντας μία ακόμα νίκη επί του Επίκουρου Πολίχνης με 3-0 σετ (25-18, 25-19, 25-22), ενώ κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων, παίχτηκε ακόμα ένα σετ, που βρήκε και πάλι νικητές τους «κίτρινους» (15-13).