Και επίσημα «Πατρινός» ο Ράντιτς


Και επίσημα «Πατρινός» ο Ράντιτς Παίκτης της ΕΑΠ είναι και τυπικά από σήμερα ο Γκάμπριελ Ράντιτς, με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Την Κυριακή έρχεται ο Σέρβος και από Δευτέρα αρχίζει προπονήσεις.
Το ότι ο Γκάμπριελ Ράντιτς θα συνέχιζε την καριέρα του στην ΕΑΠ ήταν γνωστό εδώ και εβδομάδες, καθώς ο Σέρβος είχε συμφωνήσει με τους Πατρινούς. Από σήμερα ωστόσο ο… γάμος αποκτά και επίσημο χαρακτήρα, καθώς οι «μελανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας
γνωστό πως ο 30χρονος κεντρικός θα βρίσκεται στη χώρα μας την Κυριακή και πως από Δευτέρα θα αρχίσει τις προπονήσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του ΤΑΑ ΕΑΠ Λουξ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον 30χρονο Σέρβο κεντρικό Γκάμπριελ Ράντιτς (2.01).
Ο Γκάμπριελ Ράντιτς θα έρθει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής και από τη Δευτέρα αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΕΑΠ Λουξ».

Με Κηφισιά τα νέα φιλικά

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με διπλές προπονήσεις, με τον Γιώργο Χριστόπουλο να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Οι Πατρινοί την Παρασκευή και το Σάββατο (20:00 και 15:30 αντίστοιχα) θα υποδεχθούν την Κηφισιά σε δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ