Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 17, 2011

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Φοίνικα Σύρου

Εικόνα
Πολύ μεγάλη νίκη για τον Φοίνικα Σύρου επί του Παναθηναϊκού με 3-1, στην επιστροφή του στα σαλόνια της Βόλει Λιγκ.Αυτό το παιχνίδι έκλεισε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής. Ο Φοίνικας φέτος έχει βάλει τον πήχη πιο ψηλά αποφασισμένος να μην διεκδικήσει μόνο τη παραμονή του, αλλά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.Η ομάδα απο τη Σύρο επικράτησε στην άδεια Κυψέλη   επί του Παναθηναικού 3-1.Ντέρμπι καθόλη τη διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να κατακτούν το πρώτο σετ,αλλά να χάνουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.Πρώτος σκόρερ για τον Φοίνικα ο Νικηφορίδης 21.

ΟΠΕΡ: Άλλο επίπεδο με την Σαπαρέφσκα

Εικόνα
Κανονικά προχωράει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΟΠΕΡ με το μεγάλο πρόβλημα βέβαια, να παραμένει η δυσκολία εύρεσης ανταγωνιστικού αντιπάλου στην Κρήτη. Τα τελευταίο φιλικό ματς (κόντρα στις Μοίρες) είχε περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης παρά αγώνα.

Συγχαρητήρια στον Τζούριτς

Εικόνα
  Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει τον Δημήτρη Τζούριτς για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συλλόγων και εύχεται να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες επιτυχίες, και από άλλους Έλληνες αθλητές στο μέλλον.

Άρωμα... βόλεϊ στους «Φουνταριστούς»!

Εικόνα
Τρεις αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού φιλοξένησαν στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Μηνάς Τσαμόπουλος. Η Έλενα Χριστοδούλου, η Ελένη Κουτσιβίτη και Μανωλίνα Κωνσταντίνου μίλησαν στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα, όμως δεν στάθηκαν μόνο σε αυτά… Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 είναι χορηγός του πρωταθλήματος Βόλεϊ. Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι τρεις αθλήτριες

Πρόγραμμα και διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Εικόνα
Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ οι διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague. Παρ.21/10/2011 Βόχας 19.00 ΓΑΣ Παμβοχαικός - ΑΟ Παναθηναικός TV Γεροθόδωρος – Βαρθαλίτης (παρ. Ανδρονικίδης)