Πρόκριση για Ιταλία, Γερμανία και Ρωσία


Μετά από ένα τουρνουά που έγινε στη χώρα της ,η Ιταλία πήρε το εισιτήριο για το World Grand Prix 2011.Η αλήθεια είναι πως οι οικοδέσποινες δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα καθώς  είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.Η Ιταλία μαζί με τη Ρωσία καθώς  και τη Γερμανία θα συμμετάσχουν στο World Grand Prix όπου έχουν ήδη προκριθεί η Πολωνία (μέσω wild card) και η Σερβία (κάτοχος του Ευρωπαϊκού Λίγκ).


Τελική βαθμολογία

1. Γερμανία
2. Ρωσία
3. Ιταλία
4. Τουρκία
5. Ολλανδία
6. Βουλγαρία


Ατομικά Βραβεία

MVP: Neslihan Darnel (TUR)
Καλύτερη Μπλοκέρ: Bahar Toksoy (TUR)
Καλύτερο Λίμπερο: Merlo Enrica (ITA)
Πρώτη Σκόρερ: Darnel Neslihan (TUR)
Καλύτερη Σέρβερ: Kathleen Weiss (GER)
Καλύτερη Πασαδόρος: Evgenya Startseva (RUS)
Καλύτερη Επιθετικός: Ekaterina Gamova (RUS)



Τουρκία - Ολλανδία 3-0 (25-17, 25-19, 25-20)



Η Τουρκία σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο Κάλιαρι κόντρα στην Ολλανδία. Οι Οράνιε με αυτήν την ήττα έχασαν την τελευταία τους ευκαιρία για πρόκριση στο 2011 FIVB World Grand Prix.Για μια ακόμα φορά η Νταρνέλ Νεσλιχάν ήταν η πρώτη σκόρερ για την Τουρκία (24 πόντοι).Η Ολλανδία δεν έπαιξε σπουδαίο βόλεϋ (αν εξαιρέσει κανείς την νίκη 3-0 επί της Ιταλίας) καθ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Πρώτη σκόρερ από Ολλανδικής πλευράς ήταν οι Wensink και Grothues ,σημειώνοντας 10 πόντους η κάθε μία.

Βουλγαρία - Γερμανία 0-3 (24-26, 26-28, 22-25)

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο 2011 FIVB World Grand Prix, η Γερμανία ολοκλήρωσε το τουρνουά με νίκη επί της Βουλγαρίας.Η Γερμανία κατέκτησε τη πρώτη θέση στο τουρνουά αφού  η Ρωσία  ηττήθηκε από την Ιταλία.

Ιταλία - Ρωσίας 3-1 (25-22, 17-25, 25-21, 25-20)

Η Ιταλία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρωσίας σε τέσσερα σετ.Τα εισιτήρια (για το Grand Prix)που διανεμήθηκαν στο Κάλιαρι αυξήθηκαν από δύο σε τρία. Το σύνολο των ομάδων που θα ανταγωνίζονται στο 2011 FIVB World Grand Prix έχοντας αυξηθεί κατά 4 ομάδες, η Ευρώπη θα εκπροσωπηθεί με τις ομάδες που κατέλαβαν τη πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση στο Cagliari μαζί με τις Σερβία (νικητής του 2010 CEV European League) και Πολωνία (wild card) .Οι τελικοί αγώνες έχουν οριστεί να διεξαχθούν στα τέλη Αυγούστου στο Μακάο της Κίνας. Πρώτη σκόρερ για τις Ιταλίδες η Πιτσινίνι.

Φωτογραφίες:



 





















































Περισσότερες Φωτογραφίες


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ