17/9/2010 - Νομάρχης Δωδεκανήσου: «Η Ρόδος να αποτελέσει το κέντρο του μπιτς βόλεϊ»



Την πρόθεσή του η Ρόδος να αποτελέσει ένα νέο κέντρο του μπιτς βόλεϊ εξέφρασε ο Νομάρχης Δωδεκανήσου, Γιάννης Μαχαιρίδης στη συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με τις Εθνικές ομάδες του μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη / Μαρία Τσιαρτσιάνη και
Τζοάνα Παπαγεωργίου / Χριστίνα Ρουμπάνη, στο πλαίσιο του προολυμπιακού τουρνουά που ολοκληρώνεται το Σάββατο στη Ρόδο.
Οι ελληνίδες αθλήτριες ευχαρίστησαν τον Νομάρχη για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που τους έδωσε η Ρόδος να επιστρέψουν στο νησί για ένα διεθνές τουρνουά.
Ο κ. Μαχαιρίδης εξέφρασε τη διάθεσή του για στήριξη, αλλά και ανάπτυξη του αθλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το όραμά μου είναι η Ρόδος να αποτελέσει κέντρο του μπιτς βόλεϊ.

Ελπίζω ότι σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και την δημιουργία τεσσάρων ή πέντε νέων γηπέδων διάσπαρτα στο νησί της Ρόδου που θα βοηθήσουν κυρίως στην ανάπτυξη του αθλήματος με σκοπό την ανάδειξη νέων αθλητών.

Η κατασκευή τους θα μπορούσε να είχε ήδη ολοκληρωθεί, εάν δεν είχαμε φτιάξει τόσα πολλά γήπεδα 5x5, όμως, πιστεύω ότι δεν θα καθυστερήσουμε πολύ. Θέλουμε η Ρόδος να επιστρέψει δυναμικά στη φιλοξενία διεθνών τουρνουά της CEV και FIVB».
Στη Νομαρχία παραβρέθηκαν και ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κριστόφ Ντίκμαν, η πρόεδρος του ΝΑΟΔ, Ανδριάνα Μπαφίτη, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και της επιτροπής μπιτς βόλεϊ, Μπούλα Τουρσούγκα, ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Τσοπανάκης και ο γενικός γραμματέας Αντώνης Μαμαλίνγκας.

(Περισσότερες φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση στο σάιτ του μπιτς βόλεϊ: www.beachvolleyball.gr)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ