Φιλικό: Λαμία - Ολυμπιακός 3-0

Ήττα του Θρύλου από τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός έχασε στην πρεμιέρα του τουρνουά της Καρδίτσας με 1-3 σετ από τη Λαμία. Ντεμπούτο για Ντεσπέιν.


Με το... αριστερό μπήκε ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Καρδίτσας, χάνοντας με 1-3 σετ από τη Λαμία του Ανδρέα Ανδρεόπουλου. Οι ερυθρόλευκοι, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν καλά και πήραν το πρώτο κομμάτι του αγώνα με 25-19, δεν συνέχισαν ανάλογα και τα τρία επόμενα πήγαν στην ομάδα της Φθιώτιδας με 20-25, 19-25 και 22-25 αντίστοιχα

Πάντως, οι Πειραιώτες είχαν αρκετές ελλείψεις, ενώ από τα μισά του τρίτου σετ έπαιξαν χωρίς τον Ντίμα Φιλίποφ λόγω μυϊκής σύσπασης στη μέση (αντικαταστάθηκε από τον Κοκκινάκη). Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα και ο 25χρονος Κουβανός ακραίος, Ρολάντο Χουρκίν Ντεσπέιν ο οποίος στη διάρκεια του δευτέρου σετ αντικαταστάθηκε από τον Ανδρέα Φράγκο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητής του Φλάβιο Γκουλινέλι, ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: "Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα. Είδαμε και θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι. Θέλουμε ακόμη δουλειά. Συγχαρητήρια στον Σ.Π.Α. Καρδίτσας για τη διοργάνωση του τουρνουά. Είναι ευχάριστο που βλέπουμε τέτοιες πρωτοβουλίες από ομάδες της Α2".

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν είπε: "Είμαστε μία καινούργια αλλά και νεανική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε παιχνίδια προκειμένου να βελτιωθούμε και στην τεχνική αλλά και στην τακτική".

Να τονιστεί ότι το Σάββατο (20:00), ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Ηρακλή και πριν το ματς θα τιμηθεί από την Θύρα 7 Καρδίτσας για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Εξάλλου, στο άλλο παιχνίδι του προγράμματος ο Ηρακλής νίκησε την Καρδίτσα με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-19, 20-25, 19-25, 22-25

Ολυμπιακός (Φ.Γκουλινέλι): Σζάρεκ 13, Ντεσπέιν 7, Σωτηρίου 10, Φιλίποφ 1, Παπάζογλου 9, Κραλ 12, Κουζούνης(λ. 67%)/ Φράγκος 3, Κοκκινάκης 2, Ανδρεάδης.

Λαμία (Δ.Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 3, Κόμελ 18, Ρόλιτς 7, Πράις 23, Πελεκούδας 4, Σφενδυλάκης 5, Γκαράς(λ. 93%)/ Μανιάτης.

Πηγή: www.redplanet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ