Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 12, 2010

12/9/2010 - H συνάντηση των φορέων

Εικόνα
Σε καλό κλίμα και στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης η συνάντηση των φορέων του αθλήματος (Ε.Ο.ΠΕ., Ενώσεις & Τοπικές Επιτροπές Ε.Ο.ΠΕ., Ε.Σ.Α.Π., Σ.Ε.Π.ΠΕ., ΠΑ.Σ.Α.Π., Ο.Δ.Β.Ε.) με θέματα: την οργάνωση, διοίκηση & λειτουργία της ομοσπονδίας, την επικοινωνία - συνεργασία μεταξύ των φορέων, την ανάπτυξη και τα οικονομικά. Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης είπε: «Ξεκινήσαμε έναν διάλογο και η προοπτική μας είναι να είναι διαρκής. Είναι η πρώτη φορά που στο ίδιο τραπέζι κάθονται οι τοπικές ενώσεις και επιτροπές και οι εκπρόσωποι φορέων.

Και τώρα κοιτάξτε και τον Ερασιτέχνη

Εικόνα
Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος που να έγινε Παναθηναϊκός επειδή θαύμαζε τον Αγκάμεζ, τρελαινόταν με την Ρούξι ή έβλεπε τους πολίστες και δεν μπορούσε να σταματήσει να τραγουδά.

Έκλεισε Καστάρντ, Γιορντάνοφ και περιμένει

Εικόνα
Από την αρχή του καλοκαιριού, έχουμε βαρεθεί να αναφερόμαστε σε σημαντικές ημέρες για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο, αν και τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως κάτι γίνεται. Υπάρχει δηλαδή μια κινητικότητα και όλοι στην ομάδα ελπίζουν να συνεχιστεί.

Αύριο τα σπουδαία

Εικόνα
Μέχρι αύριο περιμένουν την τελική απόφαση για το γήπεδο στην ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ

ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

Εικόνα
Για να δείτε τα συνολικά στατιστικά του Ελλάδα-Τουρκία κάντε κλικ εδώ. Για να δείτε τις φωτογραφίες του Ελλάδα-Τουρκία κάντε κλικ εδώ.

ΝΤΡΟΠΗ

Εικόνα
Αυτά που έγιναν με τις μεταδόσεις της ΕΤ1 και με τους δυο αγώνες της Εθνικής με την Τουρκία, είναι ντροπή για το Βόλεϊ! Πριν από μια εβδομάδα, στον πρώτο αγώνα στην Τουρκία, η ΕΤ1 μας έδειξε το τελευταίο ενάμιση σετ από τα τέσσερα που παίχτηκαν.

12/9/2010 - Τουρκία και Εσθονία συμπλήρωσαν τον χάρτη των «16» για το Euro 2011

Εικόνα
Δυστυχώς για την Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκείνη που με τη νίκη της 3-2 στο Ηράκλειο πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Euro 2011.

12/9/2010 - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Εικόνα
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκόρντον Μέιφορθ τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τη βοήθεια που πρόσφεραν στην εθνική ομάδα. Ευχαριστώ και την ομοσπονδία για την υποστήριξη. Η ομάδα που είδα στο τρίτο και τέταρτο σετ ήταν αυτή που θέλουμε. Στο πρώτο σετ κάναμε πολλά λάθη και αυτό μας επηρέασε γιατί θέλαμε νίκη με 3-0 σετ. Μετά την απώλεια του πρώτου σετ αποφασίσαμε να προστατευτεί ο Λάππας και στο 6-3 του τρίτου σετ είπα στους παίκτες ότι αυτό το κοινό στις εξέδρες θέλει κάτι παραπάνω από εμάς. Έτσι οι παίκτες επέστρεψαν μέσα στο γήπεδο για να αποζημιώσουν το κοινό. Η ομάδα χρειάζεται μεγάλη βελτίωση και σίγουρα κοιτάμε μπροστά.

12/9/2010 - To match programme του αγώνα Ελλάδα - Τουρκία

Εικόνα
Οσοι θελουν να διαβασουν το match programme του αγωνα Ελλαδα - Τουρκια στη ρεβανς των μπαραζ με φοντο τα τελικα του Euro 2011, μπορουν να το ανοιξουν σε μορφη pdf απο το παρακατω link: http://www.volleyball.gr/media/pdf/match-programme.pdf

Τα βρήκαν για τους ξένους

Εικόνα
Βρέθηκε τελικά λύση στο θέμα του αριθμού των ξένων. Η ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ δέχτηκαν την πρόταση της ΕΟΠΕ και στο φετινό πρωτάθλημα θα αγωνίζονται τρεις ξένοι και ένας κοινοτικός, ενώ την περίοδο 2011-12, να παίζουν συνολικά τρεις ξένοι. Μπροστά στο φάσμα του να πάρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις η κόντρα της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ για το θέμα του αριθμού των ξένων, οι δύο πλευρές τελικά τα βρήκαν, έστω κι αν χρειάστηκε η σημαντική παρέμβαση της ΕΟΠΕ. Όπως έγινε γνωστό και με ανακοίνωση που έβγαλαν οι πλευρές των σωματείων, παικτών και ομοσπονδίας,

2ος αγώνας Μπαράζ: Ελλάδα-Τουρκία 2-3

Εικόνα
Ήττα για την Εθνική ανδρών  από την Τουρκία με 3-2 σετ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011 με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τα τελικά της διοργάνωσης σε Αυστρία-Τσεχία.Η Ελληνική ομάδα στα δύο πρώτα σετ ήταν εκτός τόπου και χρόνου και η Τουρκία πιέζοντας σε σερβίς και μπλοκ δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει το πρώτο σετ με 25-15.

Τεράστια πρόκριση για την Εσθονία

Εικόνα
Η Εσθονία πήρε τα δύο σετ που χρειαζόταν ,καθώς νίκησε 3-0, εξασφαλίζοντας μια θέση  για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011.Τεράστιο πλήγμα για το Ολλανδικό βόλλευ αυτός ο αποκλεισμός.

Τα εισιτηρια διαρκείας του ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και χρυσής κάρτας(Golden card) της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, όπου η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. ΚΑΡΤΑ GOLD: 100 ευρώ ΚΑΡΤΑ ΑΠΛΗ: 50 ευρώ Διάθεση από το γραφείο του Συλλόγου.

Συνάντηση... σε πολλά μέτωπα

Εικόνα
    Εξαιρετικά κρίσιμη για την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κρίνεται η συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας (13/9) μεταξύ της διοίκησης του Ερασιτέχνη και των παικτών της ομάδας, ενώ νέα δεδομένα όσον αφορά στη μεταγραφή ξένου παίκτη, έρχονται στο προσκήνιο.

Ανδριάνα Μπαφίτη: «Το προολυμπιακό και η μεγάλη επιστροφή της Ρόδου»

Εικόνα
Ρόδος η μεγάλη επιστροφή! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το «come back» που επιχειρεί το «σμαραγδένιο» νησί στα κοινά του μπιτς βόλεϊ. Ύστερα από έξι χρόνια απουσίας, η Ρόδος σπάει τη «σιωπή» της και βροντοφωνάζει «παρούσα»

Oλλανδία-Εσθονία για μια θέση στο Ευρωπαικό

Εικόνα
Σήμερα στις 3 μ.μ. αρχίζει η στιγμή της αλήθειας  για την Eθνική Ολλανδίας.Εκείνη την ώρα θα αναμετρηθεί με την επικίνδυνη Εσθονία για μια θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011.Οι τουλίπες δεν μπορούν να λείπουν από μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Είναι πλέον ευρέως γνωστό: Οι πορτοκαλί την περασμένη εβδομάδα έχασαν τον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ στην Εσθονία.Η ομάδα του Π.Μπλαντζέ δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο,ενώ οι Εσθονοί με τη συμπαράσταση του κόσμου έπαιξαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Φυσικά,είναι λογικό και σαφές ότι οι Κάτω Χώρες θέλουν ''μόνο'' νίκη με 3-0.Αν οι Εσθονοι καταφέρουν στο Ρότερνταμ να νικήσουν (ή να χάσουν 3-2) θα προκριθούν στα γήπεδα της Αυστρίας και της Τσεχίας.Και αν η γηπεδούχος ομάδα καταφέρει να κερδίσει 3-1 η πρόκριση θα κριθεί στο συντελεστή πόντων των δύο ομάδων.

Το Ισραήλ στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα μετά από 39 χρόνια!

Εικόνα
Μετά από την ήττα 3-2 στο Μινσκ , η Ισραηλινή ομάδα φιλοξένησε την Λευκορωσία για το πιο σημαντικό ματς του Ισραήλ μετά από 39 χρόνια.

11/9/2010 - Χωρίς αλλαγές οι 12άδες Ελλάδας και Τουρκίας

Εικόνα
Aφού ο Ηλίας Λάππας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Γκόρντον Μέιφορθ για την κυριακάτικη (17:00, ΕΤ1) αναμέτρηση με την Τουρκία για τη ρεβάνς στα μπαράζ του Euro 2011, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην 12άδα της Ελλάδας σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της Άγκυρας. Ο Άκης Ασπιώτης που είχε κληθεί από τον Αμερικανό Ομοσπονδιακό τεχνικό, τελικά έμεινε εκτός αποστολής, ενώ και ο τεχνικός της Τουρκίας, Βέλικο Μπάσιτς, αποφάσισε να εμπιστευτεί την ίδια 12άδα. Αναλυτικά οι δύο δωδεκάδες έχουν ως εξής: ΕΛΛΑΔΑ

11/9/2010 - Το Βέλγιο στους «16» του Euro 2011, «κληρώνει» για άλλες δυο θέσεις

Εικόνα
Στις 16 ομάδες που το 2011 θα βρίσκονται στα γήπεδα της Αυστρίας και της Τσεχίας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προκρίθηκε το βράδυ του Σαββάτου το Βέλγιο που νίκησε εντός έδρας την Ισπανία με 3-2 (25-18, 28-26, 19-25, 23-25, 15-6). Οι Βέλγοι είχαν επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα με 3-1 και ουσιαστικά στη ρεβάνς που έγινε στην Αντβέρπη είχαν το πάνω χέρι. Έτσι, από το 2-0 και μετά, «κλείδωσαν» την πρόκριση και χαλάρωσαν φυσιολογικά. Οι Ισπανοί το εκμεταλλεύτηκαν για να οδηγήσουν την αναμέτρηση στο τάι μπρέικ, όπου «έπεσαν» με ψηλά το κεφάλι. Το Βέλγιο έγινε, λοιπόν, η 14η ομάδα που «σφράγισε» το εισιτήριο για το Euro 2011 και εκκρεμούν άλλα δύο που θα κριθούν στις ρεβάνς της Κυριακής. Φυσικά, μιλάμε για την αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας (17:00, ΕΤ1), όπου στο Ηράκλειο η Εθνική καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από το πρώτο ματς της Άγκυρας.

Δευτέρα κρίσης για ξένους και έλληνες

Εικόνα
Μία από τις πλέον σημαντικές μέρες για τον φετινό Παναθηναϊκό θεωρείται η Δευτέρα. Στην συνάντηση του Μιχάλη Κίτσιου με τους διοικούντες και παίκτες του ΤΑΑ, θα εξαρτηθεί αν αποκτηθούν οι Καστάρντ και Γιορνάντοφ, αλλά και αν αρχίσουν οι έλληνες τις προπονήσεις. Μετά το τραγικό καλοκαίρι, τις τελευταίες ημέρες στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού φαίνεται να κινείται κάτι. Η αρχή έγινε με την οριστική συμφωνία με τον Μιχάλη Κόβατς και όλοι στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να συνεχιστεί και τη Δευτέρα. Μια μέρα που θεωρείται -και όχι άδικα- μια από τις πιο κρίσιμες για την ομάδα, καθώς από τη συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιου με τους παίκτες και την διοίκηση του ΤΑΑ, θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό το μέλλον του τμήματος. Κλεισμένοι οι Καστάρντ, Γιορντάνοφ Αρχικά από τη συνάντηση θα ξεκαθαριστεί αν αποκτηθούν οι δύο ξένοι. Ήδη με τους Λουντοβίκ Καστάρντ και Μπόγιαν Γιορντάνοφ έχει υπάρξει αρχική συμφωνία, προκ