Ηρακλής και ΕΑΠ σε φιλικό προετοιμασίας


Στην Πάτρα θα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (17/9) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΕΑΠ σε φιλικά προετοιμασίας, το Σαββατοκύριακο (18-19/9). Οι κυανόλευκοι θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τους, μετά το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ οι πατρινοί θα κάνουν ντεμπούτο, με τον Γιώργο Χριστόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του σέρβου Γκάμπριελ Ράντιτς, ο οποίος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα φτάσει στην Ελλάδα, λόγω κάποιου προβλήματος με τη βίζα του.


Από την άλλη, ο Αλέκος Λεώνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πολύπειρου, Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στην παλάμη του αριστερού του χεριού και έτσι θα απουσιάσει όχι μόνο στα φιλικά με την ΕΑΠ, αλλά και στο επόμενο τουρνουά που θα λάβει μέρος ο Ηρακλής. Εκτός είναι και ο Ζένια Γκόρτσανιουκ, που αναρρώνει μετά από εγχείριση στα γόνατα, ενώ θα απουσιάσουν και οι Κιρόγα και Εφραιμίδης.

Ο τεχνικός του Ηρακλή έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Στέλιο Πιπέργια, Σεργκέι Στανκού, Λάμπη Μπαμπαλιούτα, Κώστα Προύσαλη, Μπρουκ Μπίλινικς, Γεράσιμο Κανέλλο, Γιώργο Τζιουμάκα, Χρήστο Στεφανίδη και Αλέξ Αρχιλάγκος.

"Να δείξουν ορισμένα πράγματα οι παίκτες"
Ο τεχνικός του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΕΑΠ για τα δύο φιλικά με τον πατρινό σύλλογο: "Και οι δυο ομάδες έχουμε ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, οι παίκτες βγαίνουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και μπαίνουμε στην περίοδο των φιλικών", τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει:

"Ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα αλλά οι παίκτες που έκαναν προετοιμασία θα μπορέσουν να δείξουν ορισμένα πράγματα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι και οι δυο ομάδες θα είναι διαφορετικές με την έναρξη του πρωταθλήματος σε ενάμιση μήνα".

Σοφιάννα Μπονοβόλια 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=74145#ixzz0znMQ4QjL

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ