Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 24, 2010

Προάδισμα για Αυστρία, Φιλανδία- Σλοβακία 1 -1

Εικόνα
Με την Ρόδο επόμενος σταθμός για το Προολυμπιακό Τουρνουά Mπιτς Βόλλευ αποτελεί η Τουρκία.Εκεί όπου οι οικοδέσποινες δεν πρόβαλαν καμία αντίσταση στις πολύ ισχυρές Αυστριακές, με αποτέλεσμα  να βρίσκονται πίσω στις  νίκες με 2-0.

Φιλικό: EAΠ - Κηφισιά 3-1

Εικόνα
Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ, η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ αντέδρασε και νίκησε με 3-1 (23-25, 25-14, 25-17,28-26) σετ την Κηφισιά, στο πρώτο από τα δυο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι δυο ομάδες στην Πάρα.

Φιλικό: Eρμής Δράμας - Ηρακλής 0-3

Εικόνα
Φιλική νίκη για τις γυναίκες Την νίκη με 3-0 σετ (25-20, 25-20, 27-25) πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή στο Κατσάνειο, με αντίπαλο τον Ερμή Δράμας.

Με 45.000 ευρώ, Γιορντάνοφ και Καστάρντ στον ΠΑΟ

Εικόνα
  Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και ο Λουντοβίκ Καστάρντ έστειλαν υπογεγραμμένα τα συμβόλαιά τους στους ανθρώπους βόλεϊ του Παναθηναϊκού, και απομένει να πάρουν τις προκαταβολές, αξίας 45.000 ευρώ, για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.

Σερβίς στην Ιταλία!

Εικόνα
Με τη συμμετοχή 24 χωρών από πέντε Ηπείρους και χωρίς την Εθνική Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια θα αρχίσει το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου σε 10 πόλεις της Ιταλίας το 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών.

Φιλικό: Άρης - ΠΑΟΚ 0-3

Εικόνα
Ο ΑΡΗΣ Μαρμιούρης γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ (22-25,19-25,19-25) από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα ενόψει της συνέχειας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους παίκτες, πλην του Αντώνη Κοντογιάννη, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν εκ νέου το σαββατοκύριακο, αφού συμμετέχουν στο ίδιο τουρνουά στην Κορυτσά.

"Ετοιμαστείτε για το πιο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ιστορία», λέει ο Kαστελάνι!

Εικόνα
"Αυτό είναι πιθανό να είναι πιο σκληρό και πιο ανταγωνιστικό παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ιστορία» δήλωσε ο Πολωνός προπονητής Daniel Castellani σήμερα το απόγευμα ως μέντορας των τεσσάρων ομάδων που θα αγωνιστούν στον F όμιλο του Παγκοσμίου του 2010 FIVB Ανδρών Πρωτάθλημα  για την επίσημη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο NH Hotel στην Τεργέστη της Ιταλίας.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 8ος όμιλος

Εικόνα
Το volley1ball σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις ομάδες του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010:

Φιλικό: Eρμής Δράμας - Ηρακλής

Εικόνα
Τον ΗΡΑΚΛΗ θα αντιμετωπίσει σήμερα Παρασκευή, 7.30 μ.μ., στο Κατσάνειο σε φιλικό αγώνα-κοινή προπόνηση ο Ερμής Δράμας.

Και ο Πάπας στο Μουντιάλ!

Εικόνα
Μία μέρα απέμεινε μέχρι την έναρξη του 17ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών και όλη η Ιταλία ζει στους ρυθμούς της κορυφαίας διοργάνωσης. Ακόμα και ο Πάπας Βενέδικτος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τάχθηκε στο πλευρό τους για την προβολή και την επιτυχία της διοργάνωσης.

Συμφωνία με Μοράρου (video)

Εικόνα
Με την διεθνή Ρουμάνα πασαδόρο Μόνικα Μοράρου συμφώνησε ο ΓΣ Ηρακλής, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Φιλικό: Aπολλώνιος - Μάρεκ

Εικόνα
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Απόλλων στο τουρνουά του Γκάμπρορβο.Ο Απόλλων έκανε άσχημο ξεκίνημα ,καθώς  βρέθηκε να χάνει 2-0.Όμως η είσοδος του Ντραγκίεφ στο τρίτο σετ ανέβασε την ομάδα, με αποτέλεσμα να γυρίσει το παιχνίδι και να επικρατήσει 3-2.Το τουρνουά συνεχίζεται σήμερα όπου ο Άπόλλων θα αντιεμτωπίσει την Μπουλ Βουκουρεστίου.

Νίκη ΠΑΟΚ στα Βασιλικά

Εικόνα
Ο "Δικέφαλος" πέρασε με νίκη (3-0) από την έδρα του Άρη την Πέμπτη (23/9), σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

24/9/2010 - Το Top10 της Α1 γυναικών

Εικόνα
1 ομάδα, πέραν του Παναθηναϊκού, από αυτές που συμπληρώνουν την 12άδα έχει κατακτήσει πρωτάθλημα. Ο Πανελλήνιος το 2001 και το 2002 με τεχνικό τον Γιάννη Νικολάκη.

"Από τον ΠΑΟ φεύγουν οι παίκτες κλάσης"

Εικόνα
Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που θα αγωνίζεται ο Νίκος Σμαραγδής την επόμενη χρονιά; Αυτό είναι το ερώτημα των περισσότερων για το πιο hot όνομα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι. Ο Νίκος Σμαραγδής, σε μια αποκαλυπτική όσο και απολαυστική συνέντευξη, λύνει τις απορίες όλων για το μέλλον του και είναι έτοιμος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό, έστω και ένα χρόνο αργότερα από εκεί που τον "καλούσε η μοίρα", αλλά ο ίδιος είχε αγνοήσει το προηγούμενο καλοκαίρι.

Το «μεγάλο κόλπο» με Καλντέιρα!

Εικόνα
Ο πρώην ακραίος του Ολυμπιακού Λεονάρντο Καλντέιρα που από τον Ιούνιο είχε κλείσει στην Μπεσίκτας έμεινε ελεύθερος μετά τα οικονομικά προβλήματα του τουρκικού συλλόγου και αποτελεί τη σούπερ μεταγραφική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό!