Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 20, 2010

Προπονήθηκε ο Λάππας

  Με τον Ηλία Λάππα να επιστρέφει στις προπονήσεις και τον Στάθη Ντονά να προσφέρει γλυκά για τη γιορτή του, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των «πρασίνων».

Στο «τριφύλλι» και ο Γκαστάρντ

Εικόνα
Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και του Λουντοβίκ Γκαστάρντ, μετά από αυτή του Μπόγκνταν Γιορντάνοφ προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Αποχωρεί πρωταθλητής ο Κυριαζής

Εικόνα
Έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια γεμάτα τίτλους και επιτυχίες, ο Χρύσανθος Κυριαζής αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο 38χρονος ακραίος επισήμανε πως καλύτερα είναι που σταματάει πρωταθλητής, ενώ μιλώντας για την Εθνική έκανε λόγο για μαρασμό. Στα 19 χρόνια που βρέθηκε στα γήπεδα θεωρήθηκε -και όχι άδικα- ένας από τους πιο σταθερούς ακραίους του πρωταθλήματος. Ωστόσο όλα τα ωραία έχουν και κάποιο τέλος και για τον Χρύσανθο Κυριαζή το τέλος έφτασε, μια και ο 38χρονος αποφάσισε να σταματήσει τη μεγάλη καριέρα του. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει, αλλά γιατί όπως ανέφερε και ο ίδιος, δεν αξίζει να παίζει μακριά από το σπίτι του για συμβόλαια που σε σχέση με πέρσι είναι μειωμένα 60 με 70%. «Η κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ δεν είναι και η καλύτερη. Τα συμβόλαια σε σχέση με πέρσι έχουν πέσει 60-70%. Είναι εξευτελιστικά τα νούμερα. Δεν συμφέρει να μένω στην Αθήνα.

Ο Ζέκοφ νίκησε τον Κιρόγκα

Εικόνα
Νέα νίκη πέτυχε η εθνική Βουλγαρίας, που με βασικό πασαδόρο τον «ερυθρόλευκο» Αντρέι Ζέκοφ και 18 πόντους του Καζίνσκι νίκησε και την Αργεντινή του ακραίου του Ηρακλή Ροντρίγκο Κιρόγκα. Η Βουλγαρία επικράτησε της ομάδας του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού Χαβιέ Βέμπερ με 3-1 (25-20, 16-25, 25-19, 25-21) σε αγώνα για τη 2η ημέρα του τουρνουά της Δουνκέρκης, εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που αρχίζει την Παρασκευή στην Ιταλία.

Απομένουν τα τυπικά για τον Ιορντάνοφ

Εικόνα
  Οι άνθρωποι του Τριφυλλιου ήρθαν σε συμφωνία τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με την Λέφσκι και το μόνο που απομένει είναι η αποστολή των τελικών συμβολαίων.

Ε.Α.Λ: Υφαντή και Μοντάνο!

Εικόνα
Επέστρεψε η διαγώνια του τμήματος από τη Νέα Γενεά, ενώ η Κολομβιανή ακραία δοκιμάζεται σ’ αυτό!

Πανελληνιος: Έκλεισε Λέτο Μπιόλο!

Εικόνα
Υπέγραψε η Βραζιλιάνα πασαδόρος, Λέτο Μπιόλο στους «Ολυμπιονίκες»!

Στα «ερυθρόλευκα» ο Φράγκος

Εικόνα
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά από σήμερα ο Ανδρέας Φράγκος. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε σήμερα το τριετές συμβόλαιό του και στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε πως το σημαντικό είναι να κατακτήσει η ομάδα όλους τους στόχους.