Προσθήκη με πολλαπλά οφέλη

 
Στον ΠΑΟΚ, μετά το πρώτο σοκ στο άκουσμα της είδησης ότι ο τραυματισμός του Τζέρεμι Γουίλκοξ είναι σοβαρός και δεν θα μπορέσει να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας, έδρασαν αστραπιαία, και με πρωτοβουλίες του προέδρου του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, έκλεισαν τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής ΗΠΑ, Τζόναθαν Γουίντερ.
Ο Γουίντερ στα τέλη Ιουνίου είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως προτίμησαν τον Βούλγαρο διεθνή Αντρέι Ζέκοφ και έτσι το συμβόλαιο του Αμερικανού δεν τέθηκε ποτέ σε ισχύ.
"Λαβράκι" ο... αντικαταστάτης του Μπολ
Ο Γουίντερ συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ κοντά στα 60.000 ευρώ και με δεδομένο ότι ο νέος πασαδόρος των ΗΠΑ προορίζεται για αντικαταστάτης του Λόι Μπολ, ο οποίος έχει κασέ 400.000 ευρώ, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς γιατί ο "Δικέφαλος" έχει πλέον στο ρόστερ του ένα παίκτη από τον οποίο να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη στο άμεσο μέλλον.
Στα φιλικά ματς που έδωσαν οι ΗΠΑ εν όψει του Παγκοσμίου της Ιταλίας ο Γουίντερ ήταν ο βασικός πασαδόρος της ομάδας.
Πριν εκτοξευτεί το κασέ του
Ο νέος Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ είναι γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 1986. Έχει ύψος 2.03 μ. και διακρίνεται, κυρίως, για το μπλοκ και το σερβίς του. Οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" κινήθηκαν άμεσα και έκλεισαν τον Γουίντερ πριν την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στο οποίο αν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και η Εθνική ΗΠΑ προχωρήσει, τότε είναι πολύ πιθανό η τιμή του να ανέβει στα ύψη και να είναι απλησίαστος.
Ο Γουίντερ είναι μέλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ από το 2008.

* Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (24/9) θα ταξιδέψει για την Κορυτσά ώστε να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά, έως τις 26/9, με την συμμετοχή του Επίκουρου, της τοπικής ομάδας της Κορυτσάς, Σκεντέρμπεϊ, και μία εκ της πρωταθλήτριας ή της Εθνικής Αλβανίας.

Πηγή; www.olapaok.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ