Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 15, 2010

Τράχωνες: Καρτσαφλέκη για ένα έτος!

Εικόνα
Η λίμπερο της ομάδας βόλεϊ θα παραμείνει σ’ αυτή για μια ακόμα σεζόν!

Σειρά έχει ο Γιουβανάκογλου

Μόνο οι υπογραφές μένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Γιουβανάκογλου στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Ηρακλή

Την νίκη με 0-3 σετ (23-25, 15-25, 11-25) πέτυχε ο Ηρακλής στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλωνα, στην πρώτη του για την νέα σεζόν φιλική αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και σε ένα έξτρα σετ, το οποίο επίσης κατέκτησαν οι φιλοξενούμενοι με 13-15.

Ενσωματώθηκε ο Τερζής (15/9/2010)

Εικόνα
Το «νέο» πρόσωπο από σήμερα στις προπονήσεις του ΑΡΗ Μαρμούρη είναι ο Θάνος Τερζής, ο οποίος ενσωματώθηκε από σήμερα κιόλας το πρωί μαζί με τους συμπαίκτες του, έχοντας ολοκληρώσει μόλις την περασμένη Κυριακή τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα των ανδρών. Ο αρχηγός των «κιτρίνων» επέστρεψε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνου ξεκίνησε άμεσα προπονήσεις με την ομάδα του, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕΚ

Εικόνα
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας για την συμβολή του στην ανεύρεση του γηπέδου του Ιωνικού εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ

"Πρώτη" Στεϊνμπεργκ, εν αναμονή αφίξεων

Εικόνα
Ο Εσθονός πραγματοποίησε την παρθενική του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Λινς και ο Μπόγιτς ετοιμάζουν τις αποσκευές τους με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, περιμένει πως και πως την μέρα που θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Αυτή, από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει αφού ίσως και αύριο (15/9) να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου", Μάρκο Μπόγιτς. Ο ακραίος από το Μαυροβούνιο ρυθμίζει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες των εγγράφων που χρειάζεται για να μεταβεί στην Ελλάδα και αμέσως έρχεται στην Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε τον Πανιώνιο

Ανεξάρτητα απο το γεγονός ότι δεν τελεσφόρησαν οι προσπάθειες για μεταγραφική συνεργασία ,οφείλω ,ως προσωπική υποχρέωση ,να ευχαριστήσω για την υπεύθυνη κι απολύτως έντιμη κι ειλικρινή στάση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου το σωματείο Πανιώνιος ΓΣ κι ειδικά τον έφορο του τμήματος γυναικείου βόλει του ιστορικού συλλόγου και μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ κ.Παναγιώτη Χρυσοχόου που απέδειξε ότι συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι με μπέσα ,μία γλώσσα και συνέπεια μεταξύ λόγων κι έργων.

Ξεκίνησε ο Roljic, φιλικό το Σάββατο με ΣΠΑ Καρδίτσας (15/9/2010)

Εικόνα
Στην προετοιμασία της ομάδας εντάχθηκε από χθες ο Branco Roljic. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Παίξαμε καλά την περσινή περίοδο και είχαμε θετικά αποτελέσματα. Ήθελα να μείνω στη Λαμία, το ίδιο και ο προπονητής μου". Ο αθλητής του Γ.Σ.Λαμία δεν απέκλεισε τις πιθανότητες να επαναλάβει η ομάδα του την περσινή θριαμβευτική πορεία. "Γιατί όχι; Όλα είναι δυνατά αν και οι περισσότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ενισχύθηκαν σημαντικά. Περιμένω από τους φιλάθλους μας να είναι στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι και υπόσχομαι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας". Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει τώρα στη διάθεσή του 12 παίκτες, ενώ αναμένεται άλλη μία μεταγραφή. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Γυμναστικός, το ερχόμενο Σάββατο (11.00) στο Χαλκιοπούλειο με την ομάδα της Καρδίτσας που αγωνίζεται στην Α2.

Πρώτο φιλικό με Απόλλωνα Καλαμαριάς

Εικόνα
Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, προπονησιακού χαρακτήρα, θα δώσει την Τετάρτη 15/9 ο Ηρακλής. Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στις 19.00 τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Καλαμαριάς, με τον Αλέκο Λεώνη να μην έχει στη διάθεση του τον διεθνή Ροντρίγκο Κιρόγα και τον Ζένια Γκόρτσιανουκ. Από την άλλη, επέστρεψαν και προπονούνται με την ομάδα οι διεθνείς Κώστας Προύσαλης και Μάκης Κανέλλος.

Λοίμωξη του αναπνευστικού η Κρσνέβιτς

Εικόνα
Μια μίνι δοκιμασία περνάει αυτές τις ημέρες η Αλεξάντρα Κρσνέβιτς, αλλά είναι περαστική και σε λίγες ημέρες θα μπορεί να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ανοίγει η αυλαία του προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο

Εικόνα
Όλα έτοιμα είναι για την έναρξη του προολυμπιακού τουρνουά του μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο. Την Πέμπτη η διοργάνωση ανοίγει την αυλαία του, καθώς ξεκινούν οι αγώνες τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο ταμπλό.

«Αναθέρμανση» της ΕΑΠ με Σμαραγδή

Εικόνα
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο Γιώργος Χριστόπουλος θέλει να «δέσει» το κέντρο του μαζί με τον Σέρβο Γκάμπριελ Ράντιτς και τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στο μεταξύ η ΕΑΠ αναμένεται να δώσει τα πρώτα της φιλικά με τον Ηρακλή στην Πάτρα στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

Πανελλήνιος: Οργανώνεται…

Εικόνα
  Σε διαπραγματεύσεις με τη Βραζιλιάνα πασαδόρο, Λέτο Μπιόλο βρίσκονται οι «Ολυμπιονίκες»! «Έκλεισαν» οι Δίρβα, Χρήστου και Λαγουδάκη! Δύο στην α’ ομάδα!