Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 5, 2010

Μπιτς βόλεϊ: Ρεκόρ συμμετοχών στο Caan Volley & Beach volley Camp

Εικόνα
Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το 10ο Caan Volley & Beach volley Camp που έγινε στο Sportcamp Λουτρακίου για αγόρια και κορίτσια από 8 έως 17 ετών.Κατά την διάρκεια του Camp οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες μυήθηκαν από τον διεθνή αθλητή Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και τους συνεργάτες του, στα μυστικά των δύο αγαπημένων τους αθλημάτων και είχαν την ευκαιρία  να συμμετάσχουν και σε πολλά οργανωμένα πρωταθλήματα.

Κόβατς: Θέλω Παναθηναικό

Εικόνα
Μια μέρα μετά την επίσημη πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Κόβατς διέψευσε πως συζητάει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κόβωντας παράλληλα τα...φτερά του «Δικεφάλου».Μπορεί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να προσπάθησαν να εκμετταλευτούν την αδράνεια των πρασίνων όμως ο Μιχάλης Κόβατς να οτι δήλωσε επιθυμεί να αγωνιστεί στον Παναθηναικό παρά τα οικονομικά προβλήματα της αθηνιακής ομάδας.

Δυό σκέψεις για τις αλλαγές στα πρωταθλήματα

Εικόνα
Μου έκαναν την τιμή να μετέχω στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων στην Ομοσπονδία Βόλει με Πρόεδρο τον κ.Προσαλίκας .Εμεινα στην ίδια Επιτροπή με Πρόεδρο τον κ.Mελισσουργό και δέχθηκα να είμαι μέλος της Επιτροπής Προβολής ,Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΟΠΕ με Πρόεδρο τον κ.Μαυρομμάτη .Πάντα βέβαια εθελοντικά κι αμισθί . Φυσικά ,εάν  δεν ήμουν στο χώρο του βόλει υπηρετώντας τον Πορφύρα δε θα μου ζητούσαν να μπώ σε αυτές τις Επιτροπές .Χάρις στον Πορφύρα μπήκα στα κοινά του βόλει.Το σωματείο είναι πάνω απο όλους μας .

Απογοήτευση στην Εθνική για την ήττα από την Τουρκία

Εικόνα
Η απογοήτευση από την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Τουρκία, αλλά και την μέτρια σε γενικές γραμμές εμφάνιση της Εθνικής ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στα πρόσωπα όλων των μελών της ελληνικής αποστολής. Προπονητής και παίκτες παραδέχθηκαν ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά όλοι συμφώνησαν ότι στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Ηράκλειο η Εθνική μπορεί να κερδίσει με 3-0 και να πάρει αυτή το εισιτήριο για το Ευρωβόλεϊ 2011. Το ίδιο αισιόδοξος πάντως εμφανίστηκε κι ο τεχνικός της Τουρκίας Βέλικο Μπάσιτς.

5/9/2010 - Αμφίβολος ο Λάππας για τη ρεβάνς του Ηρακλείου

Εικόνα
Η ακτινογραφία που έβγαλε ο Ηλίας Λάππας το βράδυ του Σαββάτου σε νοσοκομείο της Άγκυρας μπορεί να ήταν καθαρή, αφού δεν φάνηκε κάποιο σπάσιμο ή ράγισμα στα πλευρά, αλλά ο αρχηγός της Εθνικής είναι πλέον αμφίβολος για την ρεβάνς της επόμενης Κυριακής. «Δεν υπάρχει ράγισμα ή σπάσιμο, αλλά θλαστικό τραύμα. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη», δήλωσε ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής, Νίκος Παπαγεωργίου.

ΦΙΛΙΚA ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Εικόνα
Αντρικά Παιχνίδια: Βραζιλία-Πολωνία 3-0 (25-22,25-22,25-23)  Νίκη για την Βραζιλία σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει του Μουντιάλ,που αρχίζει στις 24 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία.

Σαλούστρου και Κονόμη στο SPORT24 - Δείτε το βίντεο!

Εικόνα
Η Αρέτα Κονόμη και η Άννα Σαλούστρου παραχώρησαν συνέντευξη στο “Sport24.gr” και μίλησαν για τη χρονιά που έζησαν με τη φανέλα του Μαρκόπουλου. Το δίδυμο της συμφοράς (Kourkouti και Χολίδης) μετά από ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψε και σας προσφέρει μια ακόμα συνέντευξη από το βόλεϊ των γυναικών.Η Άννα Σαλούστρου και η Αρέτα Κονόμη μιλούν στο “Sport24.gr” για τη χρονιά που είχαν με το Μαρκόπουλο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αλλά και το φινάλε που τις βρήκε δικαιωμένες. Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες:

Μεγάλη μεταγραφή για την Ανόρθωση!

Εικόνα
Η Επιτροπή Πετόσφαιρας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, θέλει να ανακοινώσει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον εν ενεργεία διεθνή με τα χρώματα της Αργεντινής Lucas Chavez.

Τα πρώτα φιλικά για την ΕΑΠ Λουξ

Εικόνα
Στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της μπαίνει από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ η οποία πολύ σύντομα θα ξεκινήσει να δίνει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής ΟΠΑΠ που θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου. Ο τεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος έχει προγραμματίσει ήδη τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας που είναι τα εξής:

Ήττα 3-1 από τη Τουρκία.Πρώτος σκόρερ των Ελλήνων ο Τζούριτς

Εικόνα
Η εθνική ανδρών ηττήθηκε στην Άγκυρα από την Τουρκία με 3-1 σετ (25-19, 25-16, 23-25, 25-13) στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011. ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η Εθνική ομάδα χρειάζεται μόνο νίκη 3-0.Για να προκριθεί με νίκη 3-1 πρέπει να υπάρχει διαφορά στους πόντους μεγαλύτερη από 25 που είναι σχεδόν απίθανο...

Βοήθεια Μαρινάκη για Φράγκο!

Εικόνα
      Από Δευτέρα δρομολούνται οι εξελίξεις για τη μεταγραφή του Ανδρέα Φράγκου από τον Πανελλήνιο στον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» δεν έχει ρευστό για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των «ολυμπιονικών» και θα ζητηθεί βοήθεια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στόχος η νίκη για την Ελλάδα!

Εικόνα
ΤΟΥΡΚΙΑ 3π.μ. ΕΛΛΑΔΑ 1,35 2,95 ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ Η μεγάλη ημέρα για το Ελληνικό βόλεϋ έφτασε.Από αυτόν τον αγώνα θα κριθούν πολλά για την εξέλιξη του βόλεϋ στην Ελλάδα.Θα είναι τεράστιο πλήγμα για μια  ομάδα όπως η Ελληνική να μην συμμετάσχει σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση.Στη δεύτερη προκριματική φάση η Ελλάδα δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της και οι περισσότεροι θεωρούσαν πως  δεν θα κατάφερνε να προκριθεί ούτε στο τρίτο προκριματικό γύρο.Οι λόγοι για τις άσχημες εμφανίσεις είναι αρκετοί.Ένας από τους σημαντικότερους λόγους είναι ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε πολύ αργά και  σε συνδυασμό με το ότι είχαν καινούργιο προπονητή  ήταν αδύνατο να δεθεί η ομάδα σε μια προπόνηση.Επιπλέον οι παίκτες ήταν πολύ κουρασμένοι αλλά τα έδωσαν όλα.Δεν έλειψαν όμως και οι τραυματισμοί !Οι δύο βασικοί κεντρικοί της Εθνικής μας ομάδας Πανταλέων και Σμαραγδής τραυματίστηκαν (ο δεύτερος στην δεύτερη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού) και δεν θα μπορέσουν

«Ομάδα με ξένους »

Εικόνα
Να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά προσπαθούν στον Παναθηναϊκό με τον Στέλιο Καζάζη να θέλει να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα το ρόστερ. Από τη στιγμή που το μπάτζετ της ομάδας αποφασίστηκε ότι θα είναι γύρω στις 600.000 ευρώ (ή κάτι παραπάνω) τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, αλλά στο «τριφύλλι» θα το παλέψουν. Ο τεχνικός των «πράσινων» μάλιστα σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Θόδωρο Λιακόπουλο και τον Χρόνη Ακριτίδη ήταν κατηγορηματικός στο θέμα των ξένων. Τους ξεκαθάρισε ότι εκτός του Ζόρντι Γκενς πρέπει να αποκτηθούν δύο ακόμα ξένοι, ένας διαγώνιος και ένας ακραίος.