Δελτία με διαβατήριο!

Δελτία με διαβατήριο!


Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις που είχαμε το καλοκαίρι στα διοικητικά πράγματα της ΕΟΠΕ, η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τις αναβολές στις μεταγραφικές περιόδους φόρτωσαν το τμήμα του μητρώου της ΕΟΠΕ, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει, δεν προλαβαίνει να εκδώσει δελτία στους αθλητές όλων των κατηγοριών.

Αποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί ένα απίστευτο αλαλούμ με λίστες και εγγραφές που χρειάζονται πολλή συζήτηση και κυρίως έλεγχο. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στις μικρές κατηγορίες, όπου οι αθλητές κάτω των 18 ετών δεν έχουν ταυτότητες και για να γίνει ταυτοποίηση θα πρέπει τουλάχιστον να εκδώσουν διαβατήριο!
Ραντεβού στην ΕΟΠΕ
Η Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ κάλεσε για την Παρασκευή στις 3 μ.μ. τους εκπροσώπους των σωματείων της Β' Εθνικής Aνδρών, ώστε να παρθούν αποφάσεις μετά το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση της Κερατέας και της Κορίνθου. Οι προτάσεις που ακούγονται είναι πολλές, αλλά επικρατέστερη είναι η συγχώνευση των τριών ομίλων σε δύο (Νότιος και Βόρειος) των 10 και 12 ομάδων.
Υπάρχει η σκέψη να προωθηθούν ομάδες που απέτυχαν από τα μπαράζ ανόδου, αλλά σε κάθε περίπτωση η ΚΕΠ και η διοίκηση της ΕΟΠΕ θα προσπαθήσουν να δεσμεύσoυν τους παράγοντες των σωματείων ότι με κάθε κόστος θα βγάλουν εις πέρας την αγωνιστική περίοδο και δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις. Πάντως, κάποια σωματεία είναι πιθανό να διαμαρτυρούν προς τη διοίκηση του Αχιλλέα Μαυρομάτη για τη μη καταβολή των οδοιπορικών που είχε υποσχεθεί.

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ