Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 11, 2010

Στην Αθήνα ο παικταράς Ντεσπέιν

Εικόνα
Από το απόγευμα του Σαββάτου (11/9) βρίσκεται στην Αθήνα ο νέος παικταράς του Θρύλου, ο Κουβανός Ντεσπέιν, ο οποίος θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα από την νέα σεζόν. To RedPlanet.gr ήταν εκεί για να υποδεχτεί τον 23χρονο άσο. O Koυβανός ακραίος, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 19:04 με πτήση από το Παρίσι.

Πρόκριση για το Βέλγιο!

Εικόνα
Πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την εθνική ανδρών του Βέλγιου , καθώς νίκησε  την αντίστοιχη της Ισπανίας  3-2 (25-18,28-26,19-25,23-25,15-6) στην Άντβερπ για τον δεύτερο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011.Στον πρώτο αγώνα μπαράζ οι Βέλγοι είχαν επικρατήσει στο Μπούργκος με 3-1.

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται την αντίστοιχη της Τουρκίας (ΕΤ1 17:00 και volley1ball)

Εικόνα
H Εθνική Ανδρών υποδέχεται στο γήπεδο ''Δύο Αοράκια'' την Τουρκία για τον δεύτερο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011.Η Τουρκία στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει την Εθνική 3-1 στην Άγκυρα υπό την παρουσία 6.000 ατόμων.Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αφήσει στο παρελθόν την άσχημη εμφάνιση στην Τουρκία και πλέον καλείται να πάρει την πολυπόθετη πρόκιση. Η πιθανότητες για πρόκριση μπορεί να μην είναι πολλές,αλλά είναι γεγονός πως αν οι έλληνες παίκτες δείξουν τις δυνατοτητές τους τίποτα δεν είναι απίθανο.

11/9/2010 - Μάχιμος ο Λάππας, «δεν είμαστε φαβορί» λένε οι Τούρκοι

Εικόνα
Με τον Ηλία Λάππα να βγάζει όλο το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της εθνικής ενόψει της αυριανής (17.00, ΕΤ1) κρίσιμης αναμέτρησης με την Τουρκία στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με χθες, αν και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα πλευρά, αλλά θα είναι στη δωδεκάδα της εθνικής. Ετσι εκτός έμεινε ο νεαρός Ακης Ασπιώτης, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις και θα δηλώνονταν σε περίπτωση που ο Λάππας δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί. Στην προπόνηση που έγινε στο κλειστό Δύο Αοράκια της Νέας Αλικαρνασσού, εκεί που θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, ο Γκόρντον Μέιφορθ δούλεψε με τους παίκτες του σε υποδοχή, μπλοκ και σερβίς με τους διεθνείς να δείχνουν πανέτοιμοι και γεμάτοι διάθεση να τα δώσουν όλα στην αυριανή αναμέτρηση.

Με πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο τρίτος και τελευταίος σταθμός του INTERSPORT Beach Volley Mixed Open Series

Εικόνα
                                  Στο Yabanaki, στη Βάρκιζα βρέθηκαν όλοι οι φίλοι του beach volley την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσουν το τελυταίο τουρνουά του INTERSPORT Beach Volley Mixed Open Series. Στο τουρνουά συμμετείχαν 16 ομάδες και νικητές αναδείχτηκαν οι Πιπεργιάς Γ. – Ζαροδήμου Λ. που επικράτησαν των Σταμπέλου Γ. – Χατζηβασιλείου Β. με σκορ 21-19. Το INTERSPORT Beach Volley Mixed Open Series δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό μέσα από οργανωμένα μεικτά τουρνουά beach volley μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Επίσημη πρόταση σε Ιορντάνοφ

Εικόνα
Επίσημη πρόταση στον Βούλγαρο διαγώνιο, Μπόγιαν Ιορντάνοφ, κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του.

Πορφύρας: Ευχαριστούμε την Δραπετσώνα

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία στη μεταγραφική περίοδο τον Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας κι ειδικά τον Γενικό Γραμματέα του κ.Γιώργο Κογκαλίδη .Ευχόμαστε στην ομάδα με την οποία έχουμε ,παραδοσιακά ,άριστες σχέσεις ,να πετύχει το καλύτερο δυνατό στην πρώτη παρουσία στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ . ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ

Πρόκριση για τις Γαλλίδες

Εικόνα
Πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την εθνική γυναικών της Γαλλίας, καθώς νίκησε  την αντίστοιχη της Φιλανδίας 3-0 (25-23,27-25,25-19) εκτός έδρας για τον δεύτερο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011.Στον πρώτο αγώνα μπαράζ η ομάδα της Γαλλίας είχε επικρατήσει και πάλι 3-0.

11/9/2010 - Μαυρομάτης: «Μια υπερήφανη πρόκριση»

Εικόνα
Για τον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση της εθνικής στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011, εις βάρος της Τουρκίας και το ελληνικό βόλεϊ, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης , που φιλοξενήθηκε στο στούντιο στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 . Αρχικά δήλωσε πως: «Είμαι σίγουρος πως θα φύγω ικανοποιημένος από την κρητική φιλοξενία που θα γευτεί το ελληνικό βόλεϊ» και πρόσθεσε για την αυριανή «μάχη»: «Δεν είναι και δεν πρέπει να θεωρείται υπέρβαση να περάσουμε την Τουρκία. Είμαστε σε επίπεδο να ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Άλλωστε, οι αποστάσεις δεν είναι πολύ μεγάλες. Αυτό που χρειάζεται είναι καλή οργάνωση.

"Θα προσδώσει ταχύτητα στην ομάδα"

Εικόνα
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, μιλάει στο olaPAOK.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου", Μάρκο Μπόγιτς. "Έχει καλύτερα στοιχεία στην υποδοχή από τον Χιετάνεν", τονίζει Ο Μάρκο Μπόγιτς ντύθηκε στα "ασπρόμαυρα", μιας και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περιμένει άλλο τον Όουενς, ο οποίος καθυστερούσε να απαντήσει, παρά τη βελτιωμένη πρόταση που του είχε καταθέσει ο "Δικέφαλος". Ο 22χρονος Μαυροβούνιος αποτελεί μια προσθήκη με παρόν και μέλλον,

ΦΙΛΙΚA ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Εικόνα
  Γερμανία-Ιταλία 3-2 (20-25,14-25,25-22,25-22,15-10)  Νίκη για την Γερμανία σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει του Μουντιάλ,που αρχίζει στις 24 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία.Οι Ιταλοί πήραν τα δύο πρώτο σετ σχετικά εύκολα.Οι Γερμανία κατάφερε να ισοφαρίσει τα σετ στέλνοντας το ματς στο πέμπτο σετ.Εκεί η Γερμανία επικράτησε 15-10 πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

«Στάση αναμονής »

Εικόνα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πληροφορήθηκαν τα της συνάντησης του Μιχάλης Κίτσιου με τον Στέλιο Καζάζη, αλλά κρατούν στάση αναμονής. Έχουν μάθει τι διημείφθη μεταξύ των δύο ανδρών και πλέον περιμένουν το ραντεβού της Δευτέρας, εκεί δηλαδή όπου θα ξεκαθαρίσουν όλα. Εκεί όπου θα κριθεί ουσιαστικά το μέλλον της ομάδας και γι’ αυτό το λόγο είναι ίσως ένα από τα κρισιμότερα ραντεβού των τελευταίων ετών. Ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι όλα θα τακτοποιηθούν, με τους αθλητές, μέχρι να γίνει η συνάντηση, να μη θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Βερόνα: Η παρουσίαση του Μπρούνερ

Εικόνα
Marmi Lanza Verona: O Theodore Brunner παρουσίασε τον εαυτό του στους φιλάθλους της Βερόνα και στον Τύπο, στην έδρα της Βερόνα, λέγοντας τις πρώτες προτάσεις στα Ιταλικά και φανερώνοντας  ότι είναι άνθρωπος με χιούμορ: "Δεν περίμενα τόσο κόσμο στην παρουσίαση μας στην ομάδα και ευχαριστώ πολύ όσους σήμερα το πρωί με καλωσόρισαν εδώ στη Βερόνα. Υπόσχομαι ότι θα αφοσιωθώ στην ομάδα και – πρόσθεσε χαμογελώντας – ότι στον αγωνιστικό χώρο θα δώσουμε το 250% , ή τουλάχιστον περισσότερο από 50% από τον  Pajenk (ο Σλοβένος νεοαποκτηθείς, έτερος κεντρικός της Βερόνα)». Ο Αμερικανός, μεγάλωσε στην ομάδα του πανεπιστημίου της Σάντα Μπάρμπαρα, όπου αφοσιώθηκε στο άθλημα καθώς και στην Ιστορία και τη φιλοσοφία του. Ο Theo, άρχισε να παίζει βόλεϊ με τον πατέρα του που τον απομάκρυνε από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Την τελευταία σεζόν έπαιξε στον ΠΑΟΚ, και ομολόγησε την αγάπη του για τα σούσι και το ζαμπόν. Πηγή www.greekvolley.com

10/9/2010 - Στο Ηράκλειο ο Πάνος Μπιτσαξής και ο πρόξενος της Τουρκίας

Εικόνα
«Υψηλές» παρουσίες θα βρεθούν την Κυριακή στα επίσημα στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπαράζ της Ελλάδας με την Τουρκία με στόχο την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011. Προσκλήθηκαν λοιπόν, και θα δώσουν το παρών ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο πρόξενος της Τουρκίας, Σουάλπ Ερντογάν, ο γραμματέας του προξενείου Οζγκιούρ Νούρι, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας Ερόλ Καραμπιγίκ και ο γενικός γραμματέας Σινέμ Μαβίλι Χαζίρ. Στις εξέδρες των επισήμων θα βρίσκεται και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Aruji Group, Oντίλ Σαϊντικράμοφ.