«Επιτυχημένο το… ξεμούδιασμα»


Όρεξη για δουλειά, αισθητή βελτίωση, αλλά και προβλήματα που μπορούν να διορθωθούν έδειξε το «σχολικό» παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κερατέα, στα Μεσόγεια, την Τρίτη. Παρότι δεν παίχτηκε φιλικό, η κοινή προπόνηση των νταμπλούχων με την ομάδα της Κερατέας και οι ασκήσεις που έκαναν οι «πράσινες» βοήθησαν τον Σπύρο Χουντουμάδη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας του. Η Γέλενα Μλαντένοβιτς και η Έλενα Χριστοδούλου δεν αγωνίστηκαν λόγω των τραυματισμών στη μέση και στη γάμπα που αντιμετωπίζουν, αντίστοιχα, και μάλιστα αμφότερες αναμένονται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην ΠΡΑΣΙΝΗ σχετικά με το πρώτο δυνατό τεστ της ομάδας, σχολίασε: «Όλα τα κορίτσια δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το πρώτο τεστ ήταν θετικό. Όλα τα κορίτσια επέδειξαν μαχητικότητα και πείσμα. Πιστεύω ότι το τεστ αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια της προετοιμασίας μας, όπου θα καλύψουμε σιγά σιγά τα κενά μας».
Ακολούθως, ο Σπύρος Χουντουμάδης αναφέρθηκε και στις ελλείψεις της ομάδας: «Έχουμε κάποια προβλήματα στη λειτουργία του μπλοκ και στα τελειώματα των φάσεων. Αλλά πήγαν πολύ καλά η συνεργασία των πασαδόρων με τις κεντρικές, ένας στόχος που ήθελα να έχει επιτευχθεί από την προετοιμασία. Τέλος, δεν κρύβω ότι εξεπλάγην θετικά με τη μεγάλη βελτίωση που έδειξαν κάποιες κοπέλες, όπως είναι η Άννα Καρπουζά, η οποία μπορεί την Τρίτη να είχε ρόλο διαγώνιας, όμως γενικά προορίζεται ως κεντρική. Έδειξε ότι εφαρμόζει αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».
Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Αυτήν την εβδομάδα τελειώνουμε τις εργομετρικές εξετάσεις, συγκεκριμένα την Τετάρτη και την Πέμπτη, κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ να δούμε που βρισκόμαστε. Ενώ από τη Δευτέρα θα μπουν η Γέλενα Μλαντένοβιτς και η Έλενα Χριστοδούλου σε ήπια προσαρμογή».
Θα πρασινίσει η γιορτή της… γυναίκας!
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα για την παρουσίαση της Α1 Γυναικών και την κλήρωση του Πρωταθλήματος, όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού θα δώσει το «παρών» εκτός από την Αθηνά Δηλαβέρη, η οποία παντρεύεται το προσεχές Σάββατο και θα πάρει τριήμερη άδεια, όπως και τις δύο ξένες που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, Μπριζίτκα Μόλναρ και Τάμι Μαχόν. Μάλιστα η «Μπίκι» αναμένεται να βραβευτεί κι έτσι το βραβείο της αναμένεται να παραλάβει η Ξανθή Μυλωνά, ως αρχηγός του «τριφυλλιού».

Πηγή: www.prasini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ