Ήρθε του Γάλλου, έρχεται του Βούλγαρου

Αύριο αναμένεται να έχουν στον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιο του Γιορντάνοφ

Στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού βρίσκεται το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Λουντοβίκ Καστάρντ, ενώ αύριο αναμένεται και του Μπόγκνταν Γιορντάνοφ. Τη Δευτέρα θα δοθούν οι προκαταβολές, ανέφερε στο gazzetta.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος.
Εξελίξεις κατά το ήμισυ υπήρξαν σήμερα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πήραν στα χέρια τους το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Γάλλου ακραίου Λουντοβίκ Καστάρντ, ενώ αύριο αναμένουν να τους στείλει και το δικό του ο Βούλγαρος διαγώνιος Μπόγκνταν Γιορντάνοφ. Για την περίπτωση του πρώην παίκτη της ΕΑΠ, υπήρξαν κάποιες μικροαλλαγές στο συμβόλαιο, με τους «πράσινους» να το στέλνουν και πάλι, περιμένοντας όπως αναφέραμε αύριο να έχουν στα χέρια τους την υπογραφή του «Μπόμπι».

Αισιοδοξία και για τους δύο

Από την στιγμή που ο Γιορντάνοφ λόγω των μικρών αλλαγών που έγιναν δεν έστειλε το συμβόλαιο, ήταν λογικό για μερικούς να υπάρξει κάποια ανησυχία ως προς την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής. Ωστόσο, τόσο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος, όσο και ο ομόλογός του του ΤΑΑ Θοδωρής Λιακόπουλος, με τους οποίους επικοινωνήσαμε ήταν σίγουροι πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και πως ο Βούλγαρος διαγώνιος θα αποκτηθεί κανονικά.

Τη Δευτέρα οι προκαταβολές

Βέβαια για να μην υπάρξει πρόβλημα, θα πρέπει τόσο στον Γιορντάνοφ (μόλις στείλει το δικό του συμβόλαιο) όσο και στον Καστάρντ να στείλουν τα χρήματα για τις προκαταβολές. Οι Βούλγαροι της Λέφσκι μάλιστα είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δεχτούν καθυστερήσεις, ωστόσο όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος, τα χρήματα και για τους δύο θα σταλθούν τη Δευτέρα, με την ελπίδα πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τη μικρή καθυστέρηση.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ