Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 2, 2010

Φιλικό: Ηρακλής - Ολυμπιακός 0-3

Εικόνα
Nίκη για τον Ολυμπιακό  με 3-0 σετ (28-26, 25-20, 25-22) επί του  Ηρακλής στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του τουρνουά που διεξάγεται στην Καρδίτσα.Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με βασικό πασαδόρο τον Μενέλαο Κοκκινάκη καθώς ο Ντίμα Φιλίποφ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. Για τους κυανόλευκους επέστρεψε ο Νικήτας Εφραιμίδης, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε εκ νέου ο Ζένια Γκόρτσιανουκ. Απουσίαζαν οι Μπίλινγκς και Κιρόγκα.

Oλοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.Δώδεκα ομάδες προκρίθηκαν στην τρίτη φάση του Μουντοβόλλευ, αναλυτικά: Ιταλία, Γερμανία, Σερβία, Κούβα, Ισπανία, Ρωσία, Τσεχία, ΗΠΑ, Αργεντινή, Γαλλία, Βουλγαρία, Βραζιλία. Ιταλία - Πουέρτο Ρίκο 3-1 Πάνω από 5.000 θεατές είδαν την Ιταλία να νικάει το Πουέρτο Ρίκο 3-1 και να κατακτά τη πρώτη θέση του ομίλου G παίρνοντας το εισιτήριο για τη τρίτη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.Επίσης και η Γερμανία εξασφάλισε μια θέση στις δώδεκα καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, σε αντίθεση με το Πουέρτο Ρίκο που αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.Μεγάλο ματς για τον Ιταλό διαγώνιο Αλεξάνδρο Φέι καθώς πέτυχε 20 πόντους.Ο Σότο από το Πουέρτο Ρίκο πέτυχε 18 πόντους, ενώ ο πρώην πατρινός Χοσέ Ριβέρα σημείωσε 9 πόντους. Βουλγαρία - Βραζιλία 3-0 Η Βουλγαρία μετά από έναν απογοητευτικό πρώτο γύρο νίκησε τη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Βραζιλία. Η Βουλγαρία και η Βραζιλία είχαν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στη τρίτη φάση μ

Φιλικά γυναικών: Oλυμπιακός - ΑΕΚ 2/10

Εικόνα
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Α1 βόλεϊ γυναικών έχει ήδη αρχίσει και μετράμε 22 μέρες για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Προς αυτή την κατεύθυνση οι «ερυθρόλευκες» κοντράρονται σήμερα σε φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ, και την Τρίτη με το Μαρκόπουλο.

Φιλικό: Kαστελάνα - EAΠ 3-1

Εικόνα
Νέα ήττα γνώρισε το Σάββατο η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία έχασε με 3-1 (20-25, 25-13, 26-24, 25-16) σετ από την Καστελάνα Κρότσε, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ιταλία.

Φιλικό: Ολυμπιακός-ΓΣ Λαμία 1-3

Εικόνα
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμία, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 3-1 (19-25, 25-20, 25-19, 25-22) στο Τουρνουά της Καρδίτσας όπου συμμετέχουν ακόμη ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο ΣΠΑ Καρδίτσας.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Σε Ρωσία και Γερμανία τα χρυσά μετάλλια στο Οπεν της Ολλανδίας

Εικόνα
Το χρυσό μετάλλιο στο Τσάλεντζερ της FIVB που διεξάγεται στην Ινδία πανηγύρισαν οι Ρώσοι Likholetov-Romashkin (16) .Το νούμερο 16 του ταμπλό του Τσάλεντζερ επικράτησε των Τούρκων Sekerci Selçuk - Gogtepe (Νο 11) με 2-0 σετ (21-18, 21-18) στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Giginoglu-Gögtepe, H. TUR (Νο 20), με νίκη 2-0 (21-16, 21-18) επί των Morrison-Zimet USA (Νο 18). Στις γυναίκες, το δίδυμο των Köhler-Walkenhorst (GER, Νο 3) νίκησε στον τελικό τις συμπατριώτισές τους Hüttermann-Schumache (Νο 5) με 2-1 σετ (22-20, 21-17 ). Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Ivy-Rutledge USA (Νο2), με επικράτηση 2-0 (21-16, 21-19) επί των Βραζιλιάνων Júlia-Fabi (Νο 24). * Η ελληνική ομάδα των Ξενάκη/Ζουπανη κατέκτησαν  την 9η θέση στο Τσάλεντζερ της Ινδίας , ενώ στις γυναίκες το δίδυμο των Τζοάνα Παπαγεωργίου και Χριστίνα Ρουμπάνη πήρε τη 13η θέση.

«"Τρελοί" οι οπαδοί του ΠΑΟ»

Εικόνα
Ευδιάθετος και συνοδευόμενος από την 25χρονη αρραβωνιαστικιά του, Καρίν, έφτασε χθες στην Αθήνα ο Λουντοβίκ Κάσταρ. «Το όνομά μου είναι με Κ... όπως λέμε Λατίσια Κάστα» είπε με χιούμορ ο Λούντο και έδειξε ενημερωμένος για τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά και για τη μεγάλη δυναμική που έχει ο σύλλογος.

«Πράσινος» ο Ιορντάνοφ!

Εικόνα
Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Βούλγαρος Μπόγιαν Ιορντάνοφ, καθώς οι «πράσινοι» τα βρήκαν με τη Λέφσκι Σόφιας, που αποδέχτηκε τους όρους του Παναθηναϊκού. Πλέον το μόνο που μένει για να ντυθεί στα «πράσινα» ο διαγώνιος άσος είναι να καταβάλει ο Παναθηναϊκός στη Λέφσκι 30.000 ευρώ για την αποδέσμευσή του. Έτσι αν δοθούν τα χρήματα όπως εγγυήθηκε ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρωθεί μια σπουδαία μεταγραφή για τους «πράσινους» που αντιμετωπίζουν πληθώρα οικονομικών προβλημάτων, τα οποία έχουν αντίκτυπο και στο αγωνιστικό μέρος της ομάδας. Πηγή; www.gazzetta.gr

Παραιτήθηκε ο Καστελάνι από την Εθ. Πολωνίας

Εικόνα
Λίγες μόλις ώρες μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος βόλεϊ και τις δύο βαριές ήττες από Βραζιλία και Βουλγαρία, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Πολωνίας, o Ντανιέλ Καστελάνι, υπέβαλε την παραίτησή του στην Ομοσπονδία της χώρας του.

Αποκλειστικό βίντεο από το φιλικό με τη Μλάντι

Εικόνα
Η BLUEARENA ετοίμασε και σας παρουσιάζει εκτεταμμένα στιγμιότυπα από το πρόσφατο φιλικό της ομάδας βόλεϊ με την σέρβικη Μλάντι Ράντνικ. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 3-0 σετ (25-21, 25-20, 25- 22). Με την ομάδα του Αλέκου Λεώνη είχαν αγωνιστεί οι εξής: Στάνκου 6, Προύσαλης 1, Δ. Εφραιμίδης 1, Κανέλλος 7, Τζιουμάκας 12, Αρχιλάγκος 12, Μπαμπαλιούτας λ 73%, Κράβαρικ 5, Χαραλαμπίδης 4, Γκόρτσιανουκ 2, Στεφανίδης, Πιπέργιας.

2/10/2010 - Κανονικά τα πρωταθλήματα

Εικόνα
Οι προτάσεις της ΕΟΠΕ έγιναν δεκτές, επί της αρχής, από τη γενική συνέλευση της ΟΔΒΕ που αποφάσισε τη λήξη της αποχής των διαιτητών. Έτσι, όλα τα πρωταθλήματα, εθνικά και τοπικά, θα ξεκινήσουν κανονικά. Λεπτομέρειες για τη συμφωνία των δύο πλευρών, που επιβεβαιώνει το πολύ καλό κλίμα, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Άρτεμις Κορυδαλλού: Παρθενικά τεστ!

Εικόνα
Οι Κορασίδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σετ με την ΑΕΚ, ενώ οι Νεάνιδες κέρδισαν με 3—0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

H τρίτη μέρα της δεύτερης φάσης του Μουντοβόλλευ

Εικόνα
Σερβία - Μεξικό 3-0 Εύκολη νίκη για την Σερβία απέναντι στο μαχητικό Μεξικό με 3-0 σετ. Η Σερβία προκρίθηκε στη τρίτη φάση με δύο νίκες, σε αντίθεση με το Μεξικό που δεν κατάφερε να κάνει τη υπέρβαση απέναντι σε δύο πολύ ισχυρές ομάδες....Περισσότερα σε λίγο Τσεχία - Καμερούν Αιγυπτός - Ισπανία

Οικονομίδης: «Ν΄ αλλάξουμε νοοτροπία»

  Ο τεχνικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, πραγματοποίησε δηλώσεις στον ΑΡΗΣ FM 92,8, αμέσως μετά από τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μλάντι Ράντικ. Στο ξεκίνημα των δηλώσεων του, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στη σερβική ομάδα: «Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι και κάποια άλλα που προηγήθηκαν, μας δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε μέσα στον αγώνα και πριν από αυτόν. Να αλλάξουμε σκέψεις, που διαμορφώνουν αυτό που λέμε νοοτροπία.

«Απομένει ο «Μπόμπι»»

Εικόνα
Μισή ικανοποίηση ήταν η άφιξη του Λουντοβίκ Καστάρ για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Στέλιο Καζάζη, αλλά και τους «πράσινους», που ακόμη περιμένουν από τον πρόεδρο, Μιχάλη Κίτσιο, να τηρήσει την υπόσχεσή του και να αποκτηθεί ο Μπόγιαν Ιορντάνοφ.

Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες των ομίλων του παγκοσμίου πρωταθλήματος:

Εικόνα
Οι βαθμολογίες των ομίλων: G' Όμιλος 1. Γερμανία 3 (4-3) 2. Ιταλία 2 (3-1) 3. Πουέρτο Ρίκο 1 (0-3) H' Όμιλος 1. Κούβα 3 (4-3) 2. Σερβία 2 (3-1) 3. Μεξικό 1 (0-3)

Φιλικό: Λαμία - Ολυμπιακός 3-0

Εικόνα
Ο Ολυμπιακός έχασε στην πρεμιέρα του τουρνουά της Καρδίτσας με 1-3 σετ από τη Λαμία. Ντεμπούτο για Ντεσπέιν.

Φιλικό: Kαστελάνα - EAΠ 3-0

Την ήττα με 3-0 (25-22, 25-18, 25-17) σετ γνώρισε την Παρασκευή η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ιταλία, με αντίπαλο την Καστελάνα Κροτσέ.

Φιλικό: Άρης - Ράντνικ 1-3

Εικόνα
Την ήττα με 1-3 σετ (25-23, 21-25, 27-29, 23-25) γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης από τη σερβική, Μλάντι Ράντικ, στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών, στο πλαίσιο ενός ακόμα φιλικού προετοιμασίας για τους «κίτρινους».