Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 6, 2010

Συνάντηση για τις οφειλές

Εικόνα
Το απόγευμα της Δευτέρας επίκειται συνάντηση μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού που αγωνίζονταν και πέρυσι στην ομάδα με τα μέλη της τριμελής επιτροπής για να συζητήσουν το θέμα των οφειλών.

Τυπικό θέμα ο ερχομός του Ντεσπέιν

Εικόνα
Εξάλλου, ο Ρολάντο Χουρκίν Ντεσπέιν αναμένεται από μέρα σε μέρα να ειδοποιήσει για την ακριβή ημερομηνία του ερχομού του στην χώρα μας. Ο Κουβανός ακραίος έχει στα χέρια του το χαρτί εξόδου από την πατρίδα του και πλέον πρέπει απλά να φιξαριστεί από τον Ολυμπιακό η πτήση με την οποία θα μπορέσει να ταξιδέψει, ώστε να έρθει στην Ελλάδα. Σίγουρα έχει κουράσει το όλο το θέμα, αλλά δεν ευθύνεται ούτε ο Ερασιτέχνης ούτε και ο 23χρονος άσος. Είναι περίεργη η κατάσταση στην Κούβα και υπάρχει μεγάλη χαρτούρα σε τέτοιες περιπτώσεις... Πηγή: www.redplanet.gr

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ζέκοφ

Εικόνα
Αν και αρχικά επρόκειτο να πατήσει ελληνικό έδαφος το ερχόμενο Σάββατο, τελικά αποφάσισε να κάνει το ταξίδι λίγες ημέρες πριν και να λυθεί οριστικά και δια παντός ο "γρίφος" αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.

Σαρικείσογλου: «Τα αγαθά κόποις κτώνται» (6/9/2010)

Εικόνα
Στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας τους βρίσκονται πλέον οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη, που είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το σαββατοκύριακο και να επιστρέψουν σήμερα και πάλι δριμύτεροι στις διπλές προπονήσεις, που περιλαμβάνει καθημερινά το πρόγραμμά τους.

Φιλικά τεστ στην Κορυτσά

Εικόνα
Ο ΠΑΟΚ, εκτός απροόπτου, θα λάβει μέρος σε φιλικό τουρνουά στην Κορυτσά στα τέλη Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή άλλων τεσσάρων ομάδων.

Εικόνες από το Τουρκία-Ελλάδα 3-1

Εικόνα

Σετ επιβίωσης

Εικόνα
Πάνω σε ένα σετ πατάει όλη η Εθνική Ανδρών και μαζί όλες οι ελπίδες να σωθεί όχι μόνο η χρονιά αλλά και μια ολόκληρη τριετία. Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Λιγκ, θα βλέπουμε με τα κιάλια και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφόσον δεν γίνει κάποιο θαύμα την προσεχή Κυριακή στο Ηράκλειο στη ρεβάνς με τους Τούρκους... Όσοι επιχειρήσατε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στην Άγκυρα, εάν δεν εκνευριστήκατε, σίγουρα απογοητευτήκατε. Από το αποτέλεσμα και κυρίως την εμφάνιση. Διότι το να χάνεις από την Τουρκία στην Άγκυρα με 3-1 δεν είναι απίθανο. Εδώ, ολόκληρη Ιταλία έχασε σε μια ώρα 3-0, εμείς θα γλιτώναμε; Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η κακή εμφάνιση αλλά και η έλλειψη φαντασίας και προσωπικότητας από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας. Ακόμα είναι άλυτα σοβαρά προβλήματα.

Η Νίστρομ στον Πανιωνιο!

Εικόνα
O Πανιώνιος απέκτησε την εικοσιεξάχρονη Φιλανδέζα Εμιλία Νίστρομ.

6/9/2010 - «Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία»

Εικόνα
Οι διεθνείς είδαν ξανά και ξανά τον χθεσινό αγώνα Το ταξίδι της επιστροφής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Ανδρών ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το αεροδρόμιο της Αγκυρας, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αναμένεται στην Αθήνα (με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη) λίγο μετά τις 18.00. Κι αν η πλειοψηφία των μελών της αποστολής δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα με 3-1 και πολύ περισσότερο την εμφάνιση στο πρώτο ματς με την Τουρκία για τον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όλοι έδειχναν να αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα κι η προσπάθεια για την ανατροπή των δεδομένων ξεκίνησε από χθες...

Συνάντηση επιβίωσης στον Παναθηναϊκό

Εικόνα
Πιο κρίσιμη απ' ό,τι έχουν εκτιμήσει στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα είναι η σημερινή (8 μ.μ.) συνάντηση που θα έχουν οι αθλητές με την τριμελή επιτροπή του ΤΑΑ παρουσία του Στέλιου Καζάζη.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!

Εικόνα
Η ΑΕΚ φέτος ,στην επάνοδο της στην Α1,εμφανίζεται αρκετά ενισχυμένη και κάνει βλέψεις ακόμα και για το Πρωτάθλημα.Το volley1ball σας παρουσιάζει τις παίκτριες της ΑΕΚ! Όνομα: Νικολέττα  Επίθετο: Koυτουξίδου Ημ.Γεν: 10 Iανουρίου 1980 Ύψος: 1,77 Θέση: Πασαδόρος Ομάδες: 2010-2011 ΑΕΚ                2007-2010 Παναθηναικός                2006-2007 Λα Ροσετ                1998-2006 Παναθηναϊκό                1996-1998 ΒΑΟ Θεσσαλονίκης                1995-1996 Παναθλητικός

6/9/2010 - Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει η συμμετοχή του Λάππα στη ρεβάνς με την Τουρκία

Εικόνα
Αγώνα δρόμου έχει ξεκινήσει το ιατρικό τιμ της Εθνικής προκειμένου ο αρχηγός της ομάδας, Ηλίας Λάππας να προλάβει τη ρεβάνς της Κυριακής (17:00, ΕΤ1) με την Τουρκία στο Ηράκλειο. Ήδη από χθες ο διεθνής άσος παίρνει αντιφλεγμονώδη προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που του προκάλεσε άθελά του ο Ανδρέας Φράγκος.

6/9/2010 - Σχηματίζεται ο «χάρτης» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011

Εικόνα
Με το μυαλό στη ρεβάνς του Ηρακλείου βρίσκεται η Εθνική ανδρών, ύστερα από την ήττα με 3-1 στην Άγκυρα για τα μπαράζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011. Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (17:00, ΕΤ1) με σκοπό να μπει στην 16άδα της τελικής φάσης. Στα άλλα δύο μπαράζ, το Βέλγιο έκανε σημαντικό βήμα για πρόκριση στα γήπεδα της Αυστρίας και της Τσεχίας, αφού κέρδισε 3-1 (25-21, 25-20, 19-25, 25-17) μέσα στην Ισπανία, ενώ προβάδισμα πήρε και η Εσθονία  που επιβλήθηκε με 3-1 (25-19, 27-25, 22-25, 25-20) επί της Ολλανδίας. Απομένουν λίγες ημέρες για να συμπληρωθεί ο «χάρτης» των 16 ομάδων της τελικής φάσης και με την ευκαιρία αναλύουμε πως έχουν προκύψει τα 13 κομμάτια του παζλ. Οι πέντε πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης από το Euro της Τουρκίας, είχαν εξασφαλίσει από την πρώτη στιγμή τη συμμετοχή τους στα τελικά του 2011. Πρόκειται, βέβαια, για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πολωνί

Δεύτερη νίκη για την Ρωσία!

Εικόνα
Γερμανία-Ρωσία 1:3 (25:18, 20:25, 22:25, 14:25) Δεύτερη νίκη για τους Ρώσους απέναντι στους Γερμανούς σε φιλικό παιχνίδι εν όψει του μουντοβόλλευ.Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Γερμανοί  μπήκαν πολύ δυνατά κερδίζοντας εύκολα το πρώτο σετ.Οι Ρώσοι όμως αντέδρασαν παίρνοντας τα τρία επόμενα σετ σχετικά εύκολα φτάνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους επί των Γερμανών.Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Μουρσέφσκι (15 πόντους) και ο Μιχαήλοφ (11 πόντους) ενώ πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γκρόζερ με 25 πόντους.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Εικόνα
Ο Ολυμπιακός φέτος στο βόλεϋ γυναικών έχει ενισχυθεί σημαντικά με πολύ καλές παίκτριες όπως η Κρεντσενιτς,η Ογνιένοβιτς,η Κυρικαίδου και η Μαγγίνα.Πλέον η Πειραϊκή ομάδα είναι πιο κοντά από κάθε άλλη χρονιά να κατακτήσει κάποιους τίτλους Το ζητούμενο είναι  ο εξαιρετικός προπονητής Γιάννης Νικολάκης να δέσει την ομάδα  ,ώστε να παρουσιάσει  μια σταθερότητα ανάλογη της  περσινής.Το volley1ball σας παρουσιάζει το αφιέρωμα που δημιούργησε για τις παίκτριες του Ολυμπιακού. Όνομα:         Βασιλική Επίθετο:       Νικούλη Ημ.Γεν:         1 Ιανουαρίου 1984 Ύψος:          1,80 Θέση:           Κεντρική Oμάδες:        2007-2011 Ολυμπιακός                     2005-2006 Απολλώνιος                     2004-2005  ΑΕ Βύρωνας                     2003-2004 ΕΑ Λάρισας                     2002-2003 Πανελλήνιος                     2001-2002 ΕΑ Λάρισας   Όνομα:       Χαρά Επίθετο:     Σαββίδου Ημ.Γεν:       17 Μαΐου 1990 Ύψος:        1,87 Θέση:         Πασαδόρος Ομάδες:      Ολυμπιακός 2008-20