Φιλικό: Kαστελάνα - EAΠ 3-1



Νέα ήττα γνώρισε το Σάββατο η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία έχασε με 3-1 (20-25, 25-13, 26-24, 25-16) σετ από την Καστελάνα Κρότσε, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ιταλία.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι ήμασταν αισθητά βελτιωμένοι και σίγουρα είμαι πιο ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Νομίζω ότι θα ήταν πιο δίκαιο να γινόταν το παιχνίδι 2-2 αλλά δεν πειράζει, η εμπειρίες μας από τα φιλικά ήταν πολύ σημαντικές και σίγουρα γινόμαστε καλύτεροι. Πλέον επιστρέφουμε και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για το Ελληνικό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά των παικτών, ο κεντρικός Δημήτρης Σουλτανόπουλος, είπε: «Ήταν δυο πάρα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια αυτά με την Καστελάνα Κροτσέ και σίγουρα αποκτήσαμε χρήσιμες εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Στο δεύτερο φιλικό ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο και παρότι αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιζε βόλεϊ υψηλού επιπέδου, νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά».

ΚΑΣΤΕΛΑΝΑ (Λατάρι): Ρακ 7, Γκουέρα 17, Φαλάτσι 1, Ντβοράνεν 5, Ροντρίγκεζ 20, Γκαλότα 7, λίμπερο ο Τσίζολα με 71% (Πατριάρκα 4, Παολο 15).
EAΠ ΛΟΥΞ (Xριστόπουλος): Σουλτανόπουλος 9, Ροντρίγκο 8, Ασπιώτης 6, Κουρνέτας 1, Κιτσαντάς 8, Ντορνέλας 24, λίμπερο ο Πετούσης με 69%, (Mαντέκας 3, Λαμπρόπουλος, Μακρυγιάννης).

* Η αποστολή της ΕΑΠ Λουξ θα αναχωρήσει από την Ιταλία το βράδυ (20.00) του Σαββάτου και αναμένεται να φτάσει στην Πάτρα το μεσημέρι της Κυριακής.
*Αναδημοσίευση από eaptron.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ