Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 16, 2010

Ελλάδα – Εσθονία στον τελικό γυναικών της Ρόδου, Κύπρος – Ρουμανία για την 3η θέση

Εικόνα
Στον μικρό τελικό θα διεκδικήσουν την πρόκριση οι Κύπριες Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου, οι οποίες ύστερα από έναν καταπληκτικό ημιτελικό στο προολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο, ηττήθηκαν από τις Εσθονές Ένοκ και Γκράουνμαν. Ο τελευταίες πήραν την πρόκριση για τον τελικό, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα. Οι Κύπριες βρέθηκαν να χάνουν με 19-15 και 20-16 στο δεύτερο σετ, αλλά τελικά επικράτησαν 24-22 και πάλεψαν για την απευθείας πρόκριση. Τελικά ηττήθηκαν 15-12 στο τάι μπρέικ και έτσι το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τη Ρουμανία για το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση που δίνει πρόκριση στον επόμενο γύρο (θα γίνει το 2011).

Εύκολη νίκη για Παπαγεωργίου/Ρουμπάνη !

Εικόνα
Eύκολη νίκη για την ομάδα των Παπαγεωργίου/Ρουμπάνη ,στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά της Ρόδου, επί της Ρουμανικής ομάδας Armeanu-Vlad ROU [7].Το ελληνικό δίδυμο χρειάστηκε μόλις 32 λεπτά για να επικρατήσει με 2-0 σετ (21-15,21-10).

16/9/2010 - Προσωπικότητες του ελληνικού και κυπριακού αθλητισμού στη Ρόδο

Εικόνα
Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει το προολυμπιακό τουρνουά του μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο και ήδη από την πρώτη ημέρα τους αγώνες παρακολουθούν προσωπικότητες του ελληνικού και κυπριακού αθλητισμού και όχι μόνο. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. και της επιτροπής μπιτς βόλεϊ, Μπούλα Τουρσούγκα, το μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ρούλα Κατσαμπή - Κωνσταντίνου και η πρόεδρος του Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Δωδεκανήσου, Ανδριάνα Μπαφίτη, έδωσαν το «παρών» στην έναρξη του τουρνουά και δήλωσαν ενθουσιασμένες από την πρώτη ημέρα των αγώνων.

16/9/2010 - Παπαγεωργίου και Ρουμπάνη ξεκίνησαν από τη Ρόδο το ολυμπιακό όνειρο

Εικόνα
Τζοάνα Παπαγεωργίου και Χριστίνα Ρουμπάνη αποτελούν το «αμερικάνικο όνειρο» του μπιτς βόλεϊ στην ελληνική εκδοχή του. Πρώτη φορά και οι δυο τους στη Ρόδο, λαμβάνουν μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά που ξεκίνησε την Πέμπτη και εκπροσωπούν την Ελλάδα κάτι για το οποίο αισθάνονται πάντα περήφανες. Ελληνοαμερικανίδες και οι δύο γνωρίστηκαν και έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί το 2007, ύστερα από μία απίθανη… σύμπτωση. Από τότε, έχουν «χωρίσει» και «ζευγαρώσει» αρκετές φορές, προσπαθώντας να γνωρίσουν καλύτερα τις αδυναμίες τους και να βελτιωθούν. Στη Ρόδο ξεκινάει και επίσημα το «ταξίδι» κυνηγώντας τις πιθανότητες που έχουν για την ολυμπιακή πρόκριση. Η Χριστίνα δεν κρύβει ότι εκτός από όνειρο, το «Λονδίνο 2012» αποτελεί και στόχο: «Δεν μου αρέσει να μένω στα όνειρα. Είναι στόχο μας η πρόκριση και ξεκινάμε από τη Ρόδο αυτή την προσπάθεια. Αυτό το σύστημα μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούμε ομαδικά και να διεκδικήσουμε όλες μαζί μία ή δύο θέ

ΑΚΥΡΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ;;

Εικόνα
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των έγκυρων δημοσιογράφων Σ. Λεμονίδη και Κ. Ασημακόπουλου στις αθλητικές εφημερίδες ΦΩΣ και GOAL υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κλήρωση πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Ανδρών να είναι άκυρη διότι σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ η ομάδα της Κερατέας η οποία δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί από την ομάδα του Βόλου (πρώτη επιλαχούσα στο τουρνουά ανόδου). Αντί αυτού η Ε.Ο.ΠΕ αποφάσισε να διεξαγάγει το πρωτάθλημα με 23 ομάδες αντί 24 !! Το ερωτήματα που δικαίως θέτονται είναι:  1) Ποιοι αγνόησαν το Γενικό Κανονισμό Πρωταθλημάτων ο οποίος έχει ψηφιστεί από την Γενική Συνέλευση και δεν μπορεί να τροποποιείται από το εκάστοτε Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ χωρίς την έγκριση της ; 2) Ποιοι δεν ενημέρωσαν τον νέο Πρόεδρο της Κ.Ε.Π και Γενικό Γραμματέα Π. Σιδέρη για την τροποποίηση που έγινε στη Γεν. Συνέλευση στις 6 Μαρτίου '10 ;

Β' Εθνικη: Ετοιμάζεται… σουπερ-Ολυμπιάδα

Εικόνα
Μια ομάδα ποιοτική, με πολλές δυνατότητες και βασισμένη σε Πατρινούς είναι αυτή που ετοιμάζει η Ολυμπιάδα, που θα αγωνιστεί στην Β_Εθνική βόλεϊ της σεζόν 2010-11. Οι «πορτοκαλί» του Άκη Δαρείου, απέκτησαν με μεταγραφή τους Χρηστιά, Χρυσανθακόπουλο και..... Μαμμάση, ενώ συμφώνησε και για τον δανεισμό του Φώτη Μούρτζη για έναν χρόνο.

Α.Ο.Κηφισιάς: «Κλείνει» Τάγκουμπιτς!

Εικόνα
Ο Μαυροβούνιος κεντρικός μπορεί να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ!

Διευκρίνιση για την αποχώρηση της Κερατέας

Εικόνα
Ο πρόεδρος της ΚΕΠ Παναγιώτης Σιδέρης διευκρινίζει για το θέμα της αποχώρησης του ΓΣ Κερατέας από τον 2ο όμιλο της Βʼ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ότι:

Άρτεμις Κορυδαλλού: Νέος χορηγός!

Εικόνα
Η εταιρεία υποδημάτων « ASICS » αποτελεί σπόνσορα της ομάδας βόλεϊ! Στο ίδιο εργομετρικό!

Την άλλη εβδομάδα ο Λάππας

Εικόνα
Με κανονικό ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις του Τριφυλλιού με τους πράσινους να τα δίνουν όλα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Βρέθηκε η αντί-Μλαντένοβιτς!

Εικόνα
Το κενό της Γέλενα Μλαντένοβιτς, που προτίμησε τον Παναθηναϊκό αναπλήρωσε η ισπανική Μενόρκα με την 26χρονη Γιαμιλέσκα Γιαντίν από το Πουέρτο Ρίκο........

Κόκκινος ο Φράγκος

Στον Θρύλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση του ερασιτέχνη την Παρασκευή.

Ξεκίνημα με νίκη για Βίκυ-Μαρία στη Ρόδο!

Εικόνα
Η Εθνική ομάδα των Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη  έκανε επίδειξη δύναμης στον πρώτο τους αγώνα για το  Προολυμπιακο Τουρνουά της Ρόδου , καθώς νίκησε με 2-0 σετ την αδύναμη Ρουμανική ομάδα των Cojocaru-Oprisan ROU ". ΤΑ ΣΕΤ: Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη - Cojocaru-Oprisan 2-0 (21-3,21-11)

Φιλική νίκη ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης

Ένα φιλικό προετοιμασίας περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του ΑΡΗ Μαρμούρη κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών, στο οποίο οι «κίτρινοι» πέτυχαν φιλική νίκη με 3-1 σετ (27-25, 25-15, 21-25, 15-12). Ο τεχνικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του, μετά από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας κι ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα. Το πρόγραμμα προετοιμασίας των «κιτρίνων» για τον αγώνα αυτόν περιλαμβάνει προπόνηση το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ η αναχώρηση για την Αθήνα θα γίνει αεροπορικώς το βράδυ της Κυριακής. ΑΡΗΣ Μαρμούρης (Οικονομίδης): Πετρέας 5, Κιόσης 5, Τερζής 1, Κοβάσεβιτς 5(1 άσος, 50% υπ.), Μιλιβόγιεβιτς 9(1 άσος, 82% υπ.), Ρουμελιώτης 12(1 άσος), Σάμαρτζιτς (λ.-82%), Τακουρίδης 6, Σαρικείσογλου 7(1 άσος), Σωτηρίου 3, Παπαδημητρίου (λ-75%), Τζελάτης 15. Απόλλων Καλ. (Περσιανλής): Παπαϊωκάβου 2(1 άσος), Ζομπό-Λεμπέ 7, Κυρι

Φιάσκο με Φράγκο;

Εικόνα
Εν μέσω φημών ότι ο Γιάννης Συγγελίδης βρίσκεται στα όρια παραίτησης στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αφού δεν έχει βρει την αναμενόμενη ανταπόκριση για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του συλλόγου, η συμφωνία με τον Ανδρέα Φράγκο είναι στον... αέρα και από αύριο ο διεθνής ακραίος αποδεσμεύεται από τους «ερυθρόλευκους».

«Αγκάθι» 5.000 ευρώ για Γιορντάνοφ

Εικόνα
Από Φώτης Καρακούσης

Μίλων: Ένας ακόμα 'αστέρας"!

Εικόνα
Ο Μάριος Γκιούρδας έχει, ήδη, μεταγραφεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης! Στις προπονήσεις ο Λάϊος!