Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 17, 2010

Τα λένε την Δευτέρα Μαρινάκης-Συγγελίδης

Εικόνα
Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εκπέμπει SOS, η οικονομική κατάσταση στο τμήμα είναι τραγική και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να αναλάβει δράση, έχοντας "κλείσει" ραντεβού με τον Γιάννη Συγγελίδη.

Στου Ρέντη ο Συγγελίδης

Εικόνα
Στο κλειστό του Ρέντη βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Συγγελίδης, ο οποίος καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και μίλησε στις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

17/9/2010 - Ελλάδα - Εσθονία στον τελικό των ανδρών, Κύπρος - Ρουμανία για το χάλκινο

Εικόνα
Πιο δύσκολα από ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι, οι Έλληνες διεθνείς πήραν την πρόκριση για τον τελικό κερδίζοντας την Κύπρο με 3-1 νίκες στον δεύτερο ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ που γίνεται στη Ρόδο. Έτσι, με φόντο το χρυσό μετάλλιο, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τους Εσθονούς που από το πρωί είχαν αποκλείσει τους Ρουμάνους στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

17/9/2010 - Χάλκινο μετάλλιο και πρόκριση για τις Κύπριες στο προολυμπιακό της Ρόδου

Εικόνα
Το «χρυσό» σετ χρειάστηκαν οι Κύπριες αθλήτριες για να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο και κατ’ επέκταση την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του προολυμπιακού που θα γίνει το 2011. Η υπόθεση ξεκίνησε καλά για τη μεγαλόνησο, όταν οι Αγγελοπούλου / Κωνσταντίνου νίκησαν 2-1 τις Κοζοκάρου / Οπρίσαν, ωστόσο στον δεύτερο αγώνα οι Ιορδανίδου / Χριστοφόρου έχασαν με το ίδιο σκορ από τις Αρμεάνου / Βλαντ έτσι οι Ρουμάνες ισοφάρισαν σε 1-1. Ακολούθησαν άλλες δύο αναμετρήσεις με μία νίκη για κάθε ομάδα και έτσι το 2-2 ήταν γεγονός. Το σύστημα, λοιπόν, προέβλεπε «χρυσό» σετ, όπου οι Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου νίκησαν 15-7 τις Κοζοκάρου / Οπρίσαν και πανηγύρισαν την πρόκριση.

17/9/2010 - Βήματα προόδου στο ελληνικό ανδρικό μπιτς βόλεϊ

Εικόνα
Μία νέα προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει να κάνει με την ανάπτυξη του ανδρικού μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα. Η Ε.Ο.ΠΕ. έριξε το βάρος στο κομμάτι που «πονούσε» εδώ και πολλά χρόνια το άθλημα, δηλαδή την κατηγορία των ανδρών. Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του προολυμπιακού τουρνουά στη Ρόδο, ο Ζήνων Ζοφόλης, βοηθός συνεργάτης του Ομοσπονδιακού προπονητή ανδρών, Σπύρου Καραχάλιου, μίλησε για τα πρώτα δείγματα γραφής από τη δουλειά που γίνεται και ανέλυσε τον στόχο της Ομοσπονδίας: «Είμαι πάρα πολλά χρόνια κοντά στο άθλημα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι η πρώτη φορά που το ανδρικό μπιτς βόλεϊ έχει τέτοια στήριξη από την Ομοσπονδία. Οι συνθήκες ωρίμασαν πια, ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε και μεγάλους Έλληνες διεθνείς και όχι μόνο γυναίκες που πλέον βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ηρακλής και ΕΑΠ σε φιλικό προετοιμασίας

Εικόνα
Στην Πάτρα θα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (17/9) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΕΑΠ σε φιλικά προετοιμασίας, το Σαββατοκύριακο (18-19/9). Οι κυανόλευκοι θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τους, μετά το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ οι πατρινοί θα κάνουν ντεμπούτο, με τον Γιώργο Χριστόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του σέρβου Γκάμπριελ Ράντιτς, ο οποίος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα φτάσει στην Ελλάδα, λόγω κάποιου προβλήματος με τη βίζα του. Από την άλλη, ο Αλέκος Λεώνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πολύπειρου, Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στην παλάμη του αριστερού του χεριού και έτσι θα απουσιάσει όχι μόνο στα φιλικά με την ΕΑΠ, αλλά και στο επόμενο τουρνουά που θα λάβει μέρος ο Ηρακλής. Εκτός είναι και ο Ζένια Γκόρτσανιουκ, που αναρρώνει μετά από εγχείριση στα γόνατα, ενώ θα απουσιάσουν και οι Κιρόγα και Εφραιμίδης. Ο τεχνικός του Ηρακλή έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους

To Σάββατο 18/9 ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ όλων των Τμημάτων Βόλλεϊ

Εικόνα
Το Σάββατο 18/9/2010 στις 09.30 το πρωϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κορυδαλλού θα τελεστεί ο Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά.Θα ξεκινήσει κανονικά η προπόνηση στις 08.00 και στις 09.30 οι αθλήτριες όλων των ηλικιών του Συλλόγου,οι γονείς τους καθώς και καλεσμένοι θα παρακολουθήσουν την καθιερομένη τελετή έναρξης της νέας περιόδου.Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρών στο νέο μας ξεκίνημα!

17/9/2010 - Νομάρχης Δωδεκανήσου: «Η Ρόδος να αποτελέσει το κέντρο του μπιτς βόλεϊ»

Εικόνα
Την πρόθεσή του η Ρόδος να αποτελέσει ένα νέο κέντρο του μπιτς βόλεϊ εξέφρασε ο Νομάρχης Δωδεκανήσου, Γιάννης Μαχαιρίδης στη συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με τις Εθνικές ομάδες του μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη / Μαρία Τσιαρτσιάνη και

«Να μας πληρώσει ο Μέιφορθ»

Εικόνα
Ποτέ στην προπονητική του καριέρα ο Νίκος Νεόφυτος δεν είχε μιλήσει για συνάδελφό του και ειδικά ομοσπονδιακό. Αλλωστε, πέρασε κι ίδιος τη δεκαετία του '90 από τις εθνικές ομάδες Εφήβων και Παίδων, με τις οποίες έζησε τις μεγάλες επιτυχίες στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και οι περισσότεροι παίκτες εκείνων των ομάδων είναι μέχρι σήμερα βασικοί στην Εθνική Ανδρών.

17/9/2010 - Η Εσθονία στον τελικό του τουρνουά της Ρόδου και περιμένει Ελλάδα ή Κύπρο

Εικόνα
Μεγάλη νικήτρια του πρώτου ημιτελικού του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στη Ρόδο, ήταν η Εσθονία που «σκούπισε» την Ρουμανία με 3-0 νίκες. Έτσι, οι Εσθονοί πήραν την απευθείας πρόκριση για τον επόμενο γύρο που θα γίνει το 2011 και περιμένουν αντίπαλο στον τελικό του Σαββάτου. Εκεί θα περάσει μία εκ των Ελλάδας και Κύπρου, καθώς οι δύο χώρες θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Παρασκευής.