Στου Ρέντη ο Συγγελίδης


Στο κλειστό του Ρέντη βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Συγγελίδης, ο οποίος καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και μίλησε στις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών.
"Βρίσκεστε στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλους. Πάνω από αθλητές και από προέδρους. Μην επηρεάζεστε από αυτά που διαβάζετε και ακούτε. Οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες αλλά θα τα καταφέρουμε και φέτος και δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Εσάς πρέπει να σας απασχολούν μόνο οι προπονήσεις, οι αγώνες και ο Ολυμπιακός. Στόχος μας το πρωτάθλημα και το κύπελλο", τόνισε αρχικά.
  
Στην ομάδα των γυναικών υπογράμμισε ότι η διοίκηση προέβη στην περαιτέρω ενίσχυσή της ώστε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νικολάκη να κατακτηθεί φέτος το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, ενώ από τους παίκτες της ομάδας των ανδρών ζήτησε να διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ζήτησε απ' όλους τους βολεϊμπολίστες και τις βολεϊμολίστριες του Ολυμπιακού να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας και να είναι προσεκτικοί στον τομέα της πειθαρχίας.

Ο προπονητής των ανδρών, Φλάβιο Γκουλινέλι, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" στις προπονήσεις. Ο προπονητής της ομάδας γυναικών, Γιάννης Νικολάκης, ευχαρίστησε τη διοίκηση που προχώρησε στην ενίσχυση της ομάδας και υπογράμμισε ότι έχει ξεκινήσει η σκληρή δουλειά με στόχο την κορυφή.

Μαζί με τον κ. Συγγελίδη στο κλειστό του Ρέντη βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Λάμπρου και ο Ταμίας του Δ.Σ., Στέλιος Κούβαρης.

Το "παρών" έδωσε και ο Ανδρέας Φράγκος (δεν έκανε προπόνηση αλλά πρόγραμμα αποθεραπείας - μασάζ με τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Παπαγεωργίου). Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τον Πανελλήνιο και τη Δευτέρα υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Πηγή: www.sport24.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ