Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 30, 2011

Την Τρίτη οι εξετάσεις του Φράγκου

Εικόνα
Την Τρίτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Ανδρέας Φράγκος, προκειμένου να εξακριβωθεί το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στην ποδοκνημική.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

Εικόνα
Η Ολυμπιονίκης Κουκ μαζί με την νέα της συμπαίκτρια Γουεστ έλαβαν wild card για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σε 14 μέρες αρχίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την συμμετοχή των καλύτερων ομάδων του κόσμου.Η Ελλάδα εκπροσωπείται στις γυναίκες από τις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη ενώ δεν υπάρχει αντρική παρουσία. Σε περίπτωση απόσυρσης κάποιας ομάδας η πρώτη ομάδα από τις "ρεζέρβες'' θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα λαμβάνοντας υπόψιν ότι κάθε χώρα μπορεί να έχει μέχρι και τέσσερις ομάδες στο Πρωτάθλημα. "Περιμένουμε από την Ιταλία να διοργανώσει το καλύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα " είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ary Graça ενώ πρόσθεσε . "Οι καλύτερες ομάδες του κόσμου θα συμμετέχουν και κρίνοντας από τα πρόσφατα αποτελέσματα του FIVB World Tour Swatch, ο ανταγωνισμός για να στέψη του παγκοσμίου πρωταθλητής θα είναι συγκλονιστικός ." Στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι νικήτριες των δύο τελευταίων τουρνουά Φαν Ιέρσελ/Κάιζερ από την Ολλανδία. Επίσης αξιοσημείω

Οι Γκόλερ/Λούντιχ το χρυσό μετάλλιο

Επιβεβαιώνοντας το τίτλο του φαβορί οι Γκολέρ/Λούντιχ κατέκτησαν το Smart Beach SuperCup Munster με αρκετή δυσκολία.Το γερμανικό δίδυμο παρότι νίκησε εύκολα τους πρώτους δύο αγώνες στο τρίτο γύρο έχασε απο τις Ισπανίδες Λιλιάνα/Μπακουερίζο.Στη συνέχεια οι Γκόλερ/Λούντιχ νίκησαν  με 2-0 τις νεαρές συμπατριωτισσές τους Μπορκερ/Μπούθε.Στον ημιτελικό νίκησαν δύσκολα τις Κόλερ/Σούντε ενώ στο τελικό νίκησαν πανεύκολα τις Ισπανίδες Λιλιάνα/Μπακουερίζο.Απογοητευτικές για ένα ακόμη τουρνουά ήταν οι Γερμανίδες Χόλτγουικ/Σέμλερ όπου έχασαν στον ημιτελικό απο τις Ισπανίδες και στον μικρό τελικό από τις Κόλερ/Σούντε.

9η θέση για Κοτσιλιάνο/Ζουπάνι στη Γερμανία

Εικόνα
  Την 9η θέση κατέλαβαν οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνι στο δυνατό γερμανικό τουρνουά Smart Beach SuperCup Munster.Το ελληνικό δίδυμο έχασε στο πρώτο γύρω απο τους   Bφckermann / Gφtz με 2-0 (21-19,21-11).Στο ταμπλό των ηττημένων αρχικά νίκησε τους Curin / Penk με 2-1 σετ ενώ στη συνέχεια έχασε από τους πανίσχυρους Erdmann / Matysik  0-2(19-21, 13-21) και κατατάχθηκε στη 9η θέση.Το τουρνουά κατέκτησε το ισχυρο γερμανικό δίδυμο Klemperer / Koreng καθώς στο τελικό επικράτησαν δύσκολα των Dollinger / Windscheif  2-0 (27-25, 21-18) . Επόμενως σταθμός για την ελληνική ομάδα το Grand Slam του Πεκίνου 6-11/6.

Χωρίς τα μεγάλα ονόματα η Ολλανδία κόντρα στην εθνική

Εικόνα
Η Ολλανδία θα παίξει με αρκετές απουσίες απέναντι στην Ελλάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού λίγκ.Συγκεκριμένα, όπως και στους υπόλοιπους αγώνες του ευρωπαϊκού λίγκ, η Ολλανδία θα παίξει χωρίς τους Κόιστρα,Χόρστινγκ και  Μαν.Ενώ πολύ λίγες πιθανότητες συμμετοχής έχει ο Κλάπβικ που θα αντικατασταθεί από τον εξαιρετικό Κρόλις. Ενώ από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα απουσιάζει ο τραυματίας Φράγκος καθώς και οι Λάππας Τζούριτς.

Φλώρος: «Η Εθνική θα μας κάνει ξανά υπερήφανους»

Εικόνα
  Η πρεμιέρα των υποχρεώσεων της ανανεωμένης Εθνικής Γυναικών βρήκε την ομάδα του ομοσπονδιακού τεχνικού Τάκη Φλώρου να επιστρέφει από το σερβικό Κλάντοβο με δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις του Α' ομίλου του Ευρωπαϊκού Λίγκ από την δις κάτοχο του τίτλου Σερβία. «Μία από τα ίδια δηλαδή» θα βιαστούν να πουν κάποιοι, αφού και στα 3 χρόνια ζωής της διοργάνωσης συνέβη το ίδιο.

Πρεμιέρα στο Πεκίνο για Βίκυ/ Μαρία

Στο πρώτο Grand Slam της χρονίας θα παίξουν για πρώτη φορά το 2011 οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη.Το ελληνικό δίδυμο έχοντας 860 entry points θα παίξουν απευθείας στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.Στους αντρες διδκαίωμα συμμετοχής  στα προκριματικά  έχει μόνο η ομάδα των Κοτσιλιάνο/Ζουπάνι.Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή ελληνικής αντρικής ομάδας σε grand slam μετά από πέντε χρόνια.