Οκονομίδης: «Ανταγωνιστικό σύνολο»


Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, φιλοξενήθηκε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Σέντρα στην Ενημέρωση» με αφορμή την προετοιμασία των «κιτρίνων». Ο τεχνικός του συλλόγου αναφέρθηκε αρχικά στα φιλικά παιχνίδια του ΑΡΗ Μαρμούρη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας:
«Βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών μας. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε το ρυθμό μας με τα φιλικά παιχνίδια που δίνουμε και χθες (22/09) δώσαμε το τέταρτο φιλικό μας, όπου δείξαμε καλά στοιχεία και σταδιακά θεωρώ ότι θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Βέβαια, ακολουθούν κι άλλοι φιλικοί αγώνες στη συνέχεια». Αναφορικά με τον Επίκουρο που αντιμετώπισε ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης στα δύο από τα τέσσερα φιλικά, ο Γιώργος Οικονομίδης σχολίασε: «Ο Επίκουρος θα αγωνίζεται στην Α1 για πρώτη φορά φέτος και έχει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο. Βέβαια, όλες οι ομάδες έχουν κάποιες απουσίες, αλλά μέσω αυτών των αγώνων προσπαθούμε όλοι να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».
Ερωτηθείς για το αγωνιστικό προφίλ που θα έχει ο ΑΡΗΣ τη νέα χρονιά, τόνισε: «Θέλουμε το προφίλ μας να είναι συνέχεια του περσινού. Με βάση τη γνώση που διαθέτει πλέον η ομάδα, θέλουμε να δείχνει την ανταγωνιστικότητά της, να διεκδικεί κάθε πόντο και να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της», ενώ σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση, υπογράμμισε: «Μένει ακόμη μία κίνηση για τη θέση του ακραίου. Γίνονται οι κινήσεις από τη διοίκηση και περιμένουμε, ώστε να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις».
Τέλος, ο τεχνικός του ΑΡΗ Μαρμούρη δήλωσε σχετικά με τις επικείμενες αγωνιστικές δραστηριότητες των «κιτρίνων»: «Θα μεταβούμε αύριο στην Κορυτσά, όπου θα λάβουμε μέρος σε ένα τουρνουά, με τη συμμετοχή ακόμα του ΠΑΟΚ, της τοπικής ομάδας και της πρωταθλήτριας Αλβανίας. Θα βρεθούμε εκεί την Παρασκευή (24/09) και τη Δευτέρα (27/09) επιστρέφουμε στη βάση μας».



Πηγή: www.arisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ