Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 9, 2010

Η Βουλγαρία στην 7η θέση

Εικόνα
Στους αγώνες της... παρηγοριάς η Βουλγαρία νίκησε τη Γερμανία 3-0 (26-24, 26-24, 25-21) σε 82΄ και κατατάχθηκε στην 7η θέση του 17ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Koρυφαίος της ομάδας του Πράντι ήταν ο Βλαντιμίρ Νικόλοφ (φωτό). Η Γερμανία τερμάτισε 8η. O αγώνας έγινε στη Μόντενα, παρουσία 4.800 θεατών. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Πράντι): Καζίνσκι 9π., Νικόλοφ 25, Γιοσίφοφ 6, Αλέξιεφ 7, Ν.Νικόλοφ 7, Μίτεφ / Σαλπάροφ (λ), Μπρατόεφ, Πέντσεφ, Σοκόλοφ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Λοζανό): Τίσερ 4π., Αντρέ 11, Σοπς 11, Ντουνς 9, Κρομ 16, Γκούνθορ 3 / Τίλε (λ), Σβαρτζ 2, Καλιμπέρτα, Μπάουερ, Μπέμε, Στούρβαλντ.

Φιλικό: Ηρακλής - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

Με το ίδιο σκορ ο Ηρακλής επικράτησε του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 3-0 σετ (25-21, 25-16, 25-20), έχοντας αλλαγές στη σύνθεση τους αφού ως κεντρικοί αγωνίστηκαν αυτή τη φορά οι Κράβαρικ και Χαραλαμπίδης. Δεν έπαιξε εκ νέου ο Γκόρτσιανουκ λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο. Ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Παίξανε καλά τα παιδιά όπως και χθες και δείξανε μία σταθερότητα στην απόδοση τους. Με βάση την δυναμικότητα της άλλης ομάδας είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση μας και προχωράμε». Το επόμενο φιλικό παιχνίδι θα το δώσουν οι κυανόλευκοι την Τετάρτη (13/8) με τον Επίκουρο Πολίχνης στο ΕΓ Μίκρας. *Το ΤΑΠ Ηρακλής ευχαριστεί την ΠΑΕ Ηρακλής για την παραχώρηση του Blue Bus, με το οποίο η αποστολή ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη.

Τουρνουά Δ.Μορελλάς: ΣΠ Καρδίτσας - ΠΑΟΚ 0-3

Εικόνα
Μετά την Καλαμαριά ο "Δικέφαλος" κέρδισε (3-0 σετ) και την Καρδίτσα την δεύτερη ημέρα του τουρνουά της ΕΠΕΣΘ στην Πολίχνη Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες του στο τουρνουά της ΕΠΕΣΘ που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πολίχνη, αφού μετά τη νίκη επί της Καλαμαριάς την Παρασκευή (8/10), το Σάββατο (9/10) επικράτησε και της Καρδίτσας με 3-0 σετ (25-17, 25-15, 25-16).

Φιλικό: ΓΣ Λαμία-Παναχαϊκή 3-1

Εικόνα
Όλους τους αθλητές του χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Α1 και τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο 3-1 σετ (25-15, 23-25, 25-21, 25-18).

Φιλικό: EAΠ - Ολυμπιακός 1-3

Εικόνα
Πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση από το πρώτο φιλικό, η ομάδα του Ολυμπιακού νίκησε το Σάββατο με 3-1 (25-17, 18-25, 25-23, 25-18) την ομάδα της ΕΑΠ Λουξ, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, που έδωσαν οι δυο ομάδες στην Πάτρα.

Φιλικό γυναικών: Πανελλήνιος - Πανιώνιος 1-3

Εικόνα
Νίκη για τον Πανιώνιο στη Κυψέλη 3-1 επί του Πανελληνίου.Από τον Πανιώνιο δεν έπαιξαν οι Γκούζου, Νίστρομ και Γκούρα.Αγωνίστηκαν όμως οι νεάνιδες Αναγνωστοπούλου και Μηνά που άφησαν καλές εντυπώσεις.Από τον Πανελλήνιο δεν έπαιξε η Μουζάκη.

Μαρκόπουλο - Ολυμπιακός 2-2

Εικόνα
Oλοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Μαρκόπουλο και Ολυμπιακό, με τον αγώνα να τελειώνει χωρίς νικητή.Το volley1ball ήταν στο Μαρκόπουλο και σας μετέφέρε live την εξέλιξη του αγώνα. «Εβγαλα πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι. Το κυριότερο ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ώστε να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Αυτό βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς έχουμε πολλές καινούργιες αθλήτριες στο ρόστερ μας. Επίσης, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των κοριτσιών τόσο στο σημερινό φιλικό όσο και σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας μας» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γ.Νικολάκης. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε ως εξής: Σαββίδου(πασαδόρος), Τσέρτσνεβιτς(ακραία), Χαντάβα(ακραία), Νικούλη(κεντρική), Γιακουμή(κεντρική), Κόλεβα(διαγώνια), Μαγγίνα(λίμπερο). Χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι Μουστάκη και Καββαθά. "Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, καλή κόντρα για τους προπονητές", είπε ο Γιώργος Λυκούδης και πρόσθεσε: "Είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Ο Ολ

«Να σαρώσουμε τους τίτλους»

Εικόνα
Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ μιλάει στο leoforos.gr για τις πρώτες του εμπειρίες στους «πράσινους» και δείχνει έτοιμος να σαρώσει με τη νέα του ομάδα όλους τους τίτλους.

Τα φιλικά του Ερμή Δράμας

Εικόνα
Τον Επίκουρο Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει ο Ερμής Δράμας για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας, αλλά των Παγκορασίδων. Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων έχει ως εξής: Σάββατο 09/10/2010, 5μ.μ., γήπεδο Κραχτίδη

Nίκες για Επίκουρο και Νίκη Αιγινίου

Εικόνα
Ο Επίκρους νίκησε 3-0 (25-20, 25-10, 25-22) τον ΑΜΟ Γαλαξία που θα αγωνίζεται στην Α2. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Κ.Χαριτωνίδης): Γ.Χαριτωνίδης, Ντίαζ, Γκιρτζίκης, Βοϊνέα, Κυριακίδης, Κρουζάγιεφ / Αγγελής (λ) Στο τρίτο και τελευταίο αγώνα η Νίκη Αιγινίου νίκησε την Καρδίτσα 3-1 σετ.

Aγώνας Κατάταξης 5-8: Ρωσία - Βουλγαρία 3-1

Εικόνα
Συνεπής με την 6άδα η ανανεωμένη ομάδα των ΗΠΑ κατάφερε να κρατηθεί ψηλά σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση. Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά, οι Αμερικανοί είχαν 15 μπλοκ και βασικό πασαδόρο τον Τζόναθαν Γουίντερ του ΠΑΟΚ. Η Γερμανία έκανε τη χειρότερη εμφάνισή της. Οι ΗΠΑ θα παίξουν με τη Ρωσία για την 5η θέση σε αγώνα που θα γίνει το Σάββατο στις 10 μ.μ. στη Μόντενα, ενώ νωρίτερα (6 μ.μ.) η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία για τις θέσεις 7-8. ΗΠΑ (Κνάιπ): Ρούνεϊ 8π., Λι 9, Λότμαν 12, Γουίντερ 1, Στάνλεϊ 14, Χολμς 5 / Λάμπουρν (λ), Πρίντι 4. ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Λοζανό): Τίσερ, Αντρέ 6, Σοπς 18, Ντούνες 6, Κρομ 15, Γκούνθορ 5 / Τίλε (λ), Στούρβαλντ, Σβαρτζ. Πηγή; www.gazzetta.gr

Αγώνας Κατάταξης 9-12: Τσεχία - Γαλλία 3-0

Εικόνα
Η Τσεχία έδωσε τη χαριστική βολή στην αποδεκατισμένη Γαλλία, η οποία συγκλονίζεται από την απομάκρυνση του Νάγκμπεθ από τον Φιλίπ Μπλέιν αλλά και τον τραυματισμό του Ρουζιέ. Παρουσία μόλις 500 θεατών (αρνητικό ρεκόρ διοργάνωσης) στο «Νέλσον Μαντέλα» η Τσεχία νίκησε τη Γαλλία 3-0 (25-21, 25-20, 25-16) σε 69΄. Η Τσεχία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή για τις θέσεις 9-10 και η Γαλλία την Ισπανία για τις θέσεις 11-12. ΤΣΕΧΙΑ (Σβόμποντα): Ποπέλκα 16π., Π.Κόνεσνι 4, Βέσελι 5, Στοκρ 17, Πλάτενικ 17, Τίχτσεκ 1 / Κριστόφ (λ), Μπένσε, Ν.Κόνεσνι. ΓΑΛΛΙΑ (Μπλέιν): Βαντελέ 7π., Τονιούτι, Σαμικά 7, Μαρεχάλ 12, Λε Ρου 6, Κιεφέρ 3 / Εξιγκά (λ), Αντιγκά, Ντεσούρς, Πουγιόλ 1. Πηγή: www.gazzetta.gr

Το σημερινό πρόγραμμα (9/10)

Εικόνα
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιταλίας αλλά και φιλικά προετοιμασίας ανδρικών και γυναικείων ομάδων. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Σήμερα θα γίνουν δύο πολύ μεγάλες μάχες όπου η Βραζιλία, η Σερβία, η Κούβα και η οικοδέσποινα Ιταλία θα διεκδηκήσουν το πολυπόθητο εισητήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Επίσης θα διεξαχθουν και κάποιο αγώνες κατάταξης. Το πρόγραμμα Θέσεις 1-4 6μ.μ: Σερβία – Κούβα 10μ.μ: Ιταλία – Βραζιλία  Θέσεις 11-12 6μ.μ: Γαλλία - Ισπανία Θέσεις 9-10 10μ.μ: Αργεντινή - Τσεχία Θέσεις 7-8 6μ.μ: Βουλγαρία - Γερμανία Θέσεις 5-6 10μ.μ: Ρωσία - ΗΠΑ Τουρνουά «Δ.Μορελλάς» Μετά τις νίκες του ΠΑΟΚ,του Επίκουρου και της Νίκης Αιγινίου τοτουρνουά Δ.Μορελλάς συνεχίζεται με τρείς αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα 9.30μ.μ: ΕΣΟΠ Επίκουρος - ΠΑΟΚ 7.30μ.μ: Απόλλων Καλαμαριάς - Νίκη Αιγινίου 5.30μ.μ: ΣΠΑ Καρδίτσας – ΑΜΟ Γαλαξίας   Φιλικά παιχνίδια γυναικών 12:00 Kυψέλη Πανελλήνιος - Πανιώνι