Λύση η Παιανία για την ΑΕΚ

 

Από την στιγμή που το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν έχει βρει γήπεδο οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται στην Παιανία - Ελπίδες από το γήπεδο του Μετς

Σε όποιον Δήμο κι αν «χτύπησε» την πόρτα η ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει κάποιο κλειστό γήπεδο και να μπορεί να πραγματοποιεί τις προπονήσεις αλλά και να το δηλώσει σαν έδρα για τη νέα αγωνιστική σεζόν πήρε αρνητική απάντηση. Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση παραμένει χωρίς γήπεδο και λόγω του ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 η ομάδα θα πρέπει να προπονηθεί. Αφού όλο αυτό το διάστημα η προετοιμασία συνεχίζεται στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας με τους παίκτες να κάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρέξιμο ενώ συνεχίζουν και τις ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο. Έτσι η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή και αυτό που υπήρχε σαν έσχατη λύση τελικά θα γίνει πραγματικότητα. Η ομάδα του Λακασσά θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της στην Παιανία περίπου τέσσερις φορές την εβδομάδα και η αρχή θα γίνει από την Παρασκευή. Ο τόπος που θα δίνονται τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικέφαλου θα ορίζονται από την Ομοσπονδία του αθλήματος .

Ωστόσο τελευταία ελπίδα για ανεύρεση γηπέδου αποτελεί η απάντηση των υπευθύνων από το κλειστό του Μετς, η οποία ακόμη εκκρεμεί. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και η τελική απόφαση αν και όλα δείχνουν ότι ούτε από εκεί τα νέα θα είναι θετικά, λόγω του ότι δεν υπάρχουν οι ώρες που εξυπηρετούν και την ομάδα αλλά και τον Δήμο. Φυσικά σε περίπτωση που θα βρεθεί κάποιο γήπεδο που η Ένωση θα μπορεί να χρησιμοποιεί σαν έδρα στα μέσα της χρονιάς χωρίς δεύτερη σκέψη θα μετακομίσει εκεί.

Πηγή: www.aek365.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ