Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 3, 2010

Τζούριτς και Προύσαλης «Πάμε για την πρόκριση»

Εικόνα
Οι διεθνείς με την Εθνική ομάδα βόλεϊ, Κώστας Προύσαλης και Μίταρ Τζούριτς μιλούν στο www.sport-fm.gr και δίνουν το σύνθημα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011. " Να παίξουμε με πάθος ", αναφέρει ο Έλληνας πασαδόρος, "το μυαλό μας στη νίκη ", τα λόγια του Τζούριτς για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία.

Πρόγραμμα του τουρνουά «Ζάρκο Πέτροβιτς» (3/9/2010)

Οι διοργανωτές του 1ου τουρνουά, που θα λάβει χώρα το διάστημα 14-16 Οκτωβρίου στην πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας, στη μνήμη του Ζάρκο Πέτροβιτς ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των αγώνων, που είναι το παρακάτω:

Έρχονται στην Ελλάδα Ντεσπέιν - Ζέκοφ

Εικόνα
Οι ερυθρόλευκοι ενημερώθηκαν από τον ατζέντη του παίκτη πως το πρόβλημα με τη βίζα, λύθηκε και το Σάββατο θα είναι στην χώρα μας για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

3/9/2010 - Παπαδημητρίου: «Δεν είμαστε φαβορί, αλλά το θέλουμε πολύ»

Εικόνα
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΥΧΑΛΑΣ Η προπόνηση της Εθνικής (που διεξήχθη στο παλιό γήπεδο της Χαλκμπανκ που χρησιμοποιείται πλέον ως προπονητήριο από την Τουρκική Ομοσπονδία) κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς. «Ηταν η ημέρα του ταξιδιού δεν ήθελα να πιέσω τους παίκτες. Η αυριανή προπόνηση είναι πολύ πιο σημαντική», είπε ο Γκόρντον Μέιφορθ, ενώ στα μισά της προπόνησης βρέθηκε στο γήπεδο κι ο πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ερόλ Καραμπιγίκ, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε χωρίς να έρθει σε επαφή με την Ελληνική αποστολή.

3/9/2010 - Τα... μπερδέματα στην Αγκυρα

Εικόνα
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΥΧΑΛΑΣ Το ταξίδι ως την Αγκυρα ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά τα... μπερδέματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους με την άφιξη της ομάδας στην πρωτεύουσα της Τουρκίας. Η συνοδός της ελληνικής αποστολής αφού καλωσόρισε τον Μάριο Γκιούρδα τον ενημέρωσε ότι «δυστυχώς το αίτημα της ΕΟΠΕ για να πραγματοποιηθεί προπόνηση σήμερα το απόγευμα δεν μπορεί να ικανοποιηθεί αφού δεν βρέθηκε διαθέσιμο γήπεδο». Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ενημέρωσε τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευση του, αλλά ταυτόχρονα ζήτησε να γίνει μία ακόμη προσπάθεια για να ικανοποιηθεί το αίτημα μας.

3/9/2010 - Η πτήση για Τουρκία και οι προβλέψεις του Πλάμεν

Εικόνα
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΥΧΑΛΑΣ Χωρίς απρόοπτα και καθυστερήσεις έφτασε στην Άγκυρα στις 13.00, η αποστολή της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ Ανδρών που την Κυριακή (15:00, ΕΤ1) αντιμετωπίζει την Τουρκία στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μεταγραφικό... πάγωμα στον ΠΑΟΚ

Εικόνα
    Πάγωμα του μεταγραφικού σχεδιασμού επικρατεί στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μετά τη διαφωνία που υπήρξε μεταξύ ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για τον αριθμό των ξένων. Μπορεί ο πρόσφατος νόμος, που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον ΠΑΣΑΠ, να κάνει λόγο για τρεις ξένους, ωστόσο μετά την παρέμβαση του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ φαίνονται διατεθειμένες να τα βρουν.

ΑΡΒΑΝΙΤΗ/ΤΣΑΡΤΣΙΑΝΗ 2010

Εικόνα
FIVB  Πηγή: www.fivb.com