Φιλικό: Ηρακλής - Ολυμπιακός 0-3


Nίκη για τον Ολυμπιακό  με 3-0 σετ (28-26, 25-20, 25-22) επί του  Ηρακλής στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του τουρνουά που διεξάγεται στην Καρδίτσα.Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με βασικό πασαδόρο τον Μενέλαο Κοκκινάκη καθώς ο Ντίμα Φιλίποφ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. Για τους κυανόλευκους επέστρεψε ο Νικήτας Εφραιμίδης, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε εκ νέου ο Ζένια Γκόρτσιανουκ. Απουσίαζαν οι Μπίλινγκς και Κιρόγκα.


"Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Το σημαντικό αυτή την περίοδο δεν είναι οι νίκες αλλά να σημειώνουμε πρόοδο στο παιχνίδι μας» τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής, Φλάβιο Γκουλινέλι και πρόσθεσε: "Όλα τα παιδιά έπαιξαν εκπληκτικά αλλά αξίζει να σημειώσω ότι ο Κοκκινάκης ήταν φανταστικός παίζοντας σε μία θέση που δεν γνωρίζει».

Ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Αυτοί οι αγώνες χρησιμεύουν στο να βγάλουμε συμπεράσματα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχουμε ατομικά και ομαδικά και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να τα λύσουμε. Για αυτό το λόγο δίνουμε φιλικά παιχνίδια, για να διαπιστώνουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε».

*Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού η Θύρα 7 Καρδίτσας βράβευσε την ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2009-10. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Τα σετ: 28-26, 25-20, 25-22.

Ολυμπιακός(Φ.Γκουλινέλι): Σζάρεκ 10, Ντεσπέιν(12, υποδοχή 64%), Φράγκος 11, Κραλ 8, Ανδρεάδης 10, Κοκκινάκης 4, Κουζούνης (λ., 78%)/ Παπάζογλου 1.

Ηρακλής(Αλ.Λεώνης): Στάνκου 6, Προύσαλης 1, Δ. Εφραιμίδης, Κανέλλος7, Τζιουμάκας 3, Αρχιλάγκος, 7, Μπαμπαλιούτας(λ. 85%)/ Χαραλαμπίδης 2, Πιπέργιας, Κράβαρικ, Γκόρτσιανουκ 8, Ν. Εφραιμίδης 8.
 
Πληροφοτίες από redplanet kai iraklisvolley

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ