Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 12, 2010

2η αγωνιστική Α1 Γυναικών

Εικόνα
Ολυμπιακός - Ανατόλια 3-1 Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε του Ανατόλια με 3-1 σετ (25-23, 25-20, 20-25, 25-19) στο κλειστό του Ρέντη.

Ε.Α.Λ: Τέρμα με Πουρί!

Εικόνα
  Η Εσθονή βολεϊμπολίστρια δε θα ενισχύσει, τελικά, την ομάδα!

Ο ποδοσφαιρόφιλος Τζέισον

Εικόνα
Ενας ένας μαζεύονται και οι τελευταίοι ξένοι των ελληνικών ομάδων και σειρά πήρε ο Ολυμπιακός που υποδέχθηκε τον Τζέισον Γιαμπλόνσκι. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό. Ενα μεγάλο κλαμπ με πολλές επιτυχίες. Η δεύτερη φορά στην Ελλάδα θα είναι σίγουρα καλύτερα από την πρώτη», είπε περιχαρής στις πρώτες δηλώσεις του ο Αμερικανός ακραίος (είχε αγωνιστεί την περίοδο 2007-2008 για 4 μήνες με τη φανέλα της ΑΕΚ), ο οποίος εμφανίστηκε το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη μαζί με τη σύζυγό του Ταμάρα.

Α1 γυναικών: Όταν μιλούν οι πρωταγωνιστές...

Εικόνα
Οι προπονητές και οι αρχηγοί των 12 ομάδων της Α1 γυναικών, μιλούν για τους στόχους και τα όνειρά τους στο νέο πρωτάθλημα… ΑΕΚ Νικολέτα Κουτουξίδου: «Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, αλλά νομίζω ότι η ΑΕΚ φέτος έχει υψηλούς στόχους. Κοιτάμε ψηλά, έχουμε δυνατό ρόστερ με συνδυασμό ταλέντου και εμπειρίας και πάνω απ’ όλα θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να το ευχαριστηθούμε. Ξέρουμε ότι δεν θα αποτελέσουμε έκπληξη στο πρωτάθλημα γιατί ήδη μας υπολογίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όμως αν στο τέλος φτάσουμε στην κατάκτηση κάποιου τίτλου, τότε το όνειρο θα έχει γίνει πραγματικότητα». Γιώργος Σαμαράς: «Η φετινή ΑΕΚ νομίζω ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες των οπαδών της και θα τους δώσει χαρές που τόσα χρόνια περιμένουν. Πιστεύω ότι αρχικά θα μπούμε στην πρώτη 6άδα και στον β’ γύρο στόχος είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα. Αν έρθει και ένας τίτλος… ήρθε». ΑΝΑΤΟΛΙΑ Κατερίνα Τζίμου: «Βάσει των

Τα «χρυσά» κορίτσια ποζάρουν

Εικόνα
Τις μακιγιάραμε έντονα. Τις ντύσαμε έξαλλα. Για τρεις περίπου ώρες τις …προπονήσαμε με τον δικό μας τρόπο. Στο τέλος τις βρέξαμε κιόλας. Και αντί να τα …ακούσουμε, μας είπαν με χαμόγελο …«HELLO». Αν αυτά δεν είναι τα καλύτερα κορίτσια τότε ποια είναι; Η Σαλονικιά Μαρία Τσιαρτσιάνη και η Αθηναία Βίκυ Αρβανίτη, ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο ελληνικός γυναικείος αθλητισμός, έσμιξαν στην άμμο ακριβώς πριν από δύο χρόνια με έναν κοινό στόχο.

Το πάρε-δώσε της Α1 γυναικών

Εικόνα
ΑΕΚ ΗΡΘΑΝ: Κουτουξίδου (ΠΑΟ), Κις (Πανιώνιος), Μποροβίντσεκ (Γκαλάτσι Ρουμανίας), Λαμπρινίδου (Πανελλήνιος) Σάκκουλα (Πειραματικό), Παπαγεωργίου (ΠΑΟ), Χάσκου (Μεσσηνιακός), Ξυλάκη (Ηρακλής Κηφ.)  ΕΦΥΓΑΝ: Μεμετζή, Μπλάμη, Σιώρη, Γεωργακοπούλου, Χατζόγλου, Τερζόγλου, Παπαγρηγορίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΗΡΘΑΝ: Βλάχου (Ολυμπιακός), Κιόση (Πειραματικό), Τζίμου (Πειραματικό) ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΡΘΑΝ: Πούρι (Εσθονία), Καραγιώργου (Φιλαθλητικός Λάρισας), Τερζόγλου (ΑΕΚ) ΕΦΥΓΑΝ: Τρικάλη, Λίτσιου, Κοφτούν, Ραντόγεβιτς, Δίρβα

Τρία στα τρία για τον ΠΑΟΚ

Εικόνα
Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα έκανε το απόλυτο στο τουρνουά της ΕΠΕΣΘ, μετά τη νίκη που πέτυχε σήμερα (10/10) απέναντι στον Επίκουρο με 3-0 σετ. Έρχεται την Δευτέρα (11/10 17:30) ο Γουίντερ.

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς

Εικόνα
Με την κοινή συνέντευξη Τύπου των 12 προπονητών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ., το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών μετράει αντίστροφα για το εναρκτήριο σερβίς.