Τα λένε την Δευτέρα Μαρινάκης-Συγγελίδης

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εκπέμπει SOS, η οικονομική κατάσταση στο τμήμα είναι τραγική και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να αναλάβει δράση, έχοντας "κλείσει" ραντεβού με τον Γιάννη Συγγελίδη.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έχει προσφέρει πολλά χρήματα και αμέτρητο χρόνο για τον ερασιτέχνη εδώ και πολλά χρόνια, όμως από την στιγμή που μπήκε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ούτε χρόνος υπάρχει, ενώ το χρήμα έχει δοθεί και με το παραπάνω στις μεταγραφές του καλοκαιριού.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αφήσει στην τύχη του τον ερασιτέχνη, κάθε άλλο! Γι' αυτό άλλωστε θα συναντηθεί με τον πρόεδρο, Γιάννη Συγγελίδη.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, όπου οι δύο άνδρες θα συζητήσουν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ερασιτέχνη και θα ψάχνουν να βρουν λύσεις για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι ένας! Δεν υπάρχει ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, μπασκετικός Ολυμπιακός και ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Στα χαρτιά ίσως τα πράγματα να είναι έτσι, όμως επειδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται περισσότερο σαν οπαδός της ομάδας και λιγότερο σαν επιχειρηματίας θέλει να βοηθήσει από την πλευρά του τα τμήματα του ερασιτέχνη, βρίσκοντας μια λύση.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Πειραιώτης εφοπλιστής δώσει χρήματα από την τσέπη του γι' άλλη μια φορά ή θα στηρίξει μέσω της ΠΑΕ, όμως το σίγουρο είναι πως θα κάνει τα πάντα για να βρει τρόπο να... σώσει τον ερασιτέχνη.

Είναι γεγονός πάντως πως και ο Γιάννης Συγγελίδης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι προβληματισμένοι με την κατάσταση και όπως καταλαβαίνετε το ραντεβού της Δευτέρας είναι υψίστης σημασίας για τον σύλλογο.

Άλλωστε είναι πραγματικά κρίμα, τμήματα που έχουν φέρει τίτλους και χαρές στους φιλάθλους της ομάδας, όπως το βόλεϊ και το πόλο, να κρέμεται η ύπαρξή τους σε μια κλωστή...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ